haha o manzarayla karsi karsiya kalkti korktu tabi bende aynen öyle dedim dün tom ve jerry gibi kosusturduk evin icinde zor kurtuldum elinden ah ah neler cekiyom bebisim icinyaklasmammmmmm ben zorla elde ettim o bebegi
ya kızlar biri şu çizelgeyi nası yaptınız?bende yapmak istiyorum aslında yaptım ama ekleyemedim kendi profilime
seninle aynı zamanlarda doğum yapıcaz sanırım canım.sağlıkla alalım kucaklarımızz sen geçen haftamı gitmiştin kontrole.8 haftalıkkendi sanırım
Lilypie - Pregnancy, baby and parenting tickers. cnm buraya gir ve kendine uygun çizelge hazırla.Sonrada profilinden çizelge ekle var oraya kodu yapıştırıyosun
AA ARKADaslar bir sey daha sorucam ben bu 6 haftada 1,5 kilo aldım
cok yiyen bır ınsan da değilim ama normalde hiç süt meyva falan yemeyen biriydim şimdi
yiyince aldım sok oldun gecen gün sizce normal mi?
bir de ilk defa bugun mide bulantım oldu 13.00'e kadar lokma atamadım ağzıma
zar zor bebişim için yedim umarım bndekı bu dğişikliklerde normaldir..
son olarak bnmde vajınal ultrasonla bakmıştı kesem için
ama o akşamı cok hafif bır kahverengı akıntım oldu acaba salı gunude vajınal bakmak isterse
baktırıyım mı arkadaslarbu konuda cok kararsızım???
8 haftalıkken gittim bi tarih wermedi doktor eşim dio ne zaman gidicen bi daha bilmem canım ne zaman bebişimi görmek isterse o zaman gidicem:):) öyle olsaydı sen hastaneden çıkmazdın die geyik yaptı ama nappiiim ewe ultrason aleti falanmı alsam
8 haftalıkken gittim bi tarih wermedi doktor eşim dio ne zaman gidicen bi daha bilmem canım ne zaman bebişimi görmek isterse o zaman gidicem:):) öyle olsaydı sen hastaneden çıkmazdın die geyik yaptı ama nappiiim ewe ultrason aleti falanmı alsam
işte ben o yapıştıracağım kodu bulamadımçokmu beceriksizim
kızlar ben şimdilik kaçıyorum.Yarın iki arkadaşım gelicekmiş.Ortalığı flan biraz toparlıyım sabahta erken kalkıp bişiler hazırlıycam.Resim çekmeye çalışırm =)) Öptüm sizi kocamannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?