Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
işte normal adet gunum asılamdan 3 hafta sonrasına denk gelıyor bu sefer erken olgunlastı ve catladı o kadar korkuyorum kı test yaptırmaya
bırde tup bebek ıcın baska sartlarda var kızlar 29 yas uzerı olunması gerekıyo ve 9 yıllık sıgorta lazım dıye bılıyorum asılamamızın devlette yapıldıgını nasıl kanıtlıcaz herhangı bır belge mı almamız lazımdı ben hıc bılmıyorum bu konuyu asılama olmazsa hıc bırsey olmamasına ragmen esımdede bende de mecburen tupbebege dogru gıdıyrouz ne yazıkkı.:(

Canım aşılamadan soonra 14 gün beklemek gerekiyor sağlıklı sonuç almak için.Benim kontrole gittiğim gün çatlamış olduğundan hemen o gün yapıldı çatladığını gördük yani ama çatlatma iğnesinde sonra genelde bakılmıyor diye biliyorum....

İlk aşılamam canım.Gerçi benim eşimin bağlı olduğu sağlık sigortası bir kısmını karşılıyor ama merakettim işte...

Merak ettiklerimizi sorup faydalanıyoruz burada canım. Allah hayırlısını versin.

Merhaba bayanlar,

ben de yeni üye oldum..3.aşılamamı 04.06.2013 de yaptırdım ovitrelle iğnesi bu sefer bende acaip bir sancı yaptı ki bu da çatlamanın olduğunu anlamına geldiğinden sevinerek acı çektim:)1.ve 2.sinde çok hevesliydim ama bhcg değerlerim hep düşüük çıktı ve hüsrandı...
bu sefer dr.um 13.06 da bhcg test istedi bana biraz bu tarih erken gibi gelse de zor duruyorum...Ve çok kasık ağrım var diğerlerine göre farklı sanki göğüslerim daha hassas ve karnım taş gibi sanki...progestanı fitil şeklinde alıyorum günde 3 defa...
Beklemedeyim belki birbirimize destek oluruz diye bu foruma dahil oldum...hepimize bol şans:):nazar:

Hoşgeldin canım inş hayırlı haberlerini alırız;)Göğüs ve kasık ağrısı progestanın yan etkilerinde yazıyor canım ama inş seninkiler bebiştendir;)

Merhaba bayanlar,

ben de yeni üye oldum..3.aşılamamı 04.06.2013 de yaptırdım ovitrelle iğnesi bu sefer bende acaip bir sancı yaptı ki bu da çatlamanın olduğunu anlamına geldiğinden sevinerek acı çektim:)1.ve 2.sinde çok hevesliydim ama bhcg değerlerim hep düşüük çıktı ve hüsrandı...
bu sefer dr.um 13.06 da bhcg test istedi bana biraz bu tarih erken gibi gelse de zor duruyorum...Ve çok kasık ağrım var diğerlerine göre farklı sanki göğüslerim daha hassas ve karnım taş gibi sanki...progestanı fitil şeklinde alıyorum günde 3 defa...
Beklemedeyim belki birbirimize destek oluruz diye bu foruma dahil oldum...hepimize bol şans:):nazar:

hoşgeldin kız sen nerde aşılama oldun istanbuldamısın... sana yapılanların aynısı yapıldıda bana istenilen test tarihi aralığı bilem aynı :)))

Ooooo bi gittim geldim topik senlenmis:46::46::46::124::124:

çok şükür kız şenlendik... hoşgeldin... bugün kötü bi haberle başladık ama dualarımızı umutlarımızı bitirmiyoruz...güzel haberlerle devam edeceğiz inş.. ilk güzel haberde yarın gelir inş. sonrası çorap söküğü gibi gelsin :))

adetine bağlı değil canım. Çünkü iğneler erken adet olmana neden oluyor. Çatlatma iğnenden sonra 12-14 günü hasta olmazsan kanda yaptır testi. Banada bakmadı doktor çatlatma iğnesini yaptı 36 saat sonra aşılamayı. Hatta sordum bakmayacak mısınız gerek yok çatlayacak zaten dedi. çatlamaması mümkün değil dedi.

benimki baya erken yaptı 26 saat sonra oldum asılamyı catlatma ıgnesınden aynen bende sordum bakmayacakmısınız dıye gerek yok dedı ya ne bılım sanırım cok pımpırıklı oldum doktorlara bıle guvenmıyorum artık:))) kendım cokkk bılıyorum ya:)) benım anlamadıgım bır konu daha var klomen tarzı yumurta buyutme ılacları kullanıyoruz dogal olarak ve 3 yumurta olusmustu bu sefer bırısı 20olmus dedı hemen catlattı onu gerı kalanlar daha kucuktu onlar nasıl atılcak acaba vucuttan hamıle olsak yada olmasak ? offf bır bellı olsaydı ya saatler gunler gecmıyo uyku uyuyamıyorum Rabbım bos cevırmesın kımseyı Allah düşmanımı cocuksuzlukla sınav yapmasın cok zor

İzmirdeyim ben ...doktorum prf.dr.erol tavmergen

benimki baya erken yaptı 26 saat sonra oldum asılamyı catlatma ıgnesınden aynen bende sordum bakmayacakmısınız dıye gerek yok dedı ya ne bılım sanırım cok pımpırıklı oldum doktorlara bıle guvenmıyorum artık:))) kendım cokkk bılıyorum ya:)) benım anlamadıgım bır konu daha var klomen tarzı yumurta buyutme ılacları kullanıyoruz dogal olarak ve 3 yumurta olusmustu bu sefer bırısı 20olmus dedı hemen catlattı onu gerı kalanlar daha kucuktu onlar nasıl atılcak acaba vucuttan hamıle olsak yada olmasak ? offf bır bellı olsaydı ya saatler gunler gecmıyo uyku uyuyamıyorum Rabