haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

Kızlar forumda birçok arkadaşa 2 embriyo transferi yapılmış şartlar sağlanmadığı halde ,benim merkezim tek embriyo dedi tamam yasakta yasaksa bu herkese yasak değilmi ? Madem böyle birşey var bende 2 embriyo transferi yapan yerde yaptırmak isterdim açıkcası

canim hangi sehirdesin sen?

ben ankaradayim sana bu konuda ozelden bir kac merkez ismi vere bilirim

Evet aradim simdi iyiki aramisim ama yarin saat 13:30 da merkezde olun dediler 5 tane yumurta pgt den cikicaklarmis o saatte eger yumurtalarim pgt dende gecerse transfer olucak.insallah pgt den gecerler dua edin arkadaslar bana :nazar::nazar::nazar::3::3::3::3:

insallah canim. cok stres yapma hersey cok guzel olacak.
bize haber vermeyi unutma :)

İstanbuldayım canım ben bildiğin bir yer varsa söylersen sevinirim

canim malesef istanbul icin bir sey soyleyemem hic bilgim yok cunku.

ankarada iki yer soyleye bilirim isine yararmi bilemem ama.

ozel merkezler yapiyorlar sanirim ya birde raporlu degilsen ozel odeyeceksen yaparlar sanirim.
ilk gittigin gorusmede ben iki tane transfer edilmesini istiyorum yapan merkezler varmis dersin belki kabul ederler.

canim malesef istanbul icin bir sey soyleyemem hic bilgim yok cunku.

ankarada iki yer soyleye bilirim isine yararmi bilemem ama.

ozel merkezler yapiyorlar sanirim ya birde raporlu degilsen ozel odeyeceksen yaparlar sanirim.
ilk gittigin gorusmede ben iki tane transfer edilmesini istiyorum yapan merkezler varmis dersin belki kabul ederler.
Valla canım derim demesinede biraz düşününce başka insanların hakkına girerim gibi geliyor ne bileyim sonuçta herkes para veriyor emek harcıyor,haksız kazanç gibi birşey sanki

Valla canım derim demesinede biraz düşününce başka insanların hakkına girerim gibi geliyor ne bileyim sonuçta herkes para veriyor emek harcıyor,haksız kazanç gibi birşey sanki

canim ssk raporlu isen tamam haklisin. ama kendin ozel odeyeceksen bence bir sakincasi yok sonucda doktorunla buna birlikde karar vereceksin. ve herkesin nasibi farkli 30 tane embriyosu olanda var 1 tane olanda var eger ikitane guzel saglikli embrio varsa neden transfer edilmesinki. donduruldugunda cozulurken bozulma ihtimalide var. yasanin amaci cogul gebelikleri onlemek. ve cogul gebelik tehlikeli oldugu icin saglikli bebeklerin olusmasini saglmak. eskiden 3-5 tane transfer ediliyormus ne kadar saglam varsa hepsini koyuyormus doktorlar.
asil amac bunu engellemek.

ssk raporu sadece iki deneme icin veriyor ama ayni zamanda yasa cikartiyor 2. den sonra 2tane transfer edebilirsiniz diyor. sonra basbakan cikiyor en az 3 cocuk diyor. nasil bir celiskidir anlamadim....

canım pazartesi test günüm bugünle birlikte 5 günüm kaldı.canım benim 1 tane embriyo transfer edildi 3 tane kalmış onuda donduralım dediler ama biz kabul etmedik çünkü 29 yumurtam olmustu 18 i döllenmişti sayı 3 e düşünce sanki şans daha az gibi geldi.zaten bizdeki problem erkek faktörü oldugundan eşim tese oldu ve biz spermleri dondurduk.yani anlayacagın sonuç negatif olursa herşey sil baştan.

benim 8 embriyomvardı bendede 3 ünü dondurdular.amacı 2.transferde 1. 3 .transferde 2 adet vermek.inşallah denemenize gerek kalmaz ama denemek zorunda kalırsaanız bebişleri dondurun.dondurulmuş embriyo transferleride oldukça başarılı üstelik kadın yıpranmıyor.öncesinde çok hormon almıyosun yani.

canim ssk raporlu isen tamam haklisin. ama kendin ozel odeyeceksen bence bir sakincasi yok sonucda doktorunla buna birlikde karar vereceksin. ve herkesin nasibi farkli 30 tane embriyosu olanda var 1 tane olanda var eger ikitane guzel saglikli embrio varsa neden transfer edilmesinki. donduruldugunda cozulurken bozulma ihtimalide var. yasanin amaci cogul gebelikleri onlemek. ve cogul gebelik tehlikeli oldugu icin saglikli bebeklerin olusmasini saglmak. eskiden 3-5 tane transfer ediliyormus ne kadar saglam varsa hepsini koyuyormus doktorlar.
asil amac bunu engellemek.

