Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım eşinin sperm sonucu ne bilmiyorum ama aynı şeyleri hemen hemen bende yaşadım 3 senelik evliyim ama bn çocuk için karar verdiğimde çok beklemeden direk aşılamaya geçtim klomen hiç kullanmadım.benimde eşimden sperm testi istediler sonuçları normal doğal yolla bebek sahibi olabilir dediler ama doktorların dediği yüzde bir olsada aynı şeyi söylüyorlar.eğer hep sana tahlil takip yapıldıysa biraz daha eşinin üstüne düş derim çünkü bizede sebepsiz infertilite dendi.ben de senin gibi doktor değiştiğimde aşılama olabilir doğal yollada olabilir olamaz diyemem dedi ama morfoloji problemi varmış.en az kendin gibi eşini de bir uzmanla ayrıntılı tetkik etmelisn.sonuçta ikinizede yapılacak herşey oranı arttıracaktır

Benim Esime de sperm testi yapıldı hersey normal dendi . Sana da normal dendikten sonra mı sorun çıktı ? Ne sorunu çıktı ? Ne testleri yapıldı canım bizede sebepsiz deniyo çünkü

• İsim ----------------Aşılama tarihi---------------------- Test tarihi--------------------------Sonuç
• İden ----------------3 Haziran -------------------------- 12 Haziran
• Hicran4242 ---------5 Haziran--------------------------- 18 Haziran
• Umutlu 26-----------28 Mayıs--------------------------- 11 Haziran
• Sonat86 ----------- 1 Haziran------------------------- 15 Haziran
• keroessa------------ 18 Haziran------------------------ 1 Temmuz
• duygutbk------------tarihleri bekleniyooo
•nurecrin--------------10 Haziran---------------------------21 Haziran
•stranger19-----------17 Haziran--------------------------01 Temmuz
•esibra----------------17 Haziran--------------------------1 Temmuz
•frznn--------------5 Haziran---------------------------20 Haziran
•guldusum-----------5 Haziran-----------------------------18 Haziran
mrb benide ekleyin 10 haziran kiii benim sancılarım var pek umudum yok ama hani derler ya cıkmadk candan ümit kesilmez die :1::1: ende görmeden kırmzıyı baglamayız karaları zihniyetiyle ya tutarsa diom:9:

canım aşılama için normal bir değer toplam sayısı 60 milyon % 60 ı hareketli... 28 milyon spermle aşılama yapılmış benim aşılamam 20 milyonla yapıldı... bakalım bekleyip görcez.. çok net anlamamak la beraber senin testin normal hamilelik için ne çok kötü ne de çok iyi benim düşüncem.. daha iyi anlayan bi arkadaş varsa yorumlar oda ..

o iğnenin etkisi 1 hafta sonra geçmeye başlıyo 10 gün sonra bitiyo benim kan testim iğneden 12 gün sonra yapılmış olcak.. zaten o zamana kadar idrar testi yapmam...
yaaavv:25::25: benm iki aşılamamda 3 milyonla yapıldı siz 60 70 80 deyince benm gittikçe omuzlarım çöküoooo:18:

merhaba arkadaşlar. ben de 3 haziran da aşılama yaptırdım. henüz çok yeni ama kasıklarımda batmalar oluyor. ilaçların yan etkisi diye düşünüyorum. 17 haziran da test yaptırıcam tabi eğer o güne kadar adet olmazsam. inşallah güzel haberler veririz birbirimize. ayrıca ateş basması ve ani soğuk terleme var var ben de siz de de var mı?

Günaydın arkadaşlar.
Dün ilk iğnemi vuruldum yakmadı çok fazla sağolsun kız yavaş vurdu.
Umarım bundan sonraki günlerde de acıma olmaz.

yaaavv:25::25: benm iki aşılamamda 3 milyonla yapıldı siz 60 70 80 deyince benm gittikçe omuzlarım çöküoooo:18:

canım bu işler sayıya bakmıyo kısmete bakıyo takma..

mrb benide ekleyin 10 haziran kiii benim sancılarım var pek umudum yok ama hani derler ya cıkmadk candan ümit kesilmez die :1::1: ende görmeden kırmzıyı baglamayız karaları zihniyetiyle ya tutarsa diom:9:

eklerim canım hoşgeldin... nerde yaptırdın aşılamanı sen?

merhaba arkadaşlar. ben de 3 haziran da aşılama yaptırdım. henüz çok yeni ama kasıklarımda batmalar oluyor. ilaçların yan etkisi diye düşünüyorum. 17 haziran da test yaptırıcam tabi eğer o güne kadar adet olmazsam. inşallah güzel haberler veririz birbirimize. ayrıca ateş basması ve ani soğuk terleme var var ben de siz de de var mı?

bende 3 haziranda yaptırdım 12 haziranda istediler testi ... erken oldu biraz benimki niyeyse.. sen nerde yaptırdın?

Günaydın arkadaşlar.
Dün ilk iğnemi vuruldum yakmadı çok fazla sağolsun kız yavaş vurdu.
Umarım bundan sonraki günlerde de acıma olmaz.

Günaydın canım hayırlı olsun ilk iğnen :1: sonucu güzel olurinş.

bende bugün gittim kan verdim progesterona bakıcaklar.. bu fitil beni mahfetti dedim.. kullanma ozaman didi ... çokta önemli deilmiş o fitiller doktora göre

canım bu işler sayıya bakmıyo kısmete bakıyo takma..

eklerim canım hoşgeldin... nerde yaptırdın aşılamanı sen?

bende 3 haziranda yaptırdım 12 haziranda istediler testi ... erken oldu biraz benimki niyeyse.. sen nerde yaptırdın?

