1.67 ama kilolu diilim çok zayıftım bende kilo aldım suan normal bi kız gibiyim:) sanırım benim gözükmemsinin onla ilgisi yok.
çok yeni demekki cnm takma kafaya,kişiden kişiye değişirmiş hcg.hayırlı olsun...
merhaba bayanlar 5 haftalık hamileyim dogum allahın izniyle haziran ayına geliyor sizlerinde bu zamana denk geleniniz varsa gelin heycanımızı paylasalım
kıss sen çok zayıfmışsın boyuna göre o zaman...neyse hamilelikte alırsın kilo.c.tesi gidicem yine.bende 1.67 yimm 45 kiloyum ben çok zayıfım cnm ondandır boşver takma nezaman gidiceksin tekrar....
hayırlı olsun cnm..bende hamileyimHenüz bende dr gitmedim umarım hepimiz için sağlıklı bebekler dünyaya gelir. Cetvele göre 21 haziranda doğum yapacağımmm.
kıss sen çok zayıfmışsın boyuna göre o zaman...neyse hamilelikte alırsın kilo.c.tesi gidicem yine.
C.
hayırlı olsun cnm..
Bende hamileyimhenüz bende dr gitmedim umarım hepimiz için sağlıklı bebekler dünyaya gelir. Cetvele göre 21 haziranda doğum yapacağımmm.
hayırlısı olsun canım benimde 17 haziran ne kadar güzel hepimiz aynı zamanda buyuk heyecanlar yasayacagız :))
hayırlısı olsun canım benimde 17 haziran ne kadar güzel hepimiz aynı zamanda buyuk heyecanlar yasayacagız :))
Mide bulantısı bebeğimi etkiler mi?
Sabah saatlerindeki mide bulantısı, yemek yediğiniz, istifra etmediğiniz ve bol su veya benzeri sıvı içtiğiniz müddetçe bebeği olumsuz açıdan etkilemez.
Mide bulantımı azaltmak için ne yapabilirim?
Midenizi alt üst edecek gıdalardan ve kokulardan sakının ve aşağıda verilmiş olan tiyoları deneyin:
Geceleri başucunuzda duran komidinin üzerine birkaç bisküvi koyun. Bu bisküvileri sabah saatlerinde yavaş ve sindirerek yemek için kendinize bol vakit ayırın ve ayağa kalmadan önce 20 ila 30 dakika dinlenin.
Sık ama küçük porsiyonlar yiyin - boş bir mide bulantı hissini artırabilir.
Ufak tefek yiyecekleri (Snacks) hazır bulundurun ve gün boyunca kalorisi düşük yiyecekleri tüketin (örn.: yağsız peynir ve yoğurt gibi).
Doktorunuz veya ebeniz size günde iki kere 50 mg Vitamin B6 almanızı tavsiye edebilir. Bu, bazı kadınlara yardımcı olmaktadır, ancak söz konusu vitaminleri almadan önce doktorunuzla görüşmenizi tavsiye ederiz.
Hamilelik süreci içerisinde almanız tavsiye edilen ilave ilaçları aldığınız taktirde, bir kaç günlük ara verin. Durumunuz iyileştiği taktirde ilaçları almadan önce bir kaç gün daha bekleyin.
Hazımları zor olabileceğinden demir ihtiva eden ilaçlardan (eğer kansızlık şikayetiniz yoksa) sakının veya farklı ilaç çeşitleri bünyenize daha uygun olabileceğinden bunları deneyin.
Yağlı, aşırı baharatlı, asitli veya yanmış yemekler yemeyin. Genellikle az yağlı yiyecekler tüketmeye gayret gösterin.
Bol bol sıvı maddeler için, ancak öğünler yerine öğünler arasında mümkün olduğunca sıvı almaya gayret gösterin.
Mide bulantınızı azaltmak için taze kesilmiş limon dilimlerini koklayın veya buzlu çayınıza veya maden suyunuza limon dilimleri ekleyin.
Zencefilli gazoz veya zencefil çayı için. Zencefilin mideye iyi geldiği bilinmektedir.
Bol bol dinlenin. Diğer bir anne adayı ile konuşmak, stresinizi hissedebileceğiniz oranda azaltabilir.
antalyadanmışsın cnm sende neresindensin? ve hangi hastaneye gidiyorsun?
simdi korktum iştee
istifra ediyorum
sadece aksam yıyorum
ve su içemiyorum
ben kusmanın zararı oldugunu bılmıyordum
günaydııınnnn.....
günaydın cnm bugün nasılsın nezaman gideceksin doktora...
p.tesi gidicem inş. ii haberler verirler bana yaa korkuyorum aslında değerlerim ii ama ne biliyim işde..insan bir kayıp yaşayınca herşeyden tırsar oldu
haklısın bende diken üstündeyim düşmesin diye evde yemek bile yapmaz oldum erken yatıyorum gecede wc.çok kalkıyorum bu bebek yoruyor beni diğerinde çok aktiftim...
Kizlaaarr bakin burda bebeginizin boyunu ve agirligini gorebiliyorsunuz.
Ve burda sizde ve bebeginizdeki degisimler yaziyor, yani agrilar hisler normalmi degilmi burada gorebiliriz
Anne Karnında Hafta Hafta Bebek Gelişimi
Bebegimin boyu su an bi bezelye kadar bile degil
evt ölede pinpiriklenmekde ii değil ama elimde değil ki.... şuan bişey yapmasakda yorgun hisseder insan kendini 4 aydan sonra rahat oluyo yaa.. ben hamileliği çok sevmiştim.. kimse dogum yapacagıma inanmıyordu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?