Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mrb asici kizlar ben ilk asilamamdan iki ay sonra hsg cektirdim iki ay sonra hamile kaldim sadece klomenle rabbime şükürler olsundarısı tüm isteyenlerin başınaa
senin nasil gidiyor canım benim
sagol canim senin de hayırlı olsun bugun kontrolum vardı kalp atimi icin gittim şükürler olsun kalbi atiyor... Minigim bir hafta geriden geliyor 8+2yerine 7+2 cikti ilk kontrolumuzdede 6 haftalık yerine 5 haftalık cikmisti geç döllenme oldu galiba
selam kızlar,
Hicrancım hayırlı olsun kzuum gelmiyordun siteye kaçak :)
igor cum senin adınada çok sevindim gözün aydın :) neler yapıyorsun
sorunyok hayatım sen nasılsın
selam kızlar,
mervecim bize de aşılama ile bebeğiniz olma şansınız yok gibi dediler. 2.aşılamayı spermiyograma göre biraz boşuna yaptırmışız gibi düşünülmüştü.Hatta aşılama sonrası moral bozukluğuyla hiç birliktelik bile olmadı bu arada benimde işimle ilgili zor günler geçiriyordum zaten bu stresle olmaz diye düşünüyordum hatta tüp bebek merkezimizi biile ayarlamıştık ama küçük mucizemiz kapımızı çaldı :) Desteğiniz için hepinize sonsuz teşekkürler ve en kısa zamanda Allah bebişleriniz sağlıkla ve hayırlısıyla size de nasip etsin inşallah:) Umarım Allah tamamına erdirir de sağlıkla kucağıma alırım :)Selam kızlar uzun zamandır takip edemiyodum sizleri, bu akşam fırsat buldum ıgor hamileymişsin çok sevindim, neler olmuş nelerrrr![]()
Geçmişe bakamadim ama sanırım joker de hamis... ben donmus transferimi yaptırdım gün sayiyorum pazartesi sonuc. Ama adet olacak gibi ağrım var nasip artik
selam kızlar,
Haklisin hayirlisi artik dua edin bize hep hamislerin duasini alalimmmSorunyok zaten emin ol o ağrı bebişin varsa da oluyor hatta ben adetim başlıyor diye ağrı kesiciye başladım ve 2 gün bir sürü ağrı kesici içtim :) olumlu düşünmeye çalış olur mu? İnan bu çektiğin sıkıntılarını unutturacak çok güzel sağlıklı bebişlerin Allah'ın izni ile olucak:)
Haklisin hayirlisi artik dua edin bize hep hamislerin duasini alalimmm
Hepimiz birbirimizi çok iyi anlıyoruz.
Canım benim donmuşlarla inşallah tutacak
Dr ne dedi peki tutmaması ile ilgili.
canım güldüsüm ben de hamileyimmmmmmmmmmm:) neler tavsiye edersin. donmuşum tuttu... 2tane transfer edildi. değerim 200 cıktı 12. gün bakalım inşallah sağ salim kucağımıza alırız...
canım ne güzel haber bu bana umut oldun.. neler yaptın paylaşmak istermisin kaçıncı gün embriyosuydu sizde sorun neydi falan..
çok sevindim canım ya gerçekten allah kucagına almayıda nasip erder inşallahh![]()
Tabiki paylasirim benim 3. gun embriyo idi. ilk transferim icin de çok iyi denilmişti nasip olmadi bu defa daha rahattim hatta bu da olmazsa diye hep aklimda farkli planlar hastaneler ucuyordu. Ama buz bebegim buz gibi havalarda tutundu bana. Gecen transfer sonrası otelde kalmisti simdi beklemedim hastane den ciktim 3 saat otobusle yol yaptik. Doktorum israrla bunun etkisi olmayacagini söyle di. Yani hep derler ama gercek ne kadar rahatsan o kadar iyi.... sen neler yapiyorsun simdi
kızlar hamileyimmmmmmmmmmmm
rabbim isteyen herkese nasip etsin...
canım Allah tamamına erdirsin.Çok tebrik ederim :) demiştim ama değil mi o adet sancısı değildir diye :)
canim Kusura bakma ben sana cevap yazdim saniyorummm... sikisikligi hic sorma o kadar zorlamisim ki transferden once doktor sonta takip rahatlatti biraz... sonrada zaten hasta bezi kullandim ve transferden sonra 3 saat otobusle yol bile geldim.gecen sefer cok umutlanmistim transfer sonrasi otelde kalmıştık ama bu fonmus transferi umursamadim cok istanbul ya da ankara da merkez bile arastirdim ama bebegim bana supriz yaptı ben hala inanamasam dacanım ya ne güzel peki transfer sırasında sıkışık oluyoruz ya onu nasıl yaptın beni çok rahatsız ettide..
canım ben haseki egitim ve araştırma hastanesine gidiyorum tüb bebek raporu için tabi önce aşılama gene isticekler napalım mecbur yapıcaz..
tübbebek için kredi çakmiştik iki ay daha var yani raporlu olursa bizi çokta zorlamaz ..