En Başarılı Bulduğunuz Börek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    880
  • Anket Kapalı .
Tamam sen öğren biz bekliyoruz
Tüm sayfaları okumuş oldum dün bıraktığım yerdeymis meğer bulmam zor olmadı bende eksin yok diye üzülüyordum ben gitmişim olay olmus yalnız ben hangi yarışmaya katılsam böyle olaylar oluyor ya en son moda yarışmasına katılmıştım onda da böyle bişey olmuştu ama yarışma iptal olmuştu o daha kotuydu
deadline o sayfayi bana da linklesene bulamadim ya :/
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...r-yufka-ile-borekler-oylamasi.862140/page-473 link buranin en son mesajdan basla link açılması 473. Sayfa

Canım burda olay olmadı sadece oyunu verdi gittiİptal olacak bir durum yok2 oyu saymayız olur biter

Canım burda olay olmadı sadece oyunu verdi gittiİptal olacak bir durum yok2 oyu saymayız olur biter
onu diyorum işte en azından 1 kişi olay sayilmaz o büyük çapliydi ama üzüldüm keşke yapmasaymis neyse ben çıkıyorum yarın görüşürüz bir sonraki yarışmaya katılırim ama iddialı degilim

Hayırdır canım

kizim hasta , bogazinda odem olusmus gunluk ilacli buhar ve igne ve envai cesit surup verdi dr.
hakikaten sakinan goze cop batiyor , 7/24 elimde hirka corap cocuklarin pesindeyim ,onlar da ayin 3 haftasi hasta. antibyotikten nefret ediyorum , kullanmaktan kactikca kullanmak zorunda kaliyorum hep.
su ara ne karisik , problemli bi zamn oldu, miknatis gibi problem cekiyorum sanki nevos:/

Çok geçmiş olsun canımZaten hep üst üste gelir

Köfteler kategorisi çok bomba olacak ya. Şimdiden ağzım sulanmaya başladı
Çiğköfte, içli köfte, dalyan köfte, kuru köfte vs vs vs ay çok fenaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…