Börekler Hazır Yufka ile Denenmiş Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Böreği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    955
  • Anket Kapalı .
Yok sunumuda beğenmedim.Bambuya koyarım diye başka tabak ayarlamadım.Börek soğur,donar diye başka tabak seçemedim.
Bambuda göstermedi yanına bir şeyler koydum.Onlarda içime sinmedi
Yani olmadı
Hepsi birbirini tetikledi diyorsun nevoş yani ama resimin bütününe baktığın zaman çok güzel gözüküyor nevoş, sadece böreğe odaklanma

Aslında böreği fırından çıkarır çıkarmaz kesecektim, akışkan bir kaşar görüntüsü olacaktı. Onu çekecektim ama bil bakalım ne oldu? Bizimki merak etti, sandalyeye çıkayım derken gerisingeri düştü. Onu kucağa al, avut derken kaşar soğudu. Öyle yapabilsem cezbedici olabilirdi. Neyse bir dahakine daha iyi olur inşşşşş.

Önemli olan kuzuya bir şey olmasın, börek gayet güzel zaten hemsom

Aslında var ya kamera arkası rezillik hemso

Yok sunumuda beğenmedim.Bambuya koyarım diye başka tabak ayarlamadım.Börek soğur,donar diye başka tabak seçemedim.
Bambuda göstermedi yanına bir şeyler koydum.Onlarda içime sinmedi
Yani olmadı
Valla beni direkt bambu tabağın içindeki Adana böreği ilgilendiriyor. Adana böreği bu, daha ne olsun. Bilen bilir ve yine ona oy verir.

Sağlık olsun ona bir şey olmasınBence böylede çok başarılı

Valla beni direkt bambu tabağın içindeki Adana böreği ilgilendiriyor. Adana böreği bu, daha ne olsun. Bilen bilir ve yine ona oy verir.
Ben ilk önce yaptığımda olmadı diye sunum yapmadım.Özelden veya buradan 3-5 kişi ile konuştum.Böreğin adını bile duymamışlar
Yasmine video yolladım o hemen buldu

Ben ilk önce yaptığımda olmadı diye sunum yapmadım.Özelden veya buradan 3-5 kişi ile konuştum.Böreğin adını bile duymamışlar
Yasmine video yolladım o hemen buldu
Biz lokasyon olarak yakın olduğumuzdan biliyoruz herhalde. Antep’te dışarıdan alınan tek börek türü odur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…