Ağır falan kaldırmadın demi.
Canım azcıkta olsa üşüdüysen ondan olabilir sıcak tut kendini ve umutsuzluk yok!bunu unutma..
Buarada geçmiş sayfaları okudum daaa ileri hareketli spermleri % 60,% 100 olan bile varmış yaw maşallah bizimki yıkandıktan sonra % 35 ileri hareket olmuş düşük ozaman gerçi doktor iyi dedi ama demekki bir düşüklük var keşke bende vitamin falan başlasaymışım eşime( hep kendimize yoğunlaşıyoruz neyse hayırlısı bekleyip görücez...
Heee anladım canım bana da jel verdi onun için crinone jel ve o da yağlı direk vajinaya sıkılıyor kasıntı birşey ama napalım yeterki bebişler gelsin herşey onlar için..
canlarım vala ağır kaldırmadım ama üşütmekten belkide bilmiyorum... bakcez görcez :) ben dün o sağlık ocağının dandik testlerinden yaptım aynı kaptaki idrardan iki tane yaptım biri silik çıktı diğerinde çıkmadı ama çatlatma iğnesine 9 gün olmuştu çok normal yani 10 gün sonunda geçiyomuş etkisi sanırım...
o progesteronun banada fitilini vermişti doktor 3 gün kullanabilrdim mahfetti beni ... kaşıntı akıntı öldüm resmen..doktora söyledim istersen kullanma dedi.. hastam eğer kullanmazsa ben endişelenmem çok etkilediğini düşünmüyorum dedi.. bende bıraktım walla..