• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

banada 2 embriyo transfer edildi 1 kızım var toplamda 3. denemem yaşımda 28 çok ama çok şaşırdım 2 embriyo dediklerinde kalp ritmin bozuldu sanki :9: çünkü bende yasak diye biliyordum hiç hazır değildim

yasal oalrak ilk iki denmede 1 tane, 3. denmeden sonra 2 tane transfer hakkın var zaten.3. denemen olduğu için gayet normal belki ikiz olur:)

11 den 9 gayet iyi bence de...hayırlısı olsun inşallah kaliteli 3-5 tane olsa yeter zaten...transfer sayısı belli sonuçta.tek artısı dondurulmuşların olur fazla embriyon olursa..

evet canım bende dondurulmuş kalsın istiyorum en azından 1 -2 tane umut olur negatif olursa valla her adımı heyecanmış bu işin

evet canım bende dondurulmuş kalsın istiyorum en azından 1 -2 tane umut olur negatif olursa valla her adımı heyecanmış bu işin

canım ben de ilk denmelerim de çok stresliydim.her aşamada stres yapıyodum.kaç yumurtam var,kaçı toplandı,döllendi vs...sonra baktım her şey mükkeml de gitse olmayınca olmuyo,sorun çıkanlarda hamile kalanlar oluyooo...yani bu işin matematiği yok..o yüzden olabildiğince rahat ol...zaten bizim inisiyatifimiz dışında tüm tedavi sürecii....kontrol edebileceğimiz tek şey stres oranımız...o yüzden sakin sakin sürecin tadını çıkarmaya bak:)

11 den 9 gayet iyi bence de...hayırlısı olsun inşallah kaliteli 3-5 tane olsa yeter zaten...transfer sayısı belli sonuçta.tek artısı dondurulmuşların olur fazla embriyon olursa..

Merhaba kizlar
Neler olmus ben yokken cok uzuldum elfchen ve rana lutfen uzulmeyin bu uzun bir yol evet bunu bilerek basladik hepimiz zamani gelince insallah olucak zamani gelmemis demekki

Mechul mim senin icinde telefonda karisiklik olmasina sevindim 11 den 3 e dusmesi ciddi bir rakam ama allahtan karisiklik olmus canini sikma stres yapmak yasak

Bende olucem meraktan bugun ariycaklardi aramadilar daha yani bugun pgt ye girecek demislerdi cuma da transfer ama henuz arayan soran yok acaba yarin transfer olmuycakmi yada embriyolarin durumu nasil

Dileksultan 6 tane dollenmis gayet iyi bir rakam hayirlisi olur insallah hepimiz icin

bence sen ara bi sor!!yarın hemen çık gel de diyebilirler...

Evet aradim simdi iyiki aramisim ama yarin saat 13:30 da merkezde olun dediler 5 tane yumurta pgt den cikicaklarmis o saatte eger yumurtalarim pgt dende gecerse transfer olucak.insallah pgt den gecerler dua edin arkadaslar bana :nazar::nazar::nazar::3::3::3::3:

Evet aradim simdi iyiki aramisim ama yarin saat 13:30 da merkezde olun dediler 5 tane yumurta pgt den cikicaklarmis o saatte eger yumurtalarim pgt dende gecerse transfer olucak.insallah pgt den gecerler dua edin arkadaslar bana :nazar::nazar::nazar::3::3::3::3:

çıkar çıkar iyi düşün iyi olsun!!kaliteli kaliteli olsunlar inaşllah:)

12. günde yapıcaksın sende...benim doktorum 10. gün istiyo:)ona bile zor sabrediyorum hep 9. gün yapıyorum.ama hiç iyi bişi değil erken yapmak.mecburen test günü gene yaptırıyosun boşuboşuna...

bendemi 10. günde yapsam acaba:))keşke evde mini bir laboratuvar olsada her dakika bakardım sanırım sonrasında bir ultrason lazım tabi :9:

arkadaşlar ben de temmuz döneminde 2. denememi yaptıracağım.internette okuduğum kadarıyla tüp bebek tedavisi sırasında coraspin kullanılıyormuş. düşük yapmış olup da tekrar hamile kalan tanıdıklarımın doktorları da corapin kullandırıyormuş.nedeni ise kanı sulandırdığı için düşüğü engelliyormuş tedavi sırasında da embriyonun tutunmasını kolaylaştırıyormuş yalnız gebeliğin 8. ayında bırakılıyormuş kanı sulandırdığı için.
siz şu an tedavi aşamasındasınız diye sizlere sormayı uygun gördüm.aranızda coraspin kullanan var mı yoksa bu konuyu doktorunuzla görüşüp bana bilgi verebilir misiniz?bir de bana ilk tedavide doktorum ısrarla enerji içeceği içmemi söylemişti.ama enerji içeceklerinde hamilelerin içmesi sakıncalıdır diye yazıyor.bu konuda da bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Allahım hepimizin yardımcısı olsun,emeklerimizi boşa çıkarmasın AMİN.

arkadaşlar ben de temmuz döneminde 2. denememi yaptıracağım.internette okuduğum kadarıyla tüp bebek tedavisi sırasında coraspin kullanılıyormuş. düşük yapmış olup da tekrar hamile kalan tanıdıklarımın doktorları da corapin kullandırıyormuş.nedeni ise kanı sulandırdığı için düşüğü engelliyormuş tedavi sırasında da embriyonun tutunmasını kolaylaştırıyormuş yalnız gebeliğin 8. ayında bırakılıyormuş kanı sulandırdığı için.
siz şu an tedavi aşamasındasınız diye sizlere sormayı uygun gördüm.aranızda coraspin kullanan var mı yoksa bu konuyu doktorunuzla görüşüp bana bilgi verebilir misiniz?bir de bana ilk tedavide doktorum ısrarla enerji içeceği içmemi söylemişti.ama enerji içeceklerinde hamilelerin içmesi sakıncalıdır diye yazıyor.bu konuda da bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Allahım hepimizin yardımcısı olsun,emeklerimizi boşa çıkarmasın AMİN.

çok detaylı bir konu aslında... ama kısaca geçeyim ben kan pıhtılaşmasında embriyo tutunabilme şansına sahip ilaç desteği yoksa genelde 2. ayında kalbi duruyor ya da öncesinde kalp atışı gözlenemiyor...ama kan pıhtılaşman yoksa coraspin yerine bebe aspirini kullan bunun hiç bir sakıncası yok benim ablamda pıhtılaşma sorunu olduğu için kendi adıma korkup dr.uma sormuştum bebe aspirini normal şartlar altında zararlı olmaz dedi bunu kullanan çok kişide oldu çevremde doğumdan 1 ay önce bırakıldığı doğru ama tutunma olayına katkı sağlayacağını düşünmüyorum açıkçası çünkü tutunma olayı rahimin yapısı ile alakalı aspirin kan sulandırıcı özelliğe sahip olduğundan dolayı bebeğin beslenmesi için iyi olur bence kan akışı daha rahat olur bir anlamda...enerji içeceği konusuna açıkçası aklım hiç ama hiçç ermedi bence bu süreçte asla kullanılmamalı kafein deposu yaaa

Back
X