Haziran 2012 de dogum yapacaklar buraya :)))

aynen aynen ..vitamin tavan yaptı :) sen neler yiyosun ?

canım bende öyleydim hiç bir belirti yoktu taaa ki pazar gunune kadar
pazar gunu bırden birşey oldu sabah vee o zamandan beri devam ediyor
ben 6+4 oldum sanırım
başım donmuyorda midem fenaalrdaydı cok sukur bugun ıyı genee
sadce bı kere ckardm o kadar
o yüzden inşşallah olmaz bu belırtılerın
mesela bendede gaz yada sık wc gıtme yok
zaten su falan ıcemıyorum belkıde ondan

aynen aynen ..vitamin tavan yaptı :) sen neler yiyosun ?

eşim sağolsun nerde ne var neyok dolaba tıkmış durumda akşamda ağzıma tıkıyo:)ceviz, fındık muhakkak, brokoli,ıspanak mercimek, fiks meyve zaten.Süt her aksam yoğurt bu gibi faydalı şeyler.İşin kolayı ne biliyo musun bunların hiçbirine hayır demeden mideye göndermek kendimden korkuyorumm nolamazz:)Sen neler yiyosun canım

ayy ne güzel bebişleriniz saglıklı olcak inşallah benımkıde oyle olur
bi iyi olsun mıdem bende yicem hepsini

ya öylemi canım dikkat et kendine su içmelisin kesinlikle.Suç iç hamileliği daha rahat geçirirsin.Çünkü idrar yollarını falan temizleniyo.Ve bir sürü faydası su sonuçta.Sık sık wc ye gidilmesi şundanmış:rahimle mesane birbirine komşu rahim büyüdükçe mesaneye baskı yapınca bize de wc ye koşmak kalıyoD: Gaz da ben cok meyve tüketiyorumona bağlıyorum.Bi de ayaklarını üşütme dikkat et:)

Hahaha canim ur bakalim hissetmeye baslayinca baslar bence asil heycan.
Cok merak ediyor ilk kez nezaman hissedecegimi hareketlerini.
ooyy canim benim yaa aklia geldikce mutluluktan agliyasim geliyor
Bana zaten aglamaya bahane lazim bu aralar

ilk duyduğumda saatlerce ağladım insan aynı anda hem kahkaha atıp hem ağlayabilirmi ?evet olabilirmiş :)) dediğin gibi oldukça duygusal dönem.ben kalp atışını çok merak ediyorum Allahım hepimizin umudunu tamamına erdirsin inş.

ah canım bugun bıraz daha ıcıyorumdaa su dahada beter bulandırıyordu garip yanii
telefonla bile konusamıyordum konusmakta bulandııryordu
inşallah inanıyorum geçicek gecıcek :)

ah canım bugun bıraz daha ıcıyorumdaa su dahada beter bulandırıyordu garip yanii
telefonla bile konusamıyordum konusmakta bulandııryordu
inşallah inanıyorum geçicek gecıcek :)

Geçicek canım bende inanıyorum sana:) bize ne dayanır Allahın izniyle çatır çatır doğurucaz bebişlerimizi ( İnş. Allahım inş...)

gülümseyerek okudum yazdıklarını hemen hemen aynı şeyler.ben her sabah 4 mandalina ve yarım limon sıkıyorum,1 haşlanmış köy yumurtası,6 zeytin,1 küp peynir vs. tam buğday ekmeği yiyorum.öğleden önce 1 avuç ceviz fıstık,öğle ve akşamları bol sebze az yağlı yemek ve et.5 çayı yerine 5 sütü içiyorum.meyveyi ihmal etmiyorum.2,5 lt su içiyorum çatlamak üzereyim ve gayet fit bi vücudum vardı şimdiden 6 kilo aldım sanırım biraz abarttım.

arkadaşlar cizelge yapmaya gonullu bırı olmadıgı ıcın
kendim yapmayı deniyorum
bilgilerinizi yazabilirmisiniz
son adet tarihi
su anda kaç haftalık
ve tahmini dğum tarihi
ilerde buna cinsiyet falanda ekleriz su anda cok erken tabi

