Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Paçanga böreği hiç sevmem. Yemedim bile desem inanır mısın küçük kız
İnsan yemediği bişeyi neden sevmez , sorarım sana..
Bidahakine bizde katılalım , rakip olalım![]()
Bundan sonraki kategoride sizi bekliyorum![]()
Çok teşekkürler canım.Selam arkadaşlar,
Hepinizin ellerinize sağlık,hepsi çok güzeldi böreklerin,çok zorlansamda favorilerim,Sebzeli Sargılı tavuklu börek ile Lahmacun böreği oldu. @HanimKelesimiGetir abla o ne güzel bir sunumdu,ben ki tavuk sevmem ama yiyesim geldi böreğinden
veadra senin o lahmacunlar varya beni benden aldı, ba-yıl-dım
ellerinize sağlık,size ve tüm yarışmacılara bol şans diliyorum
![]()
Yok valla cimcime de birinci olabilir.Adra ne güzel kendi çapımızda yarışacaktık dengeleri bozdun bacımama 1.lik senin hakkın şimdiden tebrik ediyorum..,
Kazen özel mesaj ile herkesi buraya davet ettibildirimde adım etiketlenmiş göründü baktım ki yok adım
nevrestem link dağıtan mı olmuş![]()
Henüz sonuç belli değilAnlatacaktım ben sana
Ben anlatacaktım sen de yapacaktın. Ödülü de bölüşecektik
İnşallah tabi neden olmasın. Sonraki kategori zor mudur ki?![]()
Süper oldu canım
Canım 2 oy kullanma hakkınız varFiyonk birekle lahmacun birek arasindaaa gidippp geldim.
Ama lahmacun borege verdim oyumu
Herkesin ellerine saglik kizlar hepsi super düperr olmus![]()
Lahmacun Boregi ve Cin boregine gitti oyum.Kim yaptiysa ellerine saglik.Gerci herkesin eline saglik ama o ikisi beni benden aldi![]()
Lahmacun böreği ve gonca gül böreğine verdim oyumu:)
Herkesin ellerine emeğine sağlık:)
Son anda katılmasına ragmen Lahmacun böregini tebrik ederim vallahi süper gözüküyor :)
Fiyonk birekle lahmacun birek arasindaaa gidippp geldim.
Ama lahmacun borege verdim oyumu
Herkesin ellerine saglik kizlar hepsi super düperr olmus![]()
Kızlar çok çok teşekkür ederim.Sağolun.
Demişti ki bana kimse oy vermez 0 da kalırım falan bende demiştim ki senin oyun benimkini fazla olacak buraya yazıyorum diye o muhabbet ordan geliyoren azından kimse 0 değil bir sürü oyumuz oldu toplamda
![]()
anladım canm aynen demekki insanlar yeniliklere açık deil bebisimEvet hani bizde genelde vardır ya bilindik şeyler hep daha çekici gelir bilmediğimiz şeyler hep soru isaretidir nasıldır falan düşünür insanlar ama bilindik bişey daha cok seviliyor galiba![]()
Aynen canım hepimiz birer harikayiz ki :))Tüm yarişmacıların eline sağlık , herkes emek veriyor sonuçta...
Ay yeminle hepsini fotoladim. Malzemeleri TekTek yapım aşamasını. Elimin bulasigiylaNevreste sana da bana da yetişir kıskançlık yapma şimdiŞaka bir yana ciddi ciddi keki yaptın fotoğrafladın sonrada yazmayamı üşendin,ben en çok fotoğraflama kısmına gıcık oluyorum,ayy çatal çıktımı,ayy pirinç görünmemiş dur bir daha çekeyim diye
![]()
Yazık olmuş.Şimdi ekleyin resmi görelim.Ay yeminle hepsini fotoladim. Malzemeleri TekTek yapım aşamasını. Elimin bulasigiyla
Sonra onları toparlayıp msj yazmaya usendim![]()
Durustlugumu mu sorguluyoruzYazık olmuş.Şimdi ekleyin resmi görelim.![]()
Ayy çok güzel görünüyor ellerinize saglikDurustlugumu mu sorguluyoruz
Hepsinin fotoğrafını temizledim ama yaptığım kekin tarifindeki fotosunu ekleyimmi(tlfla çektiğim için sildim. Başka amaç yok yani
)
Eki Görüntüle 1669919
Hatta kayısı konserleri bulma konusunda çok sıkıntı yaşayıp, yumurta haşlayıp koymayı düşünmüştüm değilmiMavi Terlik hatirliyormusun
hatta bayrağı bir beyin fırtınası yapmıştım üstüne ne olabilir diye. Kayısı reçeline mutabık kaldık
Başka yaptıklarımdan isterseniz onlarıda paylaşabilirim![]()
Yazık olmuş dereceyeDurustlugumu mu sorguluyoruz
Hepsinin fotoğrafını temizledim ama yaptığım kekin tarifindeki fotosunu ekleyimmi(tlfla çektiğim için sildim. Başka amaç yok yani
)
Eki Görüntüle 1669919
Hatta kayısı konserleri bulma konusunda çok sıkıntı yaşayıp, yumurta haşlayıp koymayı düşünmüştüm değilmiMavi Terlik hatirliyormusun
hatta bayrağı bir beyin fırtınası yapmıştım üstüne ne olabilir diye. Kayısı reçeline mutabık kaldık
Başka yaptıklarımdan isterseniz onlarıda paylaşabilirim![]()