Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Slm kizlar ne guzel cifter cifter geliyor bebeklerr. Ben basaramdim kizim surekli dua ediyor. Ustelik gorev nedeniyle doguya geldik burda tedavi imkani yok maalesf bakalim calismalara devam. Hayirlisiyla bende hamile kalirim umarim. Sizlerde saglikli zamaninda mis kokulularinizi kucaginiza alirsiniz insallah bizlerede dua edin.:nazar:

idencim çoook tebrik ederim .bebişlerini Allah'ın izniyle sağlıkla kucağına almayı nasip olsun.çok öpüyorum ikinizi :)

çok teşekkür ederim canım cümlemiz inş. sağlıkla sıhhatle kucaklayalım bebişlerimizi... dileyen herkese allahım hayırlı evlatlar nasip eder inş.

ayy topiğimi özlemişim bi geliyim dedim kızlar görürsünüz belki.. herkes ne alemde ne durumda meraklardayım :D

canım özellere göre sorun yoktu.. Kanunide ki doktor tüplerin biri iltihaplı dedi ameliyat etti.. Biri iltihaplı diğerinde 1 cm lik kist vardı... Sonra klomen denedik olmadı bu ay aşılamaya geçtik.. Bakalım hayırlısı

canım isteyen herkese yapmıyolar... önce dışarıda klomen kullandıysan doktordan yazı götürüyosun kullanmadıysan en az 3 kere yada daha fazla klomen kullandırıyolar , tabi bunlardan önce ilk başta bütün gerekli tahlilleri orda da yapıyolar o tahliller olmadan adım bile atmıyolar... En son aşılamaya geçiyolar... Onuda en az 3 kere deniyolar olmazsa tüp bebek raporu çıkarabiliyosun...

biz safak sayiyoruz artik az kaldi heyecan korku günler geciyo senden bebisleerden naberr

merhaba bende çatlatma igne oldum ve cok mutsuzum

Ben bugun doktorumun tavsiyesi ile rodyotom a gidip yeni bir teknik ile yapilan rahim filmi cektirdim. Anormal korkum vardi ve kesinlikle genel aneztezi altinda yaptirmak istiyordum. Lakin doktorum siddetle bu yeni teknikle korkacak bir sey olmadigini soyleyince bir gazla gittim. Dr.Cevat Bey ve c kollu rontgen makinasi sayesinde rahime cengel takilmadan, son derece yumusak, kucucuk ve incecik lastik bir aletle islem yapildi. O kadar kendimi bu islemin korkunc bir sey olduguna inandirmistim ki islem bittiginde iyi ki hastanede genel aneztezi altinda ve 3 kati para verip yaptirmamisim dedim.
C kollu rontgen anladigim kadariyla bircok yerde yok ve az bilindigi icin insanlar bu islemin hala (bugune kadar ben de ) eziyet bir sey oldugunu dusunuyor. Eger yaptirmasi gereken arkadaslar varsa benim gibi agri esigi cok dusuk biri olarak tavsiye ediyorum hic rahmi cekistirerek yapilan agrili metodla ve aneztesi ile dunya masraf ederek bu ise kalkismasin. Islem bittiginde ne agri ne akinti ne kanama hicbir sey olmadan ayrica aninda neticeyi alarak (tuplerim de acik cikti cok sukur) cikinca cok rahatladim. Umarim bu yeni gelistirilen rontgen teknigi bircok kadin tarafindan duyulur ve korkulu ruya biter:-)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

ayy topiğimi özlemişim bi geliyim dedim kızlar görürsünüz belki.. herkes ne alemde ne durumda meraklardayım :D

Allahım iyi ki gelmişim benim zamanından herkes hamiş olmuş. Allah nazarlardan saklasınnnn. Sibel iden hicran guldusum canlar çok çok sevindim allahım bebisleri kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallah. İsteyen herkese de Rabbim versin kucaklarını bos bırakmasınnn AMİNNN

Beni merak ediyorsunuz devlet hastanesinde tüp bebek denedik ve ilk denemede tuttu çok şükür 22 yumos toplandı birini dondurduk birini yerleştirdiler şuan 22 + 1 gunlügüz ve kızımı dört gözle sağlıkla kucağına almayı bekliyorum. Hepinizi çok merak etmiştim usenmedim tek tek okudum topikleri ;) ozlemisim valla sizi bu arada ise girdigim için nete fazla giremedim bilginiz olsun :))

ayy canim benim çok sevindim rabbim sağlıkla tamamına erdirsin.... Bende merak ediyorum arada bakıyorum yazan olmuş mu diye

Bende yeni doğum yaptim oglum kucagimda 6 günlük bu günlere coooooook şükür bin şükür
Canımmm allah sağlıkla sıhatle büyütmeyi nasip etsin masallahhhhh diyorum benim kızda 27 haftalık oldu hayırlısıyla bi de ben alırsam kucagıma rahata ericem inşallah ;)

Canımmm allah sağlıkla sıhatle büyütmeyi nasip etsin masallahhhhh diyorum benim kızda 27 haftalık oldu hayırlısıyla bi de ben alırsam kucagıma rahata ericem inşallah ;)[/QUOTEaminnn cok sagol canim... darisi sana ins.... rabbim bir avazda kurtarsin...mucize bunlar mucize rabbim kimseyi bu hasretle sinamasin

arkadaşlar marmara üniv hastanesinde tüp bebek bölümü açılmış fakat şöyle bir şey duydum .dışarıya rapor vermiyorlarmış bu doğrumu?bilgiisi olan varmı aranızda?

Back
X