20 EKİM 2011 PERŞEMBE

ÜYE ADI SAT HAFTA TAHMİNİ DĞM
denizinkizi 01.09.2011 6+4 08.06.2012

çizgiler cıkmadı amaa bulmaya calıscam onuda

arada bosluk bırakıyorum mesajı gonderınce oda değişiyor :S

Son düzenleme:

wowwwwwww sen bayağı ilerletmişsin:)Ben her eve gidişim de tartıya çıkıyorum okadar yediğimi düşünüyorum da bir kilo almaz mı insan hep 50 hep 50.Su için de hemen hemen okadar içilmesi lazım deniyo bende içiyorum ama itiraf edeyim ki yok okadar içemiyorum ama bunu meyvelerle tamamladığımı düşünüyorum.Ne güzel canım ya.Bu bi de bünye meselesi herkeste olmuyo.Allahım herkese rahat bi hamilelik geçirmeyi ve sağlıklı tabi nasip etsin.Ben senin o güzzel kahvaltını malesef yapma imkanı bulamam.Çalışıyorum.Ancak haftasonu değerlendirebiliyorum kahvaltımı.Bunda biraz sıkıntılıyım.

sat 4 eylül
hafta 6+2
tahmini doğum trh 10 haziran
cnm

20 EKİM 2011 PERŞEMBE

senin adina cok seviniyor ve kiskaniyorum seni :) rabbim yardimcin olsun

umarim kader arkadasligimiz devam eder ve ben de haziran olmasa da temmuz agustos eylül annelerinden biri olurum :)

20 EKİM 2011 PERŞEMBE

senin adina cok seviniyor ve kiskaniyorum seni :) rabbim yardimcin olsun

umarim kader arkadasligimiz devam eder ve ben de haziran olmasa da temmuz agustos eylül annelerinden biri olurum :)

Diziler baslayinca benim uykum geliyor uyuyorum, kotu bisey aslinda yaa hic esimle ilgilenmez oldum.
ahhh ahhh bizimkinee diorumm ilgilenmiom senlee die bni aldastırsın bnde seni boşarım oda gülüo aşkım hiç öle şeyy olurmuu dioo sen bzm bebişimizi taşıon diooo

bende dün ağladım eşim benle ilgilenmiyorsun dedi bende senmi hamilesin benmi sen benle ilgilen dedim başladı musluklar şokk oldu naptım ben yaa diyo...
:d kızlarr hepimizz aynıyızz yhaa en ufakk bişeyda musluklar hemen açılıo normalde de duygusalımdır ama şimdi daha fena oldum bizimkine bakıom bakıom o bana bakmıo diee hopaa hemen dudaklar bükülüoo gözlerr doluooo (( ne fenaa yhaaaaa şimdi de gülüom kendimeee

Bugun biraz gonlunu yapim.
Ben bide iliskiye girmeye korkuyorum doktor bisey demedi, bi zararida yokmus ama nebilim korkuyor insan.
Korkunca istekde kalmiyor. Siz ne dusunuyorsunuz bu konu hakkinda?
Yani 9 ay boyle gecmez bence.
bnm düşük tehlikem olduğu için doktor ilk 3 ay önermedi cnm baba ama onun dışında kanaman ağrın yoksa abartmamak şartıylaa haftada 1 kez olabilir canım...

bende eşime kanka naber diyordum :)
hahaha çok güldüm kızzz dur akşam bnde diyim 3 aylığına kankayızzzz

sayfamız coştu kızlar :))
hep böyle destek olalım birbirimizee
bu arada soda içiyormusunuz
özellikledee midesi bulananlar ?
canım bnmde çok fena bulanıyoo iimi geldi sana soda bnde deniyim ii geldyseee....

aynen akşam eşim gelene kadar hiç bişi yok o gelioo bi yedrmeye başlıo zorla btn günün yerine geçioo sonraa hazımsızlık başlıo tabiii ((

su içemiyorumm çok korkuyorumm yhaa valla bulantının yüzündenn hepp napıcm bn kızlarrr ((

bende konyaaltında oturuyorum Antalyada sen mevlenadamısın ben meydana Anadolu hastanesine geliyorum oradaki doktor erhan bey çok iyi ben çok memnun kaldım...ama ücretler biraz yüksek diğer hastanelere göre...

ewet evlenmeden önce meltemdeydim. 2 yıldır mevlanadayım ilk gebeliğimde özeldi Ablam tıp fakültesinde yönetici ora ile devam edecektim zaten kısmet olmadı Şimdi o doktor (Mehmet şimşek) ayrıldı tıptan ben tahlillerimi addh ta yaptıracam ama sanırım muayenehaneden devam edeceğim bakalım görücez neler olacak eğer memnun kalmazsam değiştirebilirim.Aklımda olsun Erhan bey :)) zaten eşimin üzerinden bakınmış olsaydım onun mesleği gereği bize anadolu hastanesinin ücretsiz tedavi imkanı varda ben kendi sskmdan yararlandığım için ben yararlanamıyorum bir arastırayım bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…