- 24 Mart 2020
- 10.056
- 36.493
- 598
- 32
Hindili bi şeyler1 yıl olmadı yapalı![]()
Her şeyi de yaptık sanki yakın zamanda senin işin de zor vallahi ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hindili bi şeyler1 yıl olmadı yapalı![]()
Pınarda çok yaptık yeter benceBen bi ara pasta diye tutunmuştum, Mart/nisan filandı herhalde. Sen de şimdi meyve yok, Yazın yaparız deyince ben kendimi nedense temmuza odakladım![]()
6 ay olmuşHindili bi şeyler
Her şeyi de yaptık sanki yakın zamanda senin işin de zor vallahi ya![]()
Ben biraz geçmiş konulara bakayım da çıkarımda bulunmaya çalışayım bari6 ay olmuşVar olmaz mı
![]()
Tamam sonra gel paylaş konuşalımBen biraz geçmiş konulara bakayım da çıkarımda bulunmaya çalışayım bari![]()
Sende Allah'a emanet ol canımNeyse, öptüm sizi. kızlara benden selam söyleyin. Sağ olsunlar merak etmişler. görüşmek üzere. Allah’a emanet![]()
Sen de Allah a emanet ol, sabret her şey güzel olacak inşallah, bizi merakta bırakma arada uğraNeyse, öptüm sizi. kızlara benden selam söyleyin. Sağ olsunlar merak etmişler. görüşmek üzere. Allah’a emanet![]()
Dikkat et kendine ayşom, allah büyükNeyse, öptüm sizi. kızlara benden selam söyleyin. Sağ olsunlar merak etmişler. görüşmek üzere. Allah’a emanet![]()
Çok geçmiş olsun canımÜstelik aşılamaya da niyetlendik bu ay. Çenemi sıktığım için botoks da yaptıracağız. bugün dişçiden çıktım. 3 diş için 3600 TL fiyat çıkardı. 5000 de olabilir, kaplamayı çıkarttığımda göreceğim dişlere bağlı dedi. E botoks 1500, aşılama 1500… git gel, tekirdağ ayrı masraf. Çorlu ayrı masraf. ağrısı, acısı, sızısı bambaşka dert…
sadece yoruldum sanırım.
Canım herşey gönlünce, iyi ve güzel olsun aminSelam kızlar. İnciler dizilmişHayırlısı olsun şimdiden.
yasminsay @Jenna16
Kukrim etiketlerinizi yeni gördüm. Başka etiket yapan var Mı kaçırdıysam affola
bu aralar canım sıkkın. Yine hastanelerdeyim. Tedavi başka yöne doğru gidiyor. İşe de gidiyorum bir yandan. foruma girecek vakit de ruh hali de bulamıyorum. Hepiniz iyisinizdir inşallah
![]()
Hepsi çok güzel kime versem yaOYLAMA İÇİN LİNK DAĞITMAK,OY İSTEMEK KESİNLİKLE YASAKTIR..
2 oy hakkınız bulunmaktadır..
Oylar aynı anda verilmektedir.Daha sonra 2(ikinci)oyu verme imkanınız bulunmamaktadır...
Midye Börek- Öz Yufka Sponsorluğunda
Eki Görüntüle 2875813
3 Renkli Börek -TMO Sıvıyağ Sponsorluğunda
Eki Görüntüle 2875819
Avcı Böreği-Piyale Galete Unu Sponsorluğunda
Eki Görüntüle 2875834
Gül Böreği(Kıymalı) - Teksüt Sponsorluğunda
Eki Görüntüle 2875843
Lahmacun Böreği - Destan Pul biber Sponsorluğunda
Eki Görüntüle 2875891
Zarf Börek-Pınar Yoğurt Sponsorluğunda
Eki Görüntüle 2875846
Kruvasan Börek-Nimet Yufka Sponsorluğunda
Eki Görüntüle 2875847
Goncagül Böreği -Arı Yufka Sponsorluğunda
Eki Görüntüle 2875851
Pizza Börek- Pınar Sucuk Sponsorluğunda
Eki Görüntüle 2875886
Sosyete Mantısı(Kıymalı)- Esenlik Yufka Sponsorluğunda
Eki Görüntüle 2875903
Kuş Yuvası Börek- Beypazarı Maden Suyu Sponsorluğunda
Eki Görüntüle 2875860
Kol Böreği(Kıymalı-Patatesli)-Narun Yufka Sponsorluğunda
Eki Görüntüle 2875862
Kafes Böreği(Kıymalı)-Nimet Hanimeli Yufka Sponsorlugunda
Eki Görüntüle 2875863
Paçanga Böreği - Şahin Pastırma Sponsorluğunda
Eki Görüntüle 2875883
Karnıyarık Börek (Köz Patlıcanlı, Kıymalı, Ispanaklı)-Destan Baharat Sponsorluğunda
Eki Görüntüle 2875865
Sigara Böreği - Altıntaş Lor Sponsorluğunda
Eki Görüntüle 2875866
Adana Böreği-Bülent Börek Sponsorluğunda
Eki Görüntüle 2875867
Muska Böreği -Pınar Süt Sponsorluğunda
Eki Görüntüle 2875868
Rulo Börek (Kıymalı+Mercimekli) -Nimet Yufka Sponsorluğunda
Eki Görüntüle 2875871
Patatesli Dilim Börek -Nimet Yufka Sponsorluğunda
Eki Görüntüle 2875872
Su Böreği - Dip Sos Sponsorluğunda
Eki Görüntüle 2875888
Beşamel Soslu Kıymalı Börek - Tarabya Kaşar Peyniri Sponsorluğunda
Eki Görüntüle 2875915
- Yarışma kategorisi : Hazır Yufka Börekleri
- Malzemeler, yapılış aşamaları ve sunum şekli olarak her şey fotoğraflanıp sunulmalıdır.
