Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kaç mlm di . Ben 21 mayısta başladım 31 mayısa kadar vurundum 10 gün ama dediğim gibi 3 gün tam geri kalan günler yarımdı

bnde 8 mayısta başladım on gün vurundum 22 falan dı galiba bişi demedi duyduklarıma göre

bnde 8 mayısta başladım on gün vurundum 22 falan dı galiba bişi demedi duyduklarıma göre

anladım canım... bu sefer olur inş. bidaha gerek kalmaz.. bende bu olmazsa bi kere daha yaptırcam sonraki ay ara vercem bayram fln giriyo dinlenmem lazım olur hemde...

şuna bak hiç olcağını düşünmüyoruz da ikinciyi üçüncüyü düşünüyoruz :1:

Öncelikle herkesin aşılaması, tedavisi hayırlı olsun, inşallah hamile haberlerimizi buraya yazarız:emir_bebek:

Ben yarın başlıyorum, yani adetin 3. günü, yarın gideceğim inşallah. Bir sorun çıkmazsa, tahminen yumurtaların büyümesi çatlama iğnesi vs, aşılama kaç gün sonrasına denk geliyor:26:

Öncelikle herkesin aşılaması, tedavisi hayırlı olsun, inşallah hamile haberlerimizi buraya yazarız:emir_bebek:

Ben yarın başlıyorum, yani adetin 3. günü, yarın gideceğim inşallah. Bir sorun çıkmazsa, tahminen yumurtaların büyümesi çatlama iğnesi vs, aşılama kaç gün sonrasına denk geliyor:26:

yarın yada ertesi gün başlarsın iğnelerine 17 yada 18 Haziran gibi aşılaman olur sanırım... kısmetse ay sonunada sonucunu öğrenirsin ...

ben sana listede 21 haziran demişim tahminen ama öne çeksemmi acaba tarihi yarın gidiyosan eğer öne alayım

• İsim ----------------Aşılama tarihi---------------------- Test tarihi--------------------------Sonuç
  • İden ----------------3 Haziran -------------------------- 12 Haziran
  • Hicran4242 -------5 Haziran--------------------------- 20 Haziran
  • Umutlu 26----------28 Mayıs--------------------------- 11 Haziran
  • Sonat86 ----------- 1 Haziran------------------------- 15 Haziran
  • keroessa----------- 18 Haziran------------------------ 1 Temmuz
  • duygutbk-----------

Son düzenleme:
yarın yada ertesi gün başlarsın iğnelerine 17 yada 18 Haziran gibi aşılaman olur sanırım... kısmetse ay sonunada sonucunu öğrenirsin ...

Anladım canım, sağolasın:29: İnşallah hamile kalırım, kalırız:emir_bebek:
Bu arada evet, listede düzeltme yapabilirsin. Sonrasında zaten yazarım buraya, aşılama günümü. Yarın gideceğim ksımetse:34:

Anladım canım, sağolasın:29: İnşallah hamile kalırım, kalırız:emir_bebek:
Bu arada evet, listede düzeltme yapabilirsin. Sonrasında zaten yazarım buraya, aşılama günümü. Yarın gideceğim ksımetse:34:

hayırlısı olsun canım... mutlu haberler almak ümidiyle..

• İsim ----------------Aşılama tarihi---------------------- Test tarihi--------------------------Sonuç
• İden ----------------3 Haziran -------------------------- 12 Haziran
• Hicran4242 -------5 Haziran--------------------------- 20 Haziran
• Umutlu 26----------28 Mayıs--------------------------- 11 Haziran
• Sonat86 ----------- 1 Haziran------------------------- 15 Haziran
• keroessa----------- 18 Haziran------------------------ 1 Temmuz
• duygutbk-----------
  • nurecrin------------10 Haziran----------------------21 Haziran

Son düzenleme:
tam bir hafta sonra sonucumu öğrenicem... galiba gün yaklaştıkça heycanım artıcak :))

cuma günü progesteron testimde yüksek çıkarsa değmeyin keyfime :)))

bugün doktoruma gittim iğnelerime başladım pazartesi tekrar gidicem ve heralde tarihim belli olacak hadi hayırlısı herkes için mübarek kandil günü Allah dualarımızı kabul etsin

bugün doktoruma gittim iğnelerime başladım pazartesi tekrar gidicem ve heralde tarihim belli olacak hadi hayırlısı herkes için mübarek kandil günü Allah dualarımızı kabul etsin

hakkıında hayırlısı olsun canım.. hangi doktora gidiyosun sen? özel hastaneyse kaç paraya mal oluyo ?

Back
X