naber tatlimmmm nasil gidiyor göbus buyutmek

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
naber tatlimmmm nasil gidiyor göbus buyutmek
canim tabrik edrim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzucuklarini![]()
idencim çoook tebrik ederim .bebişlerini Allah'ın izniyle sağlıkla kucağına almayı nasip olsun.çok öpüyorum ikinizi :)
canım özellere göre sorun yoktu.. Kanunide ki doktor tüplerin biri iltihaplı dedi ameliyat etti.. Biri iltihaplı diğerinde 1 cm lik kist vardı... Sonra klomen denedik olmadı bu ay aşılamaya geçtik.. Bakalım hayırlısı
canım isteyen herkese yapmıyolar... önce dışarıda klomen kullandıysan doktordan yazı götürüyosun kullanmadıysan en az 3 kere yada daha fazla klomen kullandırıyolar , tabi bunlardan önce ilk başta bütün gerekli tahlilleri orda da yapıyolar o tahliller olmadan adım bile atmıyolar... En son aşılamaya geçiyolar... Onuda en az 3 kere deniyolar olmazsa tüp bebek raporu çıkarabiliyosun...
biz safak sayiyoruz artik az kaldi heyecan korku günler geciyo senden bebisleerden naberr
ayy topiğimi özlemişim bi geliyim dedim kızlar görürsünüz belki.. herkes ne alemde ne durumda meraklardayım![]()
ayy canim benim çok sevindim rabbim sağlıkla tamamına erdirsin.... Bende merak ediyorum arada bakıyorum yazan olmuş mu diye
Canımmm allah sağlıkla sıhatle büyütmeyi nasip etsin masallahhhhh diyorum benim kızda 27 haftalık oldu hayırlısıyla bi de ben alırsam kucagıma rahata ericem inşallahayy canim benim çok sevindim rabbim sağlıkla tamamına erdirsin.... Bende merak ediyorum arada bakıyorum yazan olmuş mu diye
Bende yeni doğum yaptim oglum kucagimda 6 günlük bu günlere coooooook şükür bin şükür
Canımmm allah sağlıkla sıhatle büyütmeyi nasip etsin masallahhhhh diyorum benim kızda 27 haftalık oldu hayırlısıyla bi de ben alırsam kucagıma rahata ericem inşallah[/QUOTEaminnn cok sagol canim... darisi sana ins.... rabbim bir avazda kurtarsin...mucize bunlar mucize rabbim kimseyi bu hasretle sinamasin