haziran 2012 de bebişini kucağına alacaklar burii..

angece

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2008
17
0
86
37
Bursa
selam kızlar, haziran 2012 de bebemi alacağım inş kucağıma :49: hatta eğer son dakika da bir şey olmaz Allah izin verirse eşimin doğum gününde alıcaz yavrumuzu kucağımıza :7:

haziranı bekleyenler kimler ve şuan nasılsınız? iyisinizdir umarım... benim ağrılarım ve gazım zirvede maalesef :emir_bebek:

mrb ,
bende haziran 2012 de anne olacağım hayırlısı ile
Valla bende ilk haftalarda hiç bir değişiklik veya sıkıntı yoktu ama son 1 haftadır çok fazla bulantım var .
ayrıca çok fazla halsizlik var.
sadece ekmek peynir yiyebiliyorum , şimdiden kilo aldım bu yüzden :(
ama çokkk güzel bir hisdir bu :)
allah olmayan herkeze verisn işallah ...

selam arkadaşlar.kısmetse ben de haziranda anne olacağım.bugün doktora gittim.bebek 0.36 cm yani yarım cm bile değil.benim hesabıma göre 8 haftalığım ama doktora göre 6 haftalık.anlayamadım ben bu durumu.nasıl olur ki bu.kalp atışları için 10 gün sonra gel dedi.herşey gayet iyi gidiyor dedi ama benim kafam karıştı.bu kadar küçük olması normalmi sizce.2 hafta önce kanamam da olmuştu.o zamandan beri lekelenmelerim devam ediyor.bununla ilgili olabilirmi acaba?

bende haziranda anne olacagım nasip olursa suan 11 + 1 olduk ama bende kusma ve bulantı cok fazla bakalım nasıl gdıcek Allah herkesin yardımcısı olsunn:emir_bebek:

merhaba ben 10+2 oldum bile...öğrendiğimde 5+3 dü zaman çok hızlı geçiyor ve fasülyemiz çok hızlı büyüyor.doktorum 12 haziran dedi büyük gün için bakalım hayırlısı.Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı doğumlar nasip etsin:49: .....:nazar:

slm kızlarr bende haziran 2012 de Allah izin verirse bebişimi kucağıma alıcammm.. şu an 10+:40:

mrhb bende allah kısmet ederse haziran annesi olacam şuan 11 haftalık...inşallah hepimiz sağlıklı bi şekilde kucaklarımıza alırız bebişlerimizi:49:

Back
X