Haziran 2012 de dogum yapacaklar buraya :)))

benimde ara ara ince bi sızı giriyo karnımda da adet sancısı oluyo cnm normal sanırımb unlar

cnm ben özele gidiyorum ondan böyle sanırım devlette malesef çoğu dr insan gibi davranmıyogitmek zorunda kalanlara allah iyi dr lar göstrsein..

ben de çok fenayım heel akşamları ölüyorum bulantıdan

bencede özele gitmek en iyisii
zaten sigorta bagkur varsa
özel hastaneye gıtmek dahada mantıklıı
ben öyle yapıyorum

napıcaz biz ya :S hiç bişey fayda etmıyorrrr
Allah ım yardım etsın

allah sabır versnn canımm dur netten bişiler okudum onu kopyalıyım sana belki faydası olur...

bnmde belim ağrıo canım uzanıorum sürekliii
sende ölee yap dikkat et kndine.... Yorgunluk hissi ve uyku halide fena oluo bnde yhaa :d

BULANTIYA İYİ GELEN ŞEYLER...

• Mideniz boş kalmasın; çünkü boş mide, bulantı hissini daha da kötüleştiriyor. Günde üç ana öğün yerine az miktarlarda ama sık aralıklarla yiyin.

• Aşırı yemek yemeyin.

• Yemekten hemen sonra dişlerinizi fırçalamayın.

• Sabah bulantıları için yataktan kalkmadan önce bir miktar tuzlu çubuk kraker yiyin. Birkaç dakika sindirilmesini bekledikten sonra yataktan yavaşça doğrulun.

• Sizi rahatsız eden koku ve tatlardan uzak durun. Portakal suyu, süt, kahve ve çay genellikle bulantıyı kötüleştirir.

• Susuz kalmayın, bol miktarda sıvı için. Bunun için gazsız ve taze hazırlanmış içecekleri tercih edin.

• Sindirilmesi güç olduğundan bulantı meydana getiren yağlı ve kızartılmış besinlerden sakının.

• Bulantınızı artırabilecekleri için ilk üç ayda demir hapları kullanmayın. İlk üç ay için bunları almak zaten şart değil.

• İstirahat edin; stres ve yorgunluk bulantıyı kötüleştiriyor.

valla canım bıde sen paylas belkı farklı bıse vardıırr
su ıcemk cok onemlıı yemekten ama ınanın su ıcemıyorumm
nasıl boyle oldu anlamadım

bencede özele gitmek en iyisii
zaten sigorta bagkur varsa
özel hastaneye gıtmek dahada mantıklıı
ben öyle yapıyorum

napıcaz biz ya :s hiç bişey fayda etmıyorrrr
allah ım yardım etsın
evet imkan vars değmez kesinlikle özele gitmek lazım...

ben su anda cubuktan baska bısey yemıyorum zaten gerısı tamamda
Susuz kalmayın, bol miktarda sıvı için. Bunun için gazsız ve taze hazırlanmış içecekleri tercih edin.
ne gıbı seyler ıcebılırım sızce ? taze hazırlnmmıss ıcecekler derken

evttttt bbiizm bebişimizde İNŞALLAH hazıranın sonu gibi gelicek kızlarrrrrr yaşasınnnnn gel bebyimmm gellllllllll annecin ve babcın seniçpkkkkkkkkkkks seviyorrrrr::):):)

bnmde belim ağrıo canım uzanıorum sürekliii
sende ölee yap dikkat et kndine.... Yorgunluk hissi ve uyku halide fena oluo bnde yhaa :d

Ayyy aynen bende hemen yoruluyorum, aksam yemeginden sonrada uyku bastiriyor hemen. Misafir gelmesi eziyet gibi bisey oldu artik bana

ARanızda sürekli üşüyen var mı peki kızlar? ben hep üşüyorum. hava da güneşli, ama onunla alakası varmı bilmiyorum.. yorganın altında bile üşüyorum.=D

ARanızda sürekli üşüyen var mı peki kızlar? ben hep üşüyorum. hava da güneşli, ama onunla alakası varmı bilmiyorum.. yorganın altında bile üşüyorum.=D

Evetttt ustumde kazak felan olmasina ragmen bide battaniye ortuyorum ustume. Esimde yanimda tisortle geziyor :44:

valla evın ıcınde bıle ceketle gezıyorum
kı mıllet dısarda kısa kolluyla gezıyor su anda burd a:)

Evetttt ustumde kazak felan olmasina ragmen bide battaniye ortuyorum ustume. Esimde yanimda tisortle geziyor :44:

bende kalın giyindim ama battaniye var şuanda üzerimde=) benimki de t-shirtle geziyo evde. yorganın altına bi giriyorum kafamıda gömüyorum =DD gören de sibiryada yaşıyorum sanar. izmirin soğuğundan nolcak.

CANIM TAZE KENDİMİZİN HAZIRLICAĞI MEYVE SULARINI KASTETMİŞ OLABİLİR ELMA SUYU HAVUÇ SUYU FALAN

Ayyy aynen bende hemen yoruluyorum, aksam yemeginden sonrada uyku bastiriyor hemen. Misafir gelmesi eziyet gibi bisey oldu artik bana
MİSAFR GELMİO ALLAHTN BU ARA GELSE AYVAYI YERİM HERALDE BEN DÜŞÜK TEHLİKESİ YÜZÜNDEN Bİ WC İÇİN KALKIOM YERİMDEN :d:d

BEN BATANİYE ALTINDAN ÇIKKMIOMM ELİM AYAĞIM BUZ GİBİ VALLAA BİDE BİRDEN GELİO ÜŞÜME ACAİP ÜRPERİORUMM :d

bende kalın giyindim ama battaniye var şuanda üzerimde=) benimki de t-shirtle geziyo evde. yorganın altına bi giriyorum kafamıda gömüyorum =DD gören de sibiryada yaşıyorum sanar. izmirin soğuğundan nolcak.

Hahaha aynen. Bi orda ise yariyor esimde, o sarilinca bana isiniyorum biraz

Bel agrisina iyi gelen seyler varmi? yatmaktan baska birsey gelmiyor aklima

Son düzenleme:
BEN BATANİYE ALTINDAN ÇIKKMIOMM ELİM AYAĞIM BUZ GİBİ VALLAA BİDE BİRDEN GELİO ÜŞÜME ACAİP ÜRPERİORUMM :d

Nihayet kendimde bi belirti buldum=) Benim de elim ayağım buz gibi.banyoda ılık yapak lazımmış. biz nasıl ısıncaz ya? akşamdan akşama mı ısıncaz yani eşlerimiz gelince?

Nihayet kendimde bi belirti buldum=) Benim de elim ayağım buz gibi.banyoda ılık yapak lazımmış. biz nasıl ısıncaz ya? akşamdan akşama mı ısıncaz yani eşlerimiz gelince?

Banyoyu ilik yapmamis gerektigini bilmiyordum :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…