- Konu Sahibi sadecedilek
ilk denemen inşallah son olur....murat bey mi doktorun?[/QUinş cnm çok sağol evet murat bey dr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk denemen inşallah son olur....murat bey mi doktorun?[/QUinş cnm çok sağol evet murat bey dr
canim tesekkur ederim insallah rabbim emeklerimizi bosa cevirmez.
bu arada cok sevdigim bir abla hayirlisiyla diye dua etmek cok guzel ama cok istediginiz birsey varsa
"rabbim bu isi hakkimda hayirli eyle ve bana nasib et , hayirsizsada hayira cevir" diye dua edebilirsin demisti .
insallah rabbim hepimize en kisa zamanda anne olmayi tattirsin. (hayirsizsada hayira cevirsin :)
Maşallah canım ne güzel geçmiş olsun .durumları nasıl haber verdiler mi.ben haber bekliyorum acayip heyecanlanıyorum su embriyoların haberlerini verecekleri zaman.selam kızlar, bu gün yumurta toplamam vardı. az önce geldm eve. 15 tane yumurtam toplandı. işlemden sonra tansiyonum düşüktü biraz fazla yatırdılar beni. ama şimdi iyiyim.
offf bende heyecanlandım canım şimdi yaa. hadi bakalım inşallahh kaçta çıkacak sonuçkan verdim sonucu bekliyorum...kalbim durcak...dua edin:18::18::18::18::18::18::18::18:
Maşallah canım ne güzel geçmiş olsun .durumları nasıl haber verdiler mi.ben haber bekliyorum acayip heyecanlanıyorum su embriyoların haberlerini verecekleri zaman.
kan verdim sonucu bekliyorum...kalbim durcak...dua edin:18::18::18::18::18::18::18::18:
Maşallah canım ne güzel geçmiş olsun .durumları nasıl haber verdiler mi.ben haber bekliyorum acayip heyecanlanıyorum su embriyoların haberlerini verecekleri zaman.
offf bende heyecanlandım canım şimdi yaa. hadi bakalım inşallahh kaçta çıkacak sonuç
12:30 - 13:00 gibi:18::18::18::18:
canım hadi hayırlı haberlerle gel rabbim yüzünü güldürsün inşallah merakla bekliyorum12:30 - 13:00 gibi:18::18::18::18:
canım benim üzülme ne olur yaaa neden hep böyle oluyor sözün bittiği yer canım üzme kendini vardır bundada bi hayırsonuç belli oldu <0.001
![]()
Canım benim dün 11 embriyo vardı.Bügun aradılar 4 tane var 1 i kötü durumda dediler ben tabi teli kapadım eşimi aradım başladım ağlamaya 11 embriyodan 3 'e düşmesi beni şok etti eşime dedim demekki çok kalitesizler dayanamıyorlar yarına hiç kalmaz.eşim merkezi aramış nasıl olur diye onlarda yanlış anlaşılma var herhalde 9 tane embriyonuz var su an demişler. Anlayacağın halen anlamadım olaydan birşey yalan mı söylüyorlar yaa.aslında sorun 3 embriyo kalması değil nasip kısmet sonuçta ama 11 den 3 e düşmesi çok canımı sıkmıştı sanırım karışıklık oldu.senin kaç embriyon vardı canım, yazmamışsın hiç yada ben göremedim.
Yapma yaaasonuç belli oldu <0.001
![]()
az önce aradılar, ölüyorum sandım heyecandan. 6 tanesi döllenmiş. ya cumartesi ya da pazartesi transfer yapılacak..
Canım benim dün 11 embriyo vardı.Bügun aradılar 4 tane var 1 i kötü durumda dediler ben tabi teli kapadım eşimi aradım başladım ağlamaya 11 embriyodan 3 'e düşmesi beni şok etti eşime dedim demekki çok kalitesizler dayanamıyorlar yarına hiç kalmaz.eşim merkezi aramış nasıl olur diye onlarda yanlış anlaşılma var herhalde 9 tane embriyonuz var su an demişler. Anlayacağın halen anlamadım olaydan birşey yalan mı söylüyorlar yaa.aslında sorun 3 embriyo kalması değil nasip kısmet sonuçta ama 11 den 3 e düşmesi çok canımı sıkmıştı sanırım karışıklık oldu.
sonuç belli oldu <0.001
![]()
Canım benim dün 11 embriyo vardı.Bügun aradılar 4 tane var 1 i kötü durumda dediler ben tabi teli kapadım eşimi aradım başladım ağlamaya 11 embriyodan 3 'e düşmesi beni şok etti eşime dedim demekki çok kalitesizler dayanamıyorlar yarına hiç kalmaz.eşim merkezi aramış nasıl olur diye onlarda yanlış anlaşılma var herhalde 9 tane embriyonuz var su an demişler. Anlayacağın halen anlamadım olaydan birşey yalan mı söylüyorlar yaa.aslında sorun 3 embriyo kalması değil nasip kısmet sonuçta ama 11 den 3 e düşmesi çok canımı sıkmıştı sanırım karışıklık oldu.
sonuç belli oldu <0.001
![]()