ssk raporu sadece iki deneme icin veriyor ama ayni zamanda yasa cikartiyor 2. den sonra 2tane transfer edebilirsiniz diyor. sonra basbakan cikiyor en az 3 cocuk diyor. nasil bir celiskidir anlamadim....
evet canım haklısın ya anlamadığım aşılamadada çoğul gebelik oluyor ya 3 ü geçtim bari 2 embriyoya izin verseler ama ne desek boş sanırım

günaydın... transferimin 5. günü 22 haziran test günüm ama karnımda şiddetli ağrılar vardı doktorumu aradım,
oda hemen iki test istedi tam kan sayımı ve sedimantasyon...
bugün faksladım sonuçları doktoruma böyle bi test yaptıranınız varmı

günaydın arkadaşlar şimdi kontrolden geldim iğnelere başlayalı 8. gün olmasına lazım bugün akşam yada yarın çatlatma iğnesini olacakmışım çok hızlı gelişmiş arayıp bilgi verecekler öğleden sonra pazar yada pazartesi yumuşlar toplanacak hayırlısı ile

merhaba, arkadaslar

cumamiz hayirli olsun....
Gönlümüzden geçen bütün güzelliklerin gerçek olması duasıyla; Hayırlı,mutlu,umutlu sabahlar....

perven canim mesaj yazmissin bana ama benim mesaj sayim dolmadigi icin cevap veremedim sana ozelden.

ben genart da yaptiriyorum tedavimi . daha tedaviye baslamadim insallah 1 hafta sonra baslayacagim.
arkadasimda anatoliada tedavi oldu suan ikizlerine hamile :))

ikimizinde ilk denemesi.

benim genarti secmemin sebebi 1. ssk anlasmasi var ikincisi paraci bir yer degil. biz esimle cok tatmin ve rahatlamis bir sekilde ayrildik merkezden. tabi herkezin beklentisi daha farkli ben daha genarta para filan vermedim. ben kararimi verdim ama merkezin hic bir garantisi yok orada yaptiracagima dair yinede ben ariyorum soruyorum onlar suan pek ilgilenmiyorlar. ilk gorusme yapmak icin gittigim ve asla burada yaptirmam dedigim bir merkez var orasi hala beni nasilsiniz ne yaptiniz diye sormak icin ariyor...:))
yani ne istedigine bagli ve insanin icine sinmesi onemli doktoruna guvenmen lazim.

Son düzenleme:
günaydın... transferimin 5. günü 22 haziran test günüm ama karnımda şiddetli ağrılar vardı doktorumu aradım,
oda hemen iki test istedi tam kan sayımı ve sedimantasyon...
bugün faksladım sonuçları doktoruma böyle bi test yaptıranınız varmı

günaydın cnm...sedim ve hemogram genelde vücutta soğuk algınlığına bağlı şikayet ya da enfeksiyon şüphesi olduğunda istenir...belki enfeksiyon şüphesi oluşmuştur ama önemli değil tabi korkma gayet basit bir test çünkü önemli durumda daha fazla tetkik isterdi

günaydın cnm...sedim ve hemogram genelde vücutta soğuk algınlığına bağlı şikayet ya da enfeksiyon şüphesi olduğunda istenir...belki enfeksiyon şüphesi oluşmuştur ama önemli değil tabi korkma gayet basit bir test çünkü önemli durumda daha fazla tetkik isterdi

haklısın cnm doktorum aradı test sonuçlarının normal oldugunu söyledi ama bu karın ağrıları çok canımı sıkıyo...

meraba arkadaşlar bende tüp bebekle hamile kaldım şuan üç aylık hamileyim taksim alman hastanesini tavsiye ederim çok iyi bir hastane doktorum serkan oral süper bir doktor tavsiye ederim.

günaydın arkadaşlar şimdi kontrolden geldim iğnelere başlayalı 8. gün olmasına lazım bugün akşam yada yarın çatlatma iğnesini olacakmışım çok hızlı gelişmiş arayıp bilgi verecekler öğleden sonra pazar yada pazartesi yumuşlar toplanacak hayırlısı ile

ben de sadece 7 gün iğne sonrada çatlatma iğnesi kullandım bu kez....hayırlısı olsun inşallahhh!!

selam kızlar.. nasılsınız? ben heyecanlıyım acaba ne zaman trasferim olacak diye düşünüp duruyorum.

benim yumurtalarım çarşamba toplandı ama hala gaz sancisi benzeri bir ağrım var. acaba normal mı bilmiyorum. normal dururken değil de eğilirken oturup kalkarken özellikle de tuvalette iken yani karnımın sıkıştığı pozisyonlarda sanki gazlıymışım da gaz ağrı yapıyormuş gibi bir ağrım oluyor. ne dersiniz normal mi?

selam kızlar.. nasılsınız? ben heyecanlıyım acaba ne zaman trasferim olacak diye düşünüp duruyorum.

benim yumurtalarım çarşamba toplandı ama hala gaz sancisi benzeri bir ağrım var. acaba normal mı bilmiyorum. normal dururken değil de eğilirken oturup kalkarken özellikle de tuvalette iken yani karnımın sıkıştığı pozisyonlarda sanki gazlıymışım da gaz ağrı yapıyormuş gibi bir ağrım oluyor. ne dersiniz normal mi?

öncelikle hayırlısı olsun diyorum canım yumurta tpolama işleminden sonra herkesin olmuş okuduğum kadarı ile stres yapma sakın iyi düşün iyi olsun benimde pazar yada pazartesi toplanacak nasip olursa

Back
X