Börekler Hazır Yufka ile Denenmiş Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Böreği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    955
  • Anket Kapalı .
Teşekkürler Nevoş. Beni kurtarmaz ama olsun. Her zamanki hedefim belli zaten, bu yarışmada da değişmedi. Kısmet bir dahaki aya.
Sen ne seçeceğini bilmiyorsun ve bu çoğu kişide başlarda olduHiç öyle düşünme bazen sadece sunum bile yeterli.olabiliyor
Sunumdan anlıyorsan gerisi elbet oluyor

Sen ne seçeceğini bilmiyorsun ve bu çoğu kişide başlarda olduHiç öyle düşünme bazen sadece sunum bile yeterli.olabiliyor
Sunumdan anlıyorsan gerisi elbet oluyor
Paçamdan ayrılmayan bir bebeyle yapabileceğim en kolay şeyi seçmeye çalışıyorum, evet galiba sorun orada ahajsajaj. Biz geçen sene karnımızı doyurduğumuza şükrediyorduk. Bu sene iyi yine.

Paçamdan ayrılmayan bir bebeyle yapabileceğim en kolay şeyi seçmeye çalışıyorum, evet galiba sorun orada ahajsajaj. Biz geçen sene karnımızı doyurduğumuza şükrediyorduk. Bu sene iyi yine.
Bahane kabul etmiyorumBen yaptıysam herkes yapar
Yeni başladık elbet yaparsın

Tarz meselesi, bu hemsonun tarzi. Diğer sunumlarida hep böyleydi. Kendini belli ediyo, nerde görsen tanırsın nevoş kalıplaşmış bir tarz oturmuş anlatabildim mi bilmiyom ama öyle iste nevoş
Yakın çekim yapmaya çalıştım bu sefer. Burada öyle demişlerdi, KK yakın çekim severmiş. Ama yine de üstten çekimleri daha çok beğendim ben ahsjjajs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…