Baksana 2 gün önce 45 tiValla çıksa keske canim hemen giderim sanada çıkmış hayirli olsun insallah![]()
40 oldum 2 gün sonra aşı çıktı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baksana 2 gün önce 45 tiValla çıksa keske canim hemen giderim sanada çıkmış hayirli olsun insallah![]()
35 e iner az kaldı40 yasa inmiş artık, ay başı banada gelir![]()
Bazı marketlerin günlük el yufkası da güzel oluyor canım, onlardan alırsın denk gelirseYa aynen ben hic bilmiyorum burda taze yufka nerdedir, mecburen marketten alcam taze olsa daha güzel olurdu tabi ama![]()
Hiç bir şey olmuyor Allah'in izniyle
Sen de sağol aşkomSağ ol aşkom![]()
Çok hafif kol ağrısı oluyor, 1 gün kadar. Vururken bile acımadı, kan aldırmaktan bile kolayAyy maşallah ne güzel yaaseviniyorum böyle duyunca ama bana sanki yan etki yapar diye takıyorum kafaya ben salak gibi
![]()
Hayırlısı olsun canım, ben geçtiğimiz pazartesi günü oldum ,öğretmenlere yaş sınırlaması olmadan açılmıştı, 1.5 gün kol ağrısı oldu ,başka bir yan etki olmadı çok şükürBaksana 2 gün önce 45 tibugün 40 olmuş
haftaya 35 olur
40 oldum 2 gün sonra aşı çıktı![]()
Benim de aynı öyle oldu canım, arkadaşımla aynı gün vurulduk ama onda halsizlik, titreme, ateş, baş ağrısı da oldu, onun da 2 günde geçtiÇok hafif kol ağrısı oluyor, 1 gün kadar. Vururken bile acımadı, kan aldırmaktan bile kolay![]()
ASSOSyal
Şifa olsun inşallahHayırlısı olsun canım, ben geçtiğimiz pazartesi günü oldum ,öğretmenlere yaş sınırlaması olmadan açılmıştı, 1.5 gün kol ağrısı oldu ,başka bir yan etki olmadı çok şükür![]()
Ben ikinci dozu da oldum,kol ağrısı hariç bir şey yapmadı,bir kaç gece de erken uykum geldi, ama o benim için güzel bir şeydiBenim de aynı öyle oldu canım, arkadaşımla aynı gün vurulduk ama onda halsizlik, titreme, ateş, baş ağrısı da oldu, onun da 2 günde geçti
Ohh ne güzelBahçedeyiz telefonu elimize bile almıyoruz görmedim![]()
Sağolasın kuzum ,hepimize inşallah, 14 gün geçince kuaföre ,lazere gideceğimŞifa olsun inşallah![]()
İyiyim yasocum bende kimse yoktu oglen yemek yapmaya gıtmıstım bende allah ıyılık versınnA.selam canım
Şükür iyiyim kendi adıma
Sen nasılsın?![]()
Sen de sağol canımSağolasın kuzum ,hepimize inşallah, 14 gün geçince kuaföre ,lazere gideceğimgeçen sene marttan beri hiç bir yere gitmedim
okulda da ders anlatırken çift maske takıyorum, elimden geldiğince dikkat ettim, inşallah aşı şifa olur hepimize
![]()
Senin sinovac değil miydi, o hafif oluyormuş galiba bioya bakarak.Ben ikinci dozu da oldum,kol ağrısı hariç bir şey yapmadı,bir kaç gece de erken uykum geldi, ama o benim için güzel bir şeydi![]()
Benim 2.Doz, 26 temmuzda, inş benim de öyle olurBen ikinci dozu da oldum,kol ağrısı hariç bir şey yapmadı,bir kaç gece de erken uykum geldi, ama o benim için güzel bir şeydi![]()
Kiraz guzelimmm ıyıyım bende neşen daim olsuuunMerviskom canım papatyam iyiyiz şükür, sen nasılsınözlendin
![]()
Benim Sinovac canım evet,BionTech teyzem ve dayimlar oldu,çok şükür sıkıntı yaşamadılar ,şifa olsun sana da inşallah, yaptırmak lazım eninde sonundaSenin sinovac değil miydi, o hafif oluyormuş galiba bioya bakarak.
Ben de yarına aldım randevu korksam da. Sadece kendimizi değil sevdiklerimizi de düşünmek zorundayız![]()
Nasılsın cennakuşumm keyfin iyimiiBenim Sinovac canım evet,BionTech teyzem ve dayimlar oldu,çok şükür sıkıntı yaşamadılar ,şifa olsun sana da inşallah yaptırmak lazım eninde sonunda![]()