teşekkürler kızlar.Sizleri de tebrik ederim.Ya tamam bu beişimiz geliyo da gelirken de bizi öyle sağlıklı hale getiriyorlar kiD Valla hayatımda bu kadar sağlıklı beslendiğimi hatırlamıyorum:) Canım bebeğim benim canım canım canım
canım sen kaç haftalık hamişsin.Ya ben yemek de yapıyorum, istediğimi de yiyorum iştahım tavan yaptı.Midem bulanmıyo,başım dönmüyo Allaha şükür ağrımda yok sadece sık sık wc deyim:) Şuan ben 5. haftamı bitiricem.Ama kan testi yaptırmama rağmen zaman geçtikten sonra kendi kendime idrar testi yaptım çünkü kendimi hamile gibi hissetmiyorum:):) siz deneler değişti acaba?
aynen aynen ..vitamin tavan yaptı :) sen neler yiyosun ?
eşim sağolsun nerde ne var neyok dolaba tıkmış durumda akşamda ağzıma tıkıyo:)ceviz, fındık muhakkak, brokoli,ıspanak mercimek, fiks meyve zaten.Süt her aksam yoğurt bu gibi faydalı şeyler.İşin kolayı ne biliyo musun bunların hiçbirine hayır demeden mideye göndermekkendimden korkuyorumm nolamazz:)Sen neler yiyosun canım
canım bende öyleydim hiç bir belirti yoktu taaa ki pazar gunune kadar
pazar gunu bırden birşey oldu sabah vee o zamandan beri devam ediyor
ben 6+4 oldum sanırım
başım donmuyorda midem fenaalrdaydı cok sukur bugun ıyı genee
sadce bı kere ckardm o kadar
o yüzden inşşallah olmaz bu belırtılerın
mesela bendede gaz yada sık wc gıtme yok
zaten su falan ıcemıyorum belkıde ondan
Hahaha canim ur bakalim hissetmeye baslayinca baslar bence asil heycan.
Cok merak ediyor ilk kez nezaman hissedecegimi hareketlerini.
ooyy canim benim yaa aklia geldikce mutluluktan agliyasim geliyor
Bana zaten aglamaya bahane lazim bu aralar
ayy ne güzel bebişleriniz saglıklı olcak inşallah benımkıde oyle olur
bi iyi olsun mıdem bende yicem hepsini
ya öylemi canım dikkat et kendine su içmelisin kesinlikle.Suç iç hamileliği daha rahat geçirirsin.Çünkü idrar yollarını falan temizleniyo.Ve bir sürü faydası su sonuçta.Sık sık wc ye gidilmesi şundanmış:rahimle mesane birbirine komşu rahim büyüdükçe mesaneye baskı yapınca bize de wc ye koşmak kalıyoD: Gaz da ben cok meyve tüketiyorumona bağlıyorum.Bi de ayaklarını üşütme dikkat et:)
ah canım bugun bıraz daha ıcıyorumdaa su dahada beter bulandırıyordu garip yanii
telefonla bile konusamıyordum konusmakta bulandııryordu
inşallah inanıyorum geçicek gecıcek :)
Geçicek canım bende inanıyorum sana:) bize ne dayanır Allahın izniyle çatır çatır doğurucaz bebişlerimizi ( İnş. Allahım inş...)
eşim sağolsun nerde ne var neyok dolaba tıkmış durumda akşamda ağzıma tıkıyo:)ceviz, fındık muhakkak, brokoli,ıspanak mercimek, fiks meyve zaten.Süt her aksam yoğurt bu gibi faydalı şeyler.İşin kolayı ne biliyo musun bunların hiçbirine hayır demeden mideye göndermekkendimden korkuyorumm nolamazz:)Sen neler yiyosun canım
gülümseyerek okudum yazdıklarını hemen hemen aynı şeyler.ben her sabah 4 mandalina ve yarım limon sıkıyorum,1 haşlanmış köy yumurtası,6 zeytin,1 küp peynir vs. tam buğday ekmeği yiyorum.öğleden önce 1 avuç ceviz fıstık,öğle ve akşamları bol sebze az yağlı yemek ve et.5 çayı yerine 5 sütü içiyorum.meyveyi ihmal etmiyorum.2,5 lt su içiyorum çatlamak üzereyimve gayet fit bi vücudum vardı şimdiden 6 kilo aldım sanırım biraz abarttım.
