Haziran 2012 de dogum yapacaklar buraya :)))

canım, 3 tanıdğım da dr görememiş keseyi ... alttan bakmış.... daha çok yeni hani...3,4 haftalık felanmış...sonra bu 3 kişide hemen hemen 9 ay yattı... sağsalim bebeklerine kavuştular ama çektiler biraz tabi...eskilerde derler... alttan baktırmayın... hani içerde oynama falan yaratabilir diye..

zaten gidersem ve görmezse sonrasına gün verin sonra bakın diyeceğim...

benim kan değerim 16 ekimde 6712 idi... son regl tarihim 10 eylül...laboratuardaki sağlıkçı rahat 4 haftalık dedi... ordan biliyorum

senin değerine bakayım bir netten... 2 günde kan değeri çift olurmuş... tahmini değerin yarın 5040 filan olmalı...sende 4 haftalıksın bence...

saoll canım yhaa çok teşekkür ederimm cevapladığın için sat tarihlerimiz çok yakın bnmde 11 eylül :)
bi daha alttan baktırmıcam cnm yhaa bnde dediğin gibi göremezse üstten basaka zaman gtcemm korktum çnkü alttan

ay böyle demeyin nolur yaa alttan baknca falan diyee
doktorlar olmaz dıyor
ama szi böyle deyınce ınsan stres yapıyor
ilişki konusunda bile o zaten düşecektir diyor doktorlar bu sadece sebebi olur yoksa böyle bişey yok diyorlar
inşallah bişey olmaz
ben hapşururken bıle korkuyorum bazen zaten

mrb arkadaslar bende hamileligimi bugün ögrendim ins bende haziranda dogum yapacam allah hepinize hayirli saglikli evlat nasip etsin dualarim sizinlee

Son düzenleme:
selam herkesee
şuan neler yazacağımı inanın bilmiyorum şoktayım
2 yaşında oğlum var,spiral ile korunuyordum ama bugün öğrendim ki hamileyim
ve haziranda doğum olacak inşallah.
ama davetsiz gelince bebek sevinmek üzülmek bilemiyorum bütün duyguları birarada yaşıyorum yaaa
bundan sonra burda olurum
görüşmek üzeree

kzıalr eğerki allah izin veriyorsa vajinal da bakılsa bişey olmuyor çocuğa
ben 1 ay içinde kaç defa alttan muayene oldum biliyormusunuz
korunuyorum diye korkmuyorduk ama bakın hamileymişim az önce geldim doktordan vajinal ultrason ile bakıldı
ayrıca spiral çıkarıldı ama çok şükür bebek sağlıklı kalp atışları duyuldu
allah herkese sağlıklı gebelik bebek ve doğum nasip etsin

hayırlı olsun
:) bundada vardır hayıır sevın bence ne kadarlkmıs pekı :)

bende buna ınanıyorum bebek saglıklıysa Allah ımda nasıp ettıysee olmaz hıc bıssee
gerısı sebep
ınsallah hepımız saglıklı kavusuruz bebıslerımızee
kalp atıslarında duymussun ne guzel bende heyecanla bunu beklıyorum :)

canım 6+4 sanırım
ama varya korunuyorum diye ne güzel rahattım hiç adet dönemimi felan takip etmemiştim
şimdi kafam durdu satımı hatırlamıyorum yaa
ultrason 01 eylül olarak hesaplıyor dedi doktorum bu bakarsak 6+4 işte
ama kalp atışları çok nett görüldü

benımde son adet rahım 1 eylul
6+2 diye bılıyorum :)
aynıymısız sanırm o zaman
ben 5+5 ken gıtmıstım kalp atısı duymadım
bakalım nolcak :)

Merhaba kızlar. Ben de Allah nasip ederse haziran annesi olcam. Allah hepimize sağlıklı bebişler kısmet etsin. Valla benim vajinal ultrason korkum yok. Ordan bakmazsa nerden bilcek doktor rahim ağzı yarası, enfeksiyon v.s olup olmadığını? O akıntı ve lekelenme de sanırım önceki adetimizden içerde kalanlardır. Korkmayın. İçinizi ferah tutun, Pozitif düşünün. =)))