- Malzemeler detaylı olarak listelenmelidir,
- Can alıcı püf noktaları çok net olarak verilmelidir,
-Tariflerde iç harç önemli değildir herkes dileği gibi yapabilir.Öncelik şekillerdir.Farklı şekil ve yapım aşamalardaki tarifler yarışacaktır.
-Oylamada yarışacak fotoğrafta börek dışında başka şeyler konmasını etik bulmuyorum.Bunlar sarma,içli,köfte,kısır gibi çay saati tarifleridir.
O sebeple oylamada kullanılacak fotoğrafınızda böreğiniz odak noktası olmalıdır.
- Yarışmaya katılırken kendinize sanal bir sponsor bulmuş gibi sponsor lansmanı yapılmalıdır. (Pınar Yoğurt, Sütaş Süt ...)
Yarışmaya katılım şekli;
Bu kategoriye konu ismi : Hazır Yufka Börekleri + Sponsor şeklinde konu açılmalı yukarıdaki gibi anlatılmalıdır.
Tüm tarifler için aşamalar tek tek anlatılmalıdır.
Paylaşımı yaptığınızda konu editörün onayına düşecek eksiklik durumunda kullanıcıya bilgi verilecek ve eksiklik düzeltilene kadar konu aktif edilmeyecektir. Gerekirse başvuru red edilebilir.
Katılım başlama tarihi :01 Haziran 2021
En son başvuru tarihi : 22 Haziran 2021
Oylama başlama tarihi : 22 Haziran 2021
Oylama bitiş tarihi : 30 Haziran 2021 23:59
Tüm katılanlara başarılar dileriz...
* Birinci olan üyemize profil madalyası ve hediye verilecektir.
Oylamada kriterler ;
- Tarif yaratıcı ve özgün olmalı.
- Bilinen, kolay sağlanan malzemelerden yararlanmalı.
- Doğru ölçü kullanılmalı.
- Anlatımı anlaşılır olmalı varsa hikayesi aktarılmalı.
- Hazırlama süreci basamakları, aşamaları açık ve sıralı olarak anlatılmalı.
- Hazırlama sürecinden fotoğraflar bulunmalı.
- Pişirme tekniği ve dereceleri doğru ve net anlatılmalı.
- Bitmiş halinin fotoğrafı zevk ve estetik içermeli.
Önemli yeni kural ;
-Tarif yapılmadan önce Bölüm Editörü ''Nevreste '' ye hangi tarifi yapacağınız hakkında bilgi verilmesini rica edeceğiz. Tarif yönetim tarafından uygun görülürse size bildirilecek ve ona göre tarifinizi yapacaksınız. Bildirilmeden yapılan tarifler kabul edilmeme riski bulunduğunu ifade etmeliyiz.
- Böreğin son fotoğrafının hemen yanında yapıldığı tarihi bir kağıda yazıp iliştirmenizi rica edeceğim.Fotoğrafta yapıldığı tarih mutlaka görülmelidir.
- Yarışmaya daha önceki yarışmalarda 3 kez kazanan üyemiz 4. kez birinci olduğunda o yarışmada oylarda 2. sırada ki üye kazanmış kabul edilir.
Teşekkür ederim canımAvcı böreği ve Adana böreğine verdim oyumu hepsi çok güzel zor seçtim![]()
Rica ederim canımTeşekkür ederim canım![]()
Rabbim yardımcınız olsun kuzuSelam kızlar. İnciler dizilmişHayırlısı olsun şimdiden.
yasminsay @Jenna16
Kukrim etiketlerinizi yeni gördüm. Başka etiket yapan var Mı kaçırdıysam affola
bu aralar canım sıkkın. Yine hastanelerdeyim. Tedavi başka yöne doğru gidiyor. İşe de gidiyorum bir yandan. foruma girecek vakit de ruh hali de bulamıyorum. Hepiniz iyisinizdir inşallah
![]()