20 EKİM 2011 PERŞEMBE
ÜYE ADI SAT HAFTA TAHMİNİ DĞM
denizinkizi 01.09.2011 6+4 08.06.2012
çizgiler cıkmadı amaa bulmaya calıscam onuda
arada bosluk bırakıyorum mesajı gonderınce oda değişiyor :S
20 EKİM 2011 PERŞEMBE
20 EKİM 2011 PERŞEMBE
ahhh ahhh bizimkinee diorumm ilgilenmiom senlee die bni aldastırsın bnde seni boşarım oda gülüo aşkım hiç öle şeyy olurmuu dioo sen bzm bebişimizi taşıon dioooDiziler baslayinca benim uykum geliyor uyuyorum, kotu bisey aslinda yaa hic esimle ilgilenmez oldum.
:d kızlarr hepimizz aynıyızz yhaa en ufakk bişeyda musluklar hemen açılıo normalde de duygusalımdır ama şimdi daha fena oldum bizimkine bakıom bakıom o bana bakmıo diee hopaa hemen dudaklar bükülüoo gözlerr doluooobende dün ağladım eşim benle ilgilenmiyorsun dedi bende senmi hamilesin benmi sen benle ilgilen dedim başladı musluklar şokk oldu naptım ben yaa diyo...
bnm düşük tehlikem olduğu için doktor ilk 3 ay önermedi cnm baba ama onun dışında kanaman ağrın yoksa abartmamak şartıylaa haftada 1 kez olabilir canım...Bugun biraz gonlunu yapim.
Ben bide iliskiye girmeye korkuyorum doktor bisey demedi, bi zararida yokmus ama nebilim korkuyor insan.
Korkunca istekde kalmiyor. Siz ne dusunuyorsunuz bu konu hakkinda?
Yani 9 ay boyle gecmez bence.
hahaha çok güldüm kızzz dur akşam bnde diyim 3 aylığına kankayızzzzbende eşime kanka naber diyordum :)
canım bnmde çok fena bulanıyoo iimi geldi sana soda bnde deniyim ii geldyseee....sayfamız coştu kızlar :))
hep böyle destek olalım birbirimizee
bu arada soda içiyormusunuz
özellikledee midesi bulananlar ?
aynen akşam eşim gelene kadar hiç bişi yok o gelioo bi yedrmeye başlıo zorla btn günün yerine geçioo sonraa hazımsızlık başlıo tabiiieşim sağolsun nerde ne var neyok dolaba tıkmış durumda akşamda ağzıma tıkıyo:)ceviz, fındık muhakkak, brokoli,ıspanak mercimek, fiks meyve zaten.Süt her aksam yoğurt bu gibi faydalı şeyler.İşin kolayı ne biliyo musun bunların hiçbirine hayır demeden mideye göndermekkendimden korkuyorumm nolamazz:)Sen neler yiyosun canım
ya öylemi canım dikkat et kendine su içmelisin kesinlikle.Suç iç hamileliği daha rahat geçirirsin.Çünkü idrar yollarını falan temizleniyo.Ve bir sürü faydası su sonuçta.Sık sık wc ye gidilmesi şundanmış:rahimle mesane birbirine komşu rahim büyüdükçe mesaneye baskı yapınca bize de wc ye koşmak kalıyoD: Gaz da ben cok meyve tüketiyorumona bağlıyorum.Bi de ayaklarını üşütme dikkat et:)
bende konyaaltında oturuyorum Antalyada sen mevlenadamısın ben meydana Anadolu hastanesine geliyorum oradaki doktor erhan bey çok iyi ben çok memnun kaldım...ama ücretler biraz yüksek diğer hastanelere göre...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?