- 24 Eylül 2018
- 102.764
- 303.496
- 898
İnşallah canımBenim 2.Doz, 26 temmuzda, inş benim de öyle oluraşı olduğum ilk gün ben de 10 gibi uyumuştum
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canımBenim 2.Doz, 26 temmuzda, inş benim de öyle oluraşı olduğum ilk gün ben de 10 gibi uyumuştum
![]()
İyiyim bende cennam bugun yemeklerımı erkenden hazırladımİyiyim kuzum,sen nasılsın?![]()
![]()
Oh mis,ellerine sağlıkİyiyim bende cennam bugun yemeklerımı erkenden hazırladımrahatım netfilişkkk zamanı şimdi
özledim seni
![]()
![]()
Evet cennam ya ben gırdıgımde sız olmuyosunuz sız barken ben pek gıremıyırum oyle segısık bısey gonuller bır olsun akıımdasınız heepOh mis,ellerine sağlıkBen de özledim canım seni,denk gelemedik uzun zamandır
![]()
![]()
Amin cancağzımSifa olsun cancağızım![]()
Aynen öyle canım ,kalplerimiz bir zatenEvet cennam ya ben gırdıgımde sız olmuyosunuz sız barken ben pek gıremıyırum oyle segısık bısey gonuller bır olsun akıımdasınız heep![]()
![]()
![]()
Hastanede randevu bulabildik cancağzımSağlık ocakları da vuracakmış,sen hastaneden mi aldın randevunu?yasminsay
Alıp, geldikBu sıcakta en gerekli olan şey![]()
Yoğunluk vardır hem cancağızım, dolmuşçulardan kuaförlere geniş bir şekilde aşılama hızlandı. Hakkımızda hayırlısıHastanede randevu bulabildik cancağzım
ASM’de yoktu![]()
Güzel anlaşmaymış yasocumAlıp, geldik
Ama herifim lahmacun istiyor, ben sana karpuz aldım, sende bana lahmacun yap dedi
Birazdan girişeceğim![]()
Uyanık şehzadeAlıp, geldik
Ama herifim lahmacun istiyor, ben sana karpuz aldım, sende bana lahmacun yap dedi
Birazdan girişeceğim![]()
Eş kontejyanı vurdu banada
Koca kontejyanı da mı yokBen daha 40 yokum ama![]()
Negüzel neguzelEş kontejyanı vurdu banada
Salı ilk dozu vurulacağız![]()
Aman 40 tırt olmuş demektirKoca kontejyanı da mı yok
Benimde daha 6 ayım var 40’a![]()
Cümlemize inşallah canımİyiyim yasocum bende kimse yoktu oglen yemek yapmaya gıtmıstım bende allah ıyılık versınn![]()