Günaydın canım hayırlı olsun ilk iğnen :1: sonucu güzel olurinş.

bende bugün gittim kan verdim progesterona bakıcaklar.. bu fitil beni mahfetti dedim.. kullanma ozaman didi ... çokta önemli deilmiş o fitiller doktora göre

Günaydın canım,

Bakalım hayırlısı 10 gün sonra kan testinde çıkacak
ama ağrılarım fazla göğüslerde şişme ve sırtım belim kopuyor resmen

İlaclar hariç dımı canim
Evet canım ilaç gonal f 900 vermişti bana o da 700 tuttu...
arkadaşlar bu gonal f iğne cokaz değilmi içinde 12 uç var kaç gün süreli gidiyor bu bilen varmı
Canım gonal f 450 mi seninki?Gerçi zaten en fazla 12 gün kullanıyorsun dozundan hesapla günlük kaç ml verdi?

Kızlarrr çok ani gelişti!Bugün kontrole geldim en son çarşamba gelmiştim 14mm di bugün doktor baktı veee çatlamış dedi hahah;)iğneye gerek kalmadan çatlama olmuş tahminen dün çatlamıştır dedi veee bugün 15:30da aşılamam olacakk;))Önce yaotırmasam mı dedin acaba riske atarmıyız işlemi dedim sonra doktor ben çarşamba çatlatma verseydim yine bugün yapıcaktık ama belki 10 saat sonra çatlayacaktı iğneden dedi riske atmıyormuş ozaman olsun dedimm inş hata yapmıyorumdur.Eşimi bekliyorum şimdi veee çook heycanlıyım;)Birde doğumhanede olacakmış ;)

Evet canım ilaç gonal f 900 vermişti bana o da 700 tuttu...

Canım gonal f 450 mi seninki?Gerçi zaten en fazla 12 gün kullanıyorsun dozundan hesapla günlük kaç ml verdi?

Kızlarrr çok ani gelişti!Bugün kontrole geldim en son çarşamba gelmiştim 14mm di bugün doktor baktı veee çatlamış dedi hahah;)iğneye gerek kalmadan çatlama olmuş tahminen dün çatlamıştır dedi veee bugün 15:30da aşılamam olacakk;))Önce yaotırmasam mı dedin acaba riske atarmıyız işlemi dedim sonra doktor ben çarşamba çatlatma verseydim yine bugün yapıcaktık ama belki 10 saat sonra çatlayacaktı iğneden dedi riske atmıyormuş ozaman olsun dedimm inş hata yapmıyorumdur.Eşimi bekliyorum şimdi veee çook heycanlıyım;)Birde doğumhanede olacakmış ;)

evet canım çarşamba vurulsaydın iğneyi bugün olcaktı aşılaman.. inş hayırlısı olur senin için...

bu arada bende progesteron tahlili yaptırdım 23,61 çıktı acaba nasıl bi değer.. aşılamam p.tesi yapılmıştı üç gündür kullanıyodun progesteron hormonu tabletlerini...

• İsim ----------------Aşılama tarihi---------------------- Test tarihi--------------------------Sonuç
• İden ----------------3 Haziran -------------------------- 12 Haziran
• Hicran4242 ---------5 Haziran--------------------------- 18 Haziran
• Umutlu 26-----------28 Mayıs--------------------------- 11 Haziran
• Sonat86 ----------- 1 Haziran------------------------- 15 Haziran
• keroessa------------ 18 Haziran------------------------ 1 Temmuz
• duygutbk------------tarihleri bekleniyooo
•nurecrin--------------10 Haziran---------------------------21 Haziran
•stranger19-----------17 Haziran--------------------------01 Temmuz
•esibra----------------17 Haziran--------------------------1 Temmuz
•frznn--------------5 Haziran---------------------------20 Haziran
•guldusum-----------5 Haziran-----------------------------18 Haziran
•asyali27-------------27 Haziran----------------------------10 Haziran
•toki------------------3 Haziran-----------------------------17 Haziran

evet canım çarşamba vurulsaydın iğneyi bugün olcaktı aşılaman.. inş hayırlısı olur senin için...
Sağoll canımm; ))inş hep beraber kavuşucaz bebeklerimize;))
bu arada bende progesteron tahlili yaptırdım 23,61 çıktı acaba nasıl bi değer.. aşılamam p.tesi yapılmıştı üç gündür kullanıyodun progesteron hormonu tabletlerini...

Valla canım hiç bilmiyorum aşılamadan sonra mı veriyorlar progesteron?birşey demedi benim doktor onunla ilgili:S

Valla canım hiç bilmiyorum aşılamadan sonra mı veriyorlar progesteron?birşey demedi benim doktor onunla ilgili:S

benimkide çok önemli deil istiyosan kullanma dedi.... bende kaşıntı akıntı yaptıda mantar gibi.. istersen kullanma dedi..

benimkide çok önemli deil istiyosan kullanma dedi.... bende kaşıntı akıntı yaptıda mantar gibi.. istersen kullanma dedi..
Ozaman önemli değildir canım.Yalnız ben kimyasal gebelik geçirdiğimde sormuştum kullanayım mı diye bthcg düşük çıkınca hayır keseyi görmedeb veremem demişti...

Buarada birşey sorucam eşim sperm vermeden önce birşey içirsem mi?kahve portalal suyu falan ne bileyim işten öğle arası koştur koştur gelecek:S

Back
X