Sende haklısın canım zaten olacağı varsa hertürlü olacak ben sadece doktorumun bana söylediğini söylemek istedim zira bende tatile çıkmak istiyordum neyse kısmet rabbim olduracaksa ki inş hepimiz müjdeyi alırız bu ay hiçbir engel duramaz karşısında...eşim ereğli li hicrancım konya geliniyim yaneeee..
sibelcim dr a demedim ama kontrole gittiğimde söylemek zorunda kalacağım amann ne yapayım ya o stresli süreci bişeler yapmadan bekleyemem.. birde ben bu aşılama olayını düşünmüyordum dr pat diye yapalım deyince mecbur kısa zamana sıkışmak zorunda kaldı
benim eşim ağustos gibi askere gidecekti tatil planını o yüzden bu ay yaptık tabi kasıma ertelenince de askerlik işi planlar değişemedi malesef ama ben bişe öğrendim gebelik için beklenen planlanan şeyler yapılınca stresten olmuyo biraz hayatı akışına bırakmak lazım aşılama oldum diye ongün yatmıcam yani hatta öyle ki aşılama yapılacağı hafta çok yoğun çalışıyorum sonra da tatile gidecez hiç umursamıyorum bebeğim bna gelecekse her şekilde gelir önemli olan bizim sağlığımız mutluluğumuz.....
Canım ben 2011 de çektirmiştim amaan nolacak nasılsa günü gelince doğum sancısı çekicem nekadr kötü olabilirki deyip anestezi almadan çektirdim ama beni uyaran biri olsa kesinlikle anestezi yaptırırdım herhalde.işlemm çook kısa sürüyor 5dk o acıyı çekiyorsun ben bayılacak gibi olmuştum doktor birkaç defa tokatladı beni bitince okadar acı olmuyor ama ben o ağrıdan kustum tansiyonum düştü 1 saat serum verdiler falan tabii benim canım çok tatlı ama doktorumunda dediği buna dayandın ya doğumun kolay olur senindiRabbim dualarımızı kabul etsin inş arkadaşlar.beni aşılama öncesi rahim filmi konusunda bilgilendirirmisiniz.Çok mu can yakıcı bi süreç bu?Bursa da rahim filmi için tavsiye edeceğiniz yer var mı.yardımcı olursanız sevinirim.