haziran 2009 anneleri hangi oyuncaklarla oynuyor bebişler?

cnm geçmiş olsun. Dikkat etmek lazım. pooh u nerden aldın canım masıl bişi.

Tatlım pelus winnie pooh jokerden aldım..sarı , kırmızı olduğu için ilgisini çekti sarıldı falan ama sonrada bıktı..bugün biraz oynadı...canı ne isterse onu yapıo minik canavarlar...

oyuncaklarımızın resimlerinide ekleyelim kızlar egitici olanlar hakkında nasıl oynuyoruz ne ögretiyor bilgide verelim ben oyuncak alırken cok kararsız kalıyorum böylece fikir edinmiş oluruz

arkadaşlar playskool un topları var 5 li satılıyor.Benim kızım onları çok sevdi.Birbirine vuruyor.ıçindeki nesnelerin hareketini izliyor

C.tesi oyuncak alışverişindeydirk.

Chicco telefon aldım daha ahizeyi yemekle meşgul. Amacını anlayamadı :)
Fisher price türkçe konuşan eğitici anahtar aldım, onu da diş kaşıyıcı olarak kullanıyoruz :)

Dandini bi markanın gitara benzeyen sesli müzikli bi oyuncağını aldım.Ali babanın çiftliğini söylüyor Elif hanım bayıldı.

Yani üstte yer alan ikiliye 60 YTL'yi boşuna verdim bi anlamda. 10 YTL lik gitara mest oldu :)

Playskool Yaramaz Toplar ve emekleme arkadaşı var ya tırtıl gibi onun ikisini de aldım ama akşam deneyeceğiz onları. Eee onları da diş kaşıyıcısı yaparsa bi 100 YTL daha çöpe gitmiş olur ki anne kafayı sıyırır :)
Bundan sonra da oyuncak alışverişini pazardan yapar :)

bizde b hafta sonu playkoolun zıpır hayfanları aldık daha balıyo yarış yapcakmış hayvanlar bide playskoolun şekilli kaplumbasını aldık oun şekşllerini içine atmaya çalışıyoo

valla en çok benim laptop ve benim cep telefonumla kaçak kaçak oyn amayı seviyorzemuszemus

valla en çok benim laptop ve benim cep telefonumla kaçak kaçak oyn amayı seviyorzemuszemus

aynen cnm benim kızda saldırıyo onada aldık lap top ama bizimkine bakıyo benim telden ses gelmyo bulduğu an yalıyo :teytey::sm_cool:

playskool emekleme arkadaşımdan çok korkuyor benim oğlum nedense bilmem,
çığlık çığlık okadar burda işyerimde bir arkadaşın kızıda çok korkuyormuş ondan
bizde telefonlar kablolar kumandalar laptop onları istiyor, çok yaklaştırmamaya çalışıyorum bende

Bende oğluma pilli cep telefonu aldım ama eline veince atıveriyor, hiç ilgilenmiyor bile, uzatıyorum almıyor, bizim cep telefonlarımızı görünce zırlayarak istiyor, gerçeği ve oyuncağı fark ediyor artık.

Hafta sonu org tarzı bişey aldım ama ilgilenmiyor, ağzına sokacağı küçük çaplı şeylerden hoşlanıyor, büyükleri ısıramıyor ağzına sığmıyor.

bende geometrik şekilli kutudan aldım içine mandal ve şekilleri doldurmaya çalışıyoruz birlikte. Ama onlarıda ağzına sokmakla meşgul. Ufak olduğu içinde gayet güzel sokuyor.:) benimki tam bir ufak gırgır hastası yani dayanamayıp ona özel bitane alacağım evi gırgırlayıp dursun. :)

özgeye aynen katılıyorum:)) oyuncaka para dökme olayına ara verdım...kablo hastası bızımkı...kablo gorunce dunyalar onun oluyo....pecete kagıt boyle eylerıde cok sevıyo...sımdı sızın burda yazdıgınız oyncakları gorunce yıne heveslendım...ama benım bebegım oyuncak sevmıyo galıba...ya da hep dokuyoz onlerıne ama onlar erısemeyeceklerı seylerı ıstıyolar...ne kadar komple oyuncaklar verıyoz ellerıne ama siyah bır kablocuk gormek dunyalar onların olması ıcın yeterelı galıba

Evet yine başarısızım, yaramaz toplar da korktu elif hanım. Gene paralar çöpe :)

slm kızlar benim oğlumda eline aldığı herşeyi sallamaya bayılıyor ağzına götürme huyundan vaz geçti bende salıncağına oturtup klavyeyi koyuyorum önüne bir süre oynuyor sonra sıkılıyor oyuncak tef aldım onla oynamayı seviyor hareketli şarkılarda oynuyor eline aldığı topu bile ayaklarıyla tutup davul gibi çalıyor sanırım geleceğin müzisyemlerinden olucak ama daha çok ısıklı veya müzikli oyuncaklar ilgisini çekiyor tavsiye derim

Oyuncak konusunda herkesin bahsettiği gibi benim kızım da kablo, laptop, ıslak mendil ambalajı gibi şeyleri tercih ediyor. Ama bir oyuncağı varki 3-4 aydır oynuyor ve hep ilgisini çekiyor. Çok da pahalı değil. Şiddetle tavsiye ederim. Dede marka Neşeli Kule. Önce kovaları tek tek içinden çıkarıyordu, sonra megafon gibi kullanmaya başladı, en son büyük bir kovanın içine küçük şeyler atıp sallıyor tıkırtı sesi hoşuna gidiyor. Ben kule yapınca heyecanlanıyor, deviriyor, alkış yapıyoruz. Yakında herhalde kendisi üst üste koymaya çalışır. Bir de benim çocukluktan kalma casio orgum var, ona bayılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…