• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

canim tesekkur ederim insallah rabbim emeklerimizi bosa cevirmez.

bu arada cok sevdigim bir abla hayirlisiyla diye dua etmek cok guzel ama cok istediginiz birsey varsa
"rabbim bu isi hakkimda hayirli eyle ve bana nasib et , hayirsizsada hayira cevir" diye dua edebilirsin demisti .

insallah rabbim hepimize en kisa zamanda anne olmayi tattirsin. (hayirsizsada hayira cevirsin :)

amiiiiiin inş bende hep o şekilde dua ediyorum

selam kızlar, bu gün yumurta toplamam vardı. az önce geldm eve. 15 tane yumurtam toplandı. işlemden sonra tansiyonum düşüktü biraz fazla yatırdılar beni. ama şimdi iyiyim.
Maşallah canım ne güzel geçmiş olsun .durumları nasıl haber verdiler mi.ben haber bekliyorum acayip heyecanlanıyorum su embriyoların haberlerini verecekleri zaman.

Maşallah canım ne güzel geçmiş olsun .durumları nasıl haber verdiler mi.ben haber bekliyorum acayip heyecanlanıyorum su embriyoların haberlerini verecekleri zaman.

az önce aradılar, ölüyorum sandım heyecandan. 6 tanesi döllenmiş. ya cumartesi ya da pazartesi transfer yapılacak..

senin kaç embriyon vardı canım, yazmamışsın hiç yada ben göremedim.
Canım benim dün 11 embriyo vardı.Bügun aradılar 4 tane var 1 i kötü durumda dediler ben tabi teli kapadım eşimi aradım başladım ağlamaya 11 embriyodan 3 'e düşmesi beni şok etti eşime dedim demekki çok kalitesizler dayanamıyorlar yarına hiç kalmaz.eşim merkezi aramış nasıl olur diye onlarda yanlış anlaşılma var herhalde 9 tane embriyonuz var su an demişler. Anlayacağın halen anlamadım olaydan birşey yalan mı söylüyorlar yaa.aslında sorun 3 embriyo kalması değil nasip kısmet sonuçta ama 11 den 3 e düşmesi çok canımı sıkmıştı sanırım karışıklık oldu.

Canım benim dün 11 embriyo vardı.Bügun aradılar 4 tane var 1 i kötü durumda dediler ben tabi teli kapadım eşimi aradım başladım ağlamaya 11 embriyodan 3 'e düşmesi beni şok etti eşime dedim demekki çok kalitesizler dayanamıyorlar yarına hiç kalmaz.eşim merkezi aramış nasıl olur diye onlarda yanlış anlaşılma var herhalde 9 tane embriyonuz var su an demişler. Anlayacağın halen anlamadım olaydan birşey yalan mı söylüyorlar yaa.aslında sorun 3 embriyo kalması değil nasip kısmet sonuçta ama 11 den 3 e düşmesi çok canımı sıkmıştı sanırım karışıklık oldu.

allah allah. bir de sen arayıp sorsan aslında. aklın kalmaz hem. hayırlısı olsun inş. 1 tane de kalsa kaliteli olsun, allah nasip etsin yeter.sonuçta hepimiz 1 tane embriyodan oluşmadık mı? ay şimdi ben de tedrgin oldum. benim zaten 6 tane bir de düşerse sayısı :((

canim ya hangi merkez bu yaa. neden insanlarin kafasini karistirip insani tedirgin ediyorlar ki?
madem esin ardiginda yanlis anlasilma oldugu anlasilmis seni tekrar arayip bunu bizzat sana aciklamasi gerekmezmiydi.
ya her merkezde pisikolog var bunlar ne ise yariyorlar anlamiyorum.

ben olsan arar hepsine guzel bir firca cekerdim. hem icin rahat eder :))

canim 3 tanede olsa yeterli insallah sana simsiki tutunurlar sende buradan bize mujde verirsin....

sonuç belli oldu <0.001
:43::43::43::43::43::43::43::43::43:

çok üzüldüm, sen de çok üzüldün biliyorum ama bizim için ilk seçenek değil üzülmek. kendimizi hiç bırakmamalıyız. inan biz de bir gün anne olacağız hem de çok güzel olacağız. çünkü biz daha doğmamış çocuklarımızı yıllar boyu sevip özlüyoruz. üzül tabi ağla bunlar olacak ama sakın kendini bırakma. bunlar bizi daha güçlü, daha iyi anneler yapacak en sonunda. allah yüreğini ferahlatsın ve muhtaç olduğun şey, sana iyi gelecek olan şey neyse en kısa zamanda en güzel şekliyle sana göndersin.

Back
X