Çok rahatsız edici bişey onu da kabul ediyorum ş altan baktırmanın. Neyse ki bi defaya mahsus. Sadece ilk muayenede rutin kontrollerde bakılıyor bildiğim kadarıyla. Yani ben de ikinci efa ordan baktırmam=)

merhaba arkadaşlar bende haziran annesi olucam inşallah,geçen hafta cuma doktora gittim bebişim o zaman 4 haftalıktı tam görebilmek için vajinal ultrasonla baktı,doktorum bu muaynenin bebeğe ve size hiç bir zararı yoktur dedi..bi zararınıda görmedimm..bu hafta cuma tekrar gidicem bu sefer karından ultrasonla bakıcak,geçen adetimin ilk günü 13 eylüldü bu hafta 21 ekime kadar kaç hafta+kaç günlük oluyo hesaplayıcı yanlış hesaplıyor gibi geldide..bana göre yeni muayene günü 6. haftaya yeni giriyor.sizce????

merhaba bayanlar 5 haftalık hamileyim dogum allahın izniyle haziran ayına geliyor sizlerinde bu zamana denk geleniniz varsa gelin heycanımızı paylasalım

bende 7 haftalık hamileyim doğum haziran ayına denk geliyor kendimi çok tuhaf hissediyorum bebeğimin kalp atışını görünce ultrasonda inandım hamile olduguma allah hepimizin yardımcısı olsun.muhteşem bir duygu annelik.

kızlar sağlıklı bir hamilelik geçirmenizi diliyorum.konu ilgimi çekti şu ilişki yasağı.ben şuan 8+5 im.mayıs benimki inş.benimde ilk muayenemde karından baktı keseyi gördü ama bide alttan bakalım dedi korkmassan.bende size güveniyorum dedim o zaten bişi olmaz dedi ve vajinal muayene de oldum.hiç bir zararı yok.ama dr.a güven çok önemli.dr. bakma gereği duyuyorsa bide sizde ona güveniyorsanız doktorunuzun dediğini muhakkak yapın.sonra bana 15 gün sonra gel kalp atışlarını dinleyelim kalp atışlarını görene kadar da 15 günde kardeşsiniz dedi ondan sonrada yavaş yavaş dedi. bir sakıncası yok ama işte huzursuz oluyo insan.ama yapcak da bişi yok seyrek aralıklarla yavaş yavaş o günden beride 2 kez birlikte olduk.şimdilik bi sorun gözükmüyo

ben dün doktora gittim doktor ultrasonda göremedi kan testi yaptilar cocuk cok kücük dediler 5-10 günlükmüs daha.. cok korktum ilk hamileligimde dis gebelik olmustu insan ister istemez korkuyo allah hepimizin yardimcisi olsun

Kizlaarr bende hamileyim ama daha doktora gitmedim esim saolsun.
Yalniz gitmek istemiyorum ama oda biturlu izin alamadi. Cocuk nerdeyse 5 haftalik.
Yaa size sormak istedigim siz doktora yanlizmi gittiniz yoksa esinizde geldimi?
Cocugu ben tekbasima yapmadigim icin doktorada tek gitmek istemiyorum.
Bide ben turkiyeye yeni tasindim hollandada yasiyordum burda hastaneler nasil bilmiyorum, ama yarinada izin almazsa gidecem artik.
Bu adamin rahatligi beni deli ediyor, cocugu benden fazla istiyodu simdiki hali beni cok uzuyor.
Hormonlarda alt ust oldu zaten herseye hemen sinirlenip agliyasim geliyor

bnde hatanelere hç alışkın degilim cnm ama tek gidiyorum çnkü bnmkide izin alamıo malesef çok kötü oluo yanlız inşş alır sennki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…