Mrb kızlar.. Bende hamileyim daha test yaptrıdım sadece yarın doktora gidicem.. Benimde hazirana gelicek doğumum.. Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı bir şekilde bebekelrimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
Diziler baslayinca benim uykum geliyor uyuyorum, kotu bisey aslinda yaa hic esimle ilgilenmez oldum.
vallaaa ne sorunluyuzz
eşimdee bi yaklaşım olmasın diye uzak duruyor
nerdeyse ayrı falan yatıcaz
balık normalde cok severm gecen hafta ıkı kere yedm sankı onuda ıstemıyorm
herseyden tıknıyor ınsan
tavuktan ve peynırdende tıksındım ne yicem anlamadımki
hoşgeldin cnm ne güzel kalabalıklaşıyoruz ...
Git bakalım gelişmeleri yazarsın...ne kadar geçti reglin
cnım ben 4b liydim ben tayin hakkı yoktu o yüzden eşimde geldi buraya ben 3 yıldır burdayım eşimse 2 yıl oldu agutosda kadroya geçtik ya ilk önce boş yerleri belirleyp ordan tercih yapıosun ama boş yerlerde bize uymuyo ben burdan kalkıpda tekrar doguya gitmem osmaniye ve çevresini düşünüyoruz bakalım nasip eşim dershane öğretmeni benim gittiğimiz yerde de iş bulabilmesi lazım
aynen benimde öyle ...:26:
osmaniye küçük cnm yaaa iskenderuna yakın ordan biliyorum iskenderun olmazmı ????
aynen benimde öyle ...:26:
benimde sürekli uykum geliyo çok halsizim sürekli uyumak istiyorum valla işten eve gidince direk yatıyorum.. Dünyayla ilişkim kesildi :)
Bugun biraz gonlunu yapim.
Ben bide iliskiye girmeye korkuyorum doktor bisey demedi, bi zararida yokmus ama nebilim korkuyor insan.
Korkunca istekde kalmiyor. Siz ne dusunuyorsunuz bu konu hakkinda?
Yani 9 ay boyle gecmez bence.
Ben bide iliskiye girmeye korkuyorum doktor bisey demedi, bi zararida yokmus ama nebilim korkuyor insan.
bende oyleyim tum gun yatiyorum, benmi abartiyorum acaba diye dusunuyordumda sizde oyleymissiniz
canım riskli bi hamileliğin yoksa kanaman aşırı sancın yoksa sakıncası yokki biz 5 aylıkken bırakmıştık
ilk 3 ay dikkatli olucaz snr normal hyata dönebiliriz geçen hafta dr bana kalp atışını duyana kdr ilişki yok dedi walla kardeş gibi olduk eşimle.)
3. aya kadar beklesemmi diyordumda gerek yok ozaman dusuk riskim yok cunku
ilk 3 ay dikkatli olucaz snr normal hyata dönebiliriz geçen hafta dr bana kalp atışını duyana kdr ilişki yok dedi walla kardeş gibi olduk eşimle.)
kendım hiç bişey pişirmiyorum beenAayy bende gecen tavuk yaptim kokusundan mutfaga bile giremedim, salata pilav yedim artik
benimde sürekli uykum geliyo çok halsizim sürekli uyumak istiyorum valla işten eve gidince direk yatıyorum.. Dünyayla ilişkim kesildi :)
Bende oyleyim tum gun yatiyorum, benmi abartiyorum acaba diye dusunuyordumda sizde oyleymissiniz
valla eşlerimizde bizler gibi değişik bir pskolojıye giriyorlarr
sanırım bu da dogal bişey
ben hersyı takardım bıse oldu takmıyorum bende
pskolojık olarak kendımıı takmamaya ikna ettim
bu bebek streslı olsun istermisin ona bişe olsun istermisin dedım
birisi canımı sıksa bılee benım ıcın en onemlısı bebişim amaaan cokta tın diyorum
eşimdende hiç bişey beklemıyorum
zaten ilgilensee bişey olcak etcek
ben hamıle oldugumu ogrendım ogrenelı hiç ilişkiyee falan girmedim
ama bu yanlış geliyor cunkı doktor abartmadıgınız surece
haftada bir kere sert olmayacak sekılde bi sorun olmaz dedıı
amaa bunaa hazırlayamadım kendımıde esimide oda korkuyor bende
en azından kalp atışlarını duyana kadar dusunmuyorum
birdee 9 ay tabı gecmez böyle Allah izin verirde bebişlerimiz saglıklı olursa tehlıke falan olmazsa 3. aydan itibaren rahatca olabılırmıs
taa ki 8. aya kadar
doktor su andaa dıkkat etmekte fayda var dedı
8.aydan sonradaa tavsıye etmıyoruz dedı
benım ev koktu koktuuu
iş yapmıyorum midem kötu yoksa yapıcam gunluk bişeylerde
bugun bıraz daha iyiyim
hergun hiç keyfim olmuyordu
benım bıde tasınma ısı var haftayaa o zaman nolcak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?