Haziran 2012 de dogum yapacaklar buraya :)))

saol canım gelin beraber kaşıklıyalım.=d yok yaa, ben hamileliğimden beri baklava, kazandibi siparişleri veriyorum eşime.

saol canım yemiş kadar oldum bende halszilik var düne nazaran çok ii sayılırım dün sabahta akşama kadar pöykürdüm şimdi iiyim çok şükür ama halzislik ve şiddetli başım ağrıyo

tabii bencede ozman 1 tane iç zaten onun zararı yok bebeğe hormon hapı düşük riski varsa veriyor ben hala kullanyorum daha iyi oluşuyor kese....

sen dikkat et ama kanaman oldu mu hiç?

yok canım olmadı kese nin çevresi daha kalın olmalıymıs ama daha inceymiş herseye hazırlıklı olmak lazım dedi doktor :(((

aynen canım beni de gören kız diyo karnım yaygınmışta yok bıçağa oturunca kıs oluyomuşta diyom daha o fasulye kadar bişi millete kalsa bizi doğurtcak:1::1::1:

valla hanımlar bi alem bu konularda :))
kafalarından bişeyler buluyorlar bakalım :D

Siz haziran başlarındasınız, olabilir. sezeryanla 2 hafta öne atar diye biliyorum. amcamin kızı da ekim yerine eylülde sezeryan doğum yaptı. ama ben sezeryan bile olsa haziranım. cünkü 19u gibilerine denk geliyo. yine de ben normal doğum tarafaıyım şimdilik.=) arasıra bayılmalarım oluyodu eskiden (çok şükür artık yok), doğum anında bayılmazsam normal istiyorum =)

evet Allah kısmet ederse olabılır
benımde vajınısmus durumumdan dolayı normal baya zor
dusunmem bılee ama Allah bılır tabı sonuc olarak
yoksa en güzeli norma

burda çoğunluk ekiçici tatlıcı yoktu bakalım nolcak sağlılı olsun da farketmez allah herkesin gönlüne göre versin

Amin canım. cok doğru söylüyosun. hiç farketmez , sağlıklı olsun önce. Ama bakın aklımızda tutalım da, cinsiyet öğrendiğimiz gün bi bakalım şu tatlı-ekşi yeme işi tutuyomu

valla hanımlar bi alem bu konularda :))
kafalarından bişeyler buluyorlar bakalım :d

aynen öle canım hayrlısı

evet allah kısmet ederse olabılır
benımde vajınısmus durumumdan dolayı normal baya zor
dusunmem bılee ama allah bılır tabı sonuc olarak
yoksa en güzeli norma

ya bu vajınumus ne demek ilk defa duyom da canım

saol canım yemiş kadar oldum bende halszilik var düne nazaran çok ii sayılırım dün sabahta akşama kadar pöykürdüm şimdi iiyim çok şükür ama halzislik ve şiddetli başım ağrıyo

geçmiş olsun canım ya. bende de uyku hali hiç geçmiyo. hep uykum var bugün iyi uyudum ama yine uykum var :S

hadi ya ii aklımda olsun limon ben limon hiç yemedim denemedim faydası oluyosa ii ya bi ona da bakam canım saolasın

iyi geliyor canım zaten vucudumda onu ıstıyor resmen
sanki basıtıryormu diyim
işe yarıyor yanı
dene sende

ya bu vajınumus ne demek ilk defa duyom da canım

buu ilişkiye falan giremiyorsun muayne olamıyorsun
korkuyorsun ıste kasıyorsun istemsiz olarak
ben 1 sene 3 ay yasadım bunu
normal dogum yapanlardada tekrar edebılcegını okumustum
zaten dogum korkusu falanda oluyor vajınısmuslularda

selam hanımlar... uzun zaman giremedim topiğe... sayımız epey artmış... herkese sağlıklı hamilelikler dilerim...:49:

iyi geliyor canım zaten vucudumda onu ıstıyor resmen
sanki basıtıryormu diyim
işe yarıyor yanı
dene sende

ii ya yapam onu

buu ilişkiye falan giremiyorsun muayne olamıyorsun
korkuyorsun ıste kasıyorsun istemsiz olarak
ben 1 sene 3 ay yasadım bunu
normal dogum yapanlardada tekrar edebılcegını okumustum
zaten dogum korkusu falanda oluyor vajınısmuslularda

anladım cnım dikkat et kendine ya o kadar kasma kendii bebişede zararlı olmasın dikkat et ne bilim yeni duydum canım saolasın

2 aylık hamileyim ,hiç mide bulantım falan olmadı olmuyorda umarım böyle devam eder.
Canım acayip ekşi istiyor .limon yiyorum sürekli ,

Çay delisi olan ben bir aydır çay içmiyorum .Fena tiksiniyorum çaydan .Kokusuna bile dayanamıyorum .

benim gibi olan arkadaşlar var mı ?

Bende sizlerle kaynaşmakk istiyorum benide aranıza alın ..

anladım cnım dikkat et kendine ya o kadar kasma kendii bebişede zararlı olmasın dikkat et ne bilim yeni duydum canım saolasın

saol canım tedavi oldum zaten simdilik bi sorun yok
inşallah ilişkiye girmediğim için falan daha sonra aynı seylerı yasamam diye dusunuyorum
artık zorda olsa muaynede olabılıyorum bunada sukur

2 aylık hamileyim ,hiç mide bulantım falan olmadı olmuyorda umarım böyle devam eder.

çay delisi olan ben bir aydır çay içmiyorum .fena tiksiniyorum çaydan .kokusuna bile dayanamıyorum .

Benim gibi olan arkadaşlar var mı ?

canım aramıza hg ben çay deil de süt içemiyom sanki ineğin altından alınıp verilmiş gibi çok ağır geliyo canım çayla zate aram yoktu yine yog

çay delisi olan ben bir aydır çay içmiyorum .fena tiksiniyorum çaydan .kokusuna bile dayanamıyorum .

canım aramıza hg ben çay deil de süt içemiyom sanki ineğin altından alınıp verilmiş gibi çok ağır geliyo canım çayla zate aram yoktu yine yog

sütü bende içemiyorum ,İçmem gerektiğini biliyorum ama yinede içemiyorum .

Süt özellikle 4. üncü aydan snra bebek için çok faydalıymış alıştırıcam kendimi .

Sende dene ...

ii büyük geçmiş olsun canım allah tekrarını yaşattrmasın canım

amin canım

sütü bende içemiyorum ,İçmem gerektiğini biliyorum ama yinede içemiyorum .

Süt özellikle 4. üncü aydan snra bebek için çok faydalıymış alıştırıcam kendimi .

Sende dene ...

bende mide bulantılarım olana kadar güzel içiyordum
simdi içemiyorum ama
yagsız sut içiyordum bende öburu agır gelıyor

Back
X