En Başarılı Bulduğunuz Börek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    880
  • Anket Kapalı .
neden 2 oy veriliyor kaçırmışım ama bu haksızlık pogaça yarışmasında ancak 24 oy alabildim:KK43:ama bu haksızlıkkkkkkkkkk:KK70::KK70:şaka bir yana hepinize başarılar.

Paçanga böreği hiç sevmem. Yemedim bile desem inanır mısın küçük kız o_O
İnsan yemediği bişeyi neden sevmez , sorarım sana..
Bidahakine bizde katılalım , rakip olalım :eek:

Anlatacaktım ben sana :110:
Ben anlatacaktım sen de yapacaktın. Ödülü de bölüşecektik:KK45:

Bundan sonraki kategoride sizi bekliyorum:KK45:

İnşallah tabi neden olmasın. Sonraki kategori zor mudur ki? :KK45:

Selam arkadaşlar,

Hepinizin ellerinize sağlık,hepsi çok güzeldi böreklerin,çok zorlansamda favorilerim,Sebzeli Sargılı tavuklu börek ile Lahmacun böreği oldu. @HanimKelesimiGetir abla o ne güzel bir sunumdu,ben ki tavuk sevmem ama yiyesim geldi böreğinden:kk77:
ve adra adra senin o lahmacunlar varya beni benden aldı, ba-yıl-dım:kk77:ellerinize sağlık,size ve tüm yarışmacılara bol şans diliyorum:KK200:
Çok teşekkürler canım.:KK36:Bayılmana ben de bayıldım.:KK48:

Fiyonk birekle lahmacun birek arasindaaa gidippp geldim.
Ama lahmacun borege verdim oyumu
Herkesin ellerine saglik kizlar hepsi super düperr olmus:kk77:

Lahmacun Boregi ve Cin boregine gitti oyum.Kim yaptiysa ellerine saglik.Gerci herkesin eline saglik ama o ikisi beni benden aldi :kk77:

Lahmacun böreği ve gonca gül böreğine verdim oyumu:)

Herkesin ellerine emeğine sağlık:)

Son anda katılmasına ragmen Lahmacun böregini tebrik ederim vallahi süper gözüküyor :)

Fiyonk birekle lahmacun birek arasindaaa gidippp geldim.
Ama lahmacun borege verdim oyumu
Herkesin ellerine saglik kizlar hepsi super düperr olmus:kk77:

Nevreste Nevreste iyi yapmis kazen baya oylamaya katilim olmus

adra adra ikinci oyum lahmacuna gitti ohhh misss
Kızlar çok çok teşekkür ederim.Sağolun.:KK200:

Demişti ki bana kimse oy vermez 0 da kalırım falan bende demiştim ki senin oyun benimkini fazla olacak buraya yazıyorum diye o muhabbet ordan geliyor:-) en azından kimse 0 değil bir sürü oyumuz oldu toplamda:-)

Evet hani bizde genelde vardır ya bilindik şeyler hep daha çekici gelir bilmediğimiz şeyler hep soru isaretidir nasıldır falan düşünür insanlar ama bilindik bişey daha cok seviliyor galiba :-)
anladım canm aynen demekki insanlar yeniliklere açık deil bebisim ;)

Nevreste sana da bana da yetişir kıskançlık yapma şimdi:63:Şaka bir yana ciddi ciddi keki yaptın fotoğrafladın sonrada yazmayamı üşendin,ben en çok fotoğraflama kısmına gıcık oluyorum,ayy çatal çıktımı,ayy pirinç görünmemiş dur bir daha çekeyim diye:KK48:
Ay yeminle hepsini fotoladim. Malzemeleri TekTek yapım aşamasını. Elimin bulasigiyla :KK43:
Sonra onları toparlayıp msj yazmaya usendim :KK48:

Ay yeminle hepsini fotoladim. Malzemeleri TekTek yapım aşamasını. Elimin bulasigiyla :KK43:
Sonra onları toparlayıp msj yazmaya usendim :KK48:
Yazık olmuş.Şimdi ekleyin resmi görelim.:KK22:

Yazık olmuş.Şimdi ekleyin resmi görelim.:KK22:
Durustlugumu mu sorguluyoruz :KK45:
Hepsinin fotoğrafını temizledim ama yaptığım kekin tarifindeki fotosunu ekleyimmi :KK1: (tlfla çektiğim için sildim. Başka amaç yok yani:KK45:)
Screenshot_2015-09-12-16-14-09-1.webp

Hatta kayısı konserleri bulma konusunda çok sıkıntı yaşayıp, yumurta haşlayıp koymayı düşünmüştüm değilmi Mavi Terlik Mavi Terlik hatirliyormusun o_O hatta bayrağı bir beyin fırtınası yapmıştım üstüne ne olabilir diye. Kayısı reçeline mutabık kaldık :KK76:
Başka yaptıklarımdan isterseniz onlarıda paylaşabilirim :kk77:

Hepsinin fotoğrafını temizledim ama yaptığım kekin tarifindeki fotosunu ekleyimmi :KK1: (tlfla çektiğim için sildim. Başka amaç yok yani:KK45:)
Eki Görüntüle 1669919

Hatta kayısı konserleri bulma konusunda çok sıkıntı yaşayıp, yumurta haşlayıp koymayı düşünmüştüm değilmi Mavi Terlik Mavi Terlik hatirliyormusun o_O hatta bayrağı bir beyin fırtınası yapmıştım üstüne ne olabilir diye. Kayısı reçeline mutabık kaldık :KK76:
Ayy çok güzel görünüyor ellerinize saglik

Eki Görüntüle 1669919

Yazık olmuş dereceye :(..

Back
X