hepimiz mutlu olalım inşallah bu ay hamile olsun herkes
inş canım benim bu ay sonuna doğru belli olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hepimiz mutlu olalım inşallah bu ay hamile olsun herkes
inş canım benim bu ay sonuna doğru belli olur
benm yarın doktor ne dicek bakalım büyük ihtimal iğnelere başlıcazinş canım benim bu ay sonuna doğru belli olur
benm yarın doktor ne dicek bakalım büyük ihtimal iğnelere başlıcaz
menegon 10 adet oldum kendim karından vurdumhangi iğneyi kullanmıştın canım öncekinde... Bana fostimon vermişti 75 ml 3 kere tam vurundum gerisi hep 37,5 ml vurundum...
menegon 10 adet oldum kendim karından vurdum
kaç mlm di . Ben 21 mayısta başladım 31 mayısa kadar vurundum 10 gün ama dediğim gibi 3 gün tam geri kalan günler yarımdı
bnde 8 mayısta başladım on gün vurundum 22 falan dı galiba bişi demedi duyduklarıma göre
Öncelikle herkesin aşılaması, tedavisi hayırlı olsun, inşallah hamile haberlerimizi buraya yazarız
Ben yarın başlıyorum, yani adetin 3. günü, yarın gideceğim inşallah. Bir sorun çıkmazsa, tahminen yumurtaların büyümesi çatlama iğnesi vs, aşılama kaç gün sonrasına denk geliyor:26:
Öncelikle herkesin aşılaması, tedavisi hayırlı olsun, inşallah hamile haberlerimizi buraya yazarız
Ben yarın başlıyorum, yani adetin 3. günü, yarın gideceğim inşallah. Bir sorun çıkmazsa, tahminen yumurtaların büyümesi çatlama iğnesi vs, aşılama kaç gün sonrasına denk geliyor:26:
yarın yada ertesi gün başlarsın iğnelerine 17 yada 18 Haziran gibi aşılaman olur sanırım... kısmetse ay sonunada sonucunu öğrenirsin ...
Anladım canım, sağolasınİnşallah hamile kalırım, kalırız
Bu arada evet, listede düzeltme yapabilirsin. Sonrasında zaten yazarım buraya, aşılama günümü. Yarın gideceğim ksımetse![]()
benide yazarmısınız 10 haziran aşılama 21 haziran test tarıhım inşallah 3. aşılamam![]()
bugün doktoruma gittim iğnelerime başladım pazartesi tekrar gidicem ve heralde tarihim belli olacak hadi hayırlısı herkes için mübarek kandil günü Allah dualarımızı kabul etsin