Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Idencim su aradaki cizgileri biraz silip ekleyebilirsin yasida ama cokda önemli değil bence:9::9::9:

Yok hayatım aşılamadan sonra yapılan iğne bebek tutunsun diye. Düşük tehlikesine karşı

alla alla ya bu benım doktorlar bu ısı mı bılmıyo acaba 2 asılama oldum ne ılac ne jel ne ıgne ne krem hıc bısey vermedıler bana asılamadan sonra bı antıbıyotık ıgne vurup yolladılar ya tutunmazsa benım bebegımm:((

alla alla ya bu benım doktorlar bu ısı mı bılmıyo acaba 2 asılama oldum ne ılac ne jel ne ıgne ne krem hıc bısey vermedıler bana asılamadan sonra bı antıbıyotık ıgne vurup yolladılar ya tutunmazsa benım bebegımm:((

antibiyotik miiii :53: :53: :53: :53: antibiyotik zararlı değilmi bebeğe yaa... anteresan neler öğrenicez daha kim bilir..

ama canım şunu söyliyim benim doktorda verdi progesteron fitili, bende alerji yaptı mantar gibi akıntı kaşıntı yaptı.. doktorum kullanma ozaman çokta önemli deil , hasta progesteron kullanmasa ben endişelenmem yani çok büyük bir önemi yok dedi...

Canım gebelikte de 12.haftaya kadar kullanılıyor.Ama biraz saçma olmuş hepimiz tutunsun istiyoruz hepimizin doktoru farklı vermiş iğne,jel,hap...Senin rahim duvarın incemiydi acaba da öyle diyor...Benimki normaldi jel verdi çünkü ama bakıyorum kimine günde 2 jel vermiş bana tek verdi...

Doktordan doktora farkediyor canım. Topiklerdede baya araştırdım nette vs. iğnenin daha etkili olduğu söyleniyor.
Ama tabi ki rabbim ne dediyse o olur. Garantisi yok. Yok rahim normal kalınlıkta ama bu iğneler inceeltir dedi. Garantiye alalım dedi. Sen bilirsin dedi. Bende araştırmalarımı vs. herşeyi anlattım . araştırmışsında dedi bak acısını biraz çek umarım olumlu olur dedi

• İsim ----------------Aşılama tarihi------- Test tarihi-----------Sorun------------------Sonuç
• İden ----------------3 Haziran ---------- 12 Haziran---------tüplerle ilgili,ameliyat oldu

• Hicran4242 ---------5 Haziran---------- 18 Haziran----------pko

• Umutlu 26-----------28 Mayıs---------- 11 Haziran------------

• Sonat86 ----------- 1 Haziran---------- 15 Haziran

• keroessa------------ 18 Haziran--------- 1 Temmuz

• duygutbk--------tarihleri bekleniyooo

•nurecrin------------10 Haziran----------21 Haziran

•stranger19--------17 Haziran----------01 Temmuz

•esibra-------------17 Haziran-----------1 Temmuz

•frznn--------------5 Haziran---------------20 Haziran

•guldusum---------5 Haziran--------------18 Haziran----sebebsiz infertilite

•asyali27----------27 Haziran-----------10 Haziran-------- bir dahaki sefere inşallah

•toki---------------3 Haziran------------17 Haziran

• sbl2332-----------7 Haziran-----------24 Haziran------sebebsiz infetilite

•seker_mavi-------5 Haziran------------20 Haziran

•suarte-------------4 Haziran-------------13 Haziran

•sule066---------- 31 Mayıs------------15 Haziran

VARMI EKSİK YANLIŞ SON KARARINIZMI :))) SAAT 18:00 OLCAK İDEN GİDER YARIN SABAH 8:00de DÜKKANI AÇAR HABERİNİZ OLAAA :1:

antibiyotik miiii :53: :53: :53: :53: antibiyotik zararlı değilmi bebeğe yaa... anteresan neler öğrenicez daha kim bilir..

ama canım şunu söyliyim benim doktorda verdi progesteron fitili, bende alerji yaptı mantar gibi akıntı kaşıntı yaptı.. doktorum kullanma ozaman çokta önemli deil , hasta progesteron kullanmasa ben endişelenmem yani çok büyük bir önemi yok dedi...

valla canım bennde anlamadım asılamdan hemen sonra hastaneden cıkmadan vurdu ve asılama sırasında cok garıp ve bır okadarda sıddetlı agrım oldu bırde bu doktora ben ta kalkıp ankaralardan 5 saatte gıttım baska bı sehırde ılcede doktor kendısı asılamada basarılı oldugu ıcın amerıkada dergıde falan cıkmıs ya bısmıllah deyıp gıttık gercekten ıyı bırısı ama anlamadıgım burda yazanları okuyunca devlete gıtmesemmı dıyorum bır dahakıne he bu arada oyle guzelsınız kı az kalsın yorumları okuyacagım dıye yemegı yakıyordum:))

dur hayatım olumsuz olma vardır elbet bir bildiği bütün dr farklı yönlendiriyor
rabbim verdikten sonra hiç iğnesiz jelsizde olur

İden'cim sen mi sormuştun hatırlayamadım. Morfoloji değerlerini baktımda
normal %2
baş%83
boyun%3
kuyruk%3
diğer%9 baş boyun kuyruk yazıyor

ileri hareketlilik hazırlık öncesi % 58 hazırlık sonrası %100
yerinde hareketlilik % 6 hazılrık sonrası %0
hareketsiz %36 sonrası %0

sperm sayısı 52x10 üzeri 6 ml
toplam sperm sayısı 182x10 üzeri 6
Lökasit 1x10 üzeri 6 /ml

Antibiotiği ilk defa duydum canım acaba zedelenme oldu da oyüzden mi vurdu vardır bir bildiği doktorunun.Canım jel iğne vs.illaki kullanılacak diye birşey yok hemen karamsarlığa kapılma olacağı varsa zaten olacak sıkma canını olumlu düşün...
Doktordan doktora farkediyor canım. Topiklerdede baya araştırdım nette vs. iğnenin daha etkili olduğu söyleniyor.
Ama tabi ki rabbim ne dediyse o olur. Garantisi yok. Yok rahim normal kalınlıkta ama bu iğneler inceeltir dedi. Garantiye alalım dedi. Sen bilirsin dedi. Bende araştırmalarımı vs. herşeyi anlattım . araştırmışsında dedi bak acısını biraz çek umarım olumlu olur dedi
Haydi hayırlısı canım buarada anestolün gerçekten uyuşturucu etkisi var;)
evet sibelcim eski.surumm.gibi ama hızlı en azından:9::9::9::9::9:

Zamanla alisiyorsun

Henüz alışamadım valla canım ;)eskiye döndüm ;)

Back
X