benimde ara ara ince bi sızı giriyo karnımda da adet sancısı oluyo cnm normal sanırımb unlarkizlar sizinde beliniz agriyormu?? Ortadan ikiye bolunecekmisim gibi hissediyorum kendimi.
Benim alinda heryerim agriyor. Basim agriyor, karnim agriyor adet sancisi gibi, bacaklarim sizliyor.
Sabahlarida basim donuyor, simdiden boyleyim ilerde neolacak halim cok merak ediyorum
cnm ben özele gidiyorum ondan böyle sanırım devlette malesef çoğu dr insan gibi davranmıyogitmek zorunda kalanlara allah iyi dr lar göstrsein..
ben de çok fenayım heel akşamları ölüyorum bulantıdan
Ins iyi gecer canim. Allahim saglikli bi sekilde cocugunu kucagina almayi nasip eder ins
Ins iyi gecer canim. Allahim saglikli bi sekilde cocugunu kucagina almayi nasip eder ins
aynen ben vajınısmustan sonra herseyı cok fazla takıyordumm
ama hamıle oldugumu ogrendıgım andaa yok dedım takmıcam kım naparsa yapsın
onemlı bıse olmadıgı surece takmıcam dedım
tek taktıgım kaynanamın erkek olursa ismail koy demesı oldu buna cok kızdım :s
onun haricindede basarabılırız bunuu deneyın gercekten
ayyy yarın doktora gıtcem ben
gitcegım yerde 1 saat uzaklıkta nasıl gıdıcem acaba :s
ay duzelmıyor dun aksama kadar surdu sadece sabah olsa neyse dıcem
napıcaz bız yaaaa
kizlar sizinde beliniz agriyormu?? Ortadan ikiye bolunecekmisim gibi hissediyorum kendimi.
Benim alinda heryerim agriyor. Basim agriyor, karnim agriyor adet sancisi gibi, bacaklarim sizliyor.
Sabahlarida basim donuyor, simdiden boyleyim ilerde neolacak halim cok merak ediyorum
allah sabır versnn canımm dur netten bişiler okudum onu kopyalıyım sana belki faydası olur...
bnmde belim ağrıo canım uzanıorum sürekliii
sende ölee yap dikkat et kndine.... Yorgunluk hissi ve uyku halide fena oluo bnde yhaa :d
evet imkan vars değmez kesinlikle özele gitmek lazım...bencede özele gitmek en iyisii
zaten sigorta bagkur varsa
özel hastaneye gıtmek dahada mantıklıı
ben öyle yapıyorum
napıcaz biz ya :s hiç bişey fayda etmıyorrrr
allah ım yardım etsın
bnmde belim ağrıo canım uzanıorum sürekliii
sende ölee yap dikkat et kndine.... Yorgunluk hissi ve uyku halide fena oluo bnde yhaa :d
ARanızda sürekli üşüyen var mı peki kızlar? ben hep üşüyorum. hava da güneşli, ama onunla alakası varmı bilmiyorum.. yorganın altında bile üşüyorum.=D
ARanızda sürekli üşüyen var mı peki kızlar? ben hep üşüyorum. hava da güneşli, ama onunla alakası varmı bilmiyorum.. yorganın altında bile üşüyorum.=D
Evetttt ustumde kazak felan olmasina ragmen bide battaniye ortuyorum ustume. Esimde yanimda tisortle geziyor :44:
CANIM TAZE KENDİMİZİN HAZIRLICAĞI MEYVE SULARINI KASTETMİŞ OLABİLİR ELMA SUYU HAVUÇ SUYU FALANben su anda cubuktan baska bısey yemıyorum zaten gerısı tamamda
Susuz kalmayın, bol miktarda sıvı için. Bunun için gazsız ve taze hazırlanmış içecekleri tercih edin.
ne gıbı seyler ıcebılırım sızce ? taze hazırlnmmıss ıcecekler derken
MİSAFR GELMİO ALLAHTN BU ARA GELSE AYVAYI YERİM HERALDE BEN DÜŞÜK TEHLİKESİ YÜZÜNDEN Bİ WC İÇİN KALKIOM YERİMDEN :d:dAyyy aynen bende hemen yoruluyorum, aksam yemeginden sonrada uyku bastiriyor hemen. Misafir gelmesi eziyet gibi bisey oldu artik bana
BEN BATANİYE ALTINDAN ÇIKKMIOMM ELİM AYAĞIM BUZ GİBİ VALLAA BİDE BİRDEN GELİO ÜŞÜME ACAİP ÜRPERİORUMM :dARanızda sürekli üşüyen var mı peki kızlar? ben hep üşüyorum. hava da güneşli, ama onunla alakası varmı bilmiyorum.. yorganın altında bile üşüyorum.=D
bende kalın giyindim ama battaniye var şuanda üzerimde=) benimki de t-shirtle geziyo evde. yorganın altına bi giriyorum kafamıda gömüyorum =DD gören de sibiryada yaşıyorum sanar. izmirin soğuğundan nolcak.
BEN BATANİYE ALTINDAN ÇIKKMIOMM ELİM AYAĞIM BUZ GİBİ VALLAA BİDE BİRDEN GELİO ÜŞÜME ACAİP ÜRPERİORUMM :d
Nihayet kendimde bi belirti buldum=) Benim de elim ayağım buz gibi.banyoda ılık yapak lazımmış. biz nasıl ısıncaz ya? akşamdan akşama mı ısıncaz yani eşlerimiz gelince?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?