En Başarılı Bulduğunuz Börek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    880
  • Anket Kapalı .
Durustlugumu mu sorguluyoruz :KK45:
Hepsinin fotoğrafını temizledim ama yaptığım kekin tarifindeki fotosunu ekleyimmi :KK1: (tlfla çektiğim için sildim. Başka amaç yok yani:KK45:)
Eki Görüntüle 1669919

Hatta kayısı konserleri bulma konusunda çok sıkıntı yaşayıp, yumurta haşlayıp koymayı düşünmüştüm değilmi @Mavi Terlik hatirliyormusun o_O hatta bayrağı bir beyin fırtınası yapmıştım üstüne ne olabilir diye. Kayısı reçeline mutabık kaldık :KK76:
Başka yaptıklarımdan isterseniz onlarıda paylaşabilirim :kk77:
Keşke ekleseydiniz:(

Durustlugumu mu sorguluyoruz :KK45:
Hepsinin fotoğrafını temizledim ama yaptığım kekin tarifindeki fotosunu ekleyimmi :KK1: (tlfla çektiğim için sildim. Başka amaç yok yani:KK45:)
Eki Görüntüle 1669919

Hatta kayısı konserleri bulma konusunda çok sıkıntı yaşayıp, yumurta haşlayıp koymayı düşünmüştüm değilmi @Mavi Terlik hatirliyormusun o_O hatta bayrağı bir beyin fırtınası yapmıştım üstüne ne olabilir diye. Kayısı reçeline mutabık kaldık :KK76:
Başka yaptıklarımdan isterseniz onlarıda paylaşabilirim :kk77:
Hiç aklıma gelmemişti sorgulamak.:KK48: Sadece yemeğe ilgisi olan birinin yapılan ama eklenmeyen keki görme isteğiydi.:KK53:Çok güzelmiş yazık olmuş.Her yemek resmini ekleyebilirsiniz.Burada kimse hayır demez.:KK66:

Hahahahahaaaha :KK70::KK70:

Hadi ben yaşlıyımda ya matmazele ne demeli bak oda bilememiş :KK70:
Yok abla yaşlı falan değilsin aşk olsun.:KK60:Matmazel ilk kez mi oy kullandı yoksa yemek yarışmasında.:KK53: Ama iki oy seçeneği kafaları biraz karıştırdı.:KK48:

Yok abla yaşlı falan değilsin aşk olsun.:KK60:Matmazel ilk kez mi oy kullandı yoksa yemek yarışmasında.:KK53: Ama iki oy seçeneği kafaları biraz karıştırdı.:KK48:

Aslında 75'de çaktırmıyorum adracım :KK53::KK53: şimdi 2 oy olunca benide kafam karıştı hatta oyunuzu değiştire bastım baştan oyladım sonra :confused:

yok bende çok genç değilim hanım ablam :KK43::KK61:yaş 35 te kaldım yukarı çıkmak istemiyorum
şöyle diyelim 30 lu yaşlardayım :KK70::KK70:

35 en güzel yaşlar varya,sen daha gençsin bana göre :KK19:

Aslında 75'de çaktırmıyorum adracım :KK53::KK53: şimdi 2 oy olunca benide kafam karıştı hatta oyunuzu değiştire bastım baştan oyladım sonra :confused:

35 en güzel yaşlar varya,sen daha gençsin bana göre :KK19:

35 çok güzel yaştı eh o yaş azıcık geçti :KK43:ama ben o yaşta kaldım kalmak isityorum:110:

büyümek istemiyorum:KK61: eyyyyyyyyy yıllarrrrrrrrrrrr bi gidin tepemdennnnn:mad::mad::mad:

35 çok güzel yaştı eh o yaş azıcık geçti :KK43:ama ben o yaşta kaldım kalmak isityorum:110:

büyümek istemiyorum:KK61: eyyyyyyyyy yıllarrrrrrrrrrrr bi gidin tepemdennnnn:mad::mad::mad:

Kaçış yok matmazel doğaya dur denmiyor maalesef..
Bak k.valide bile oldum yani..
Yarın birgün anneanne olacağım ..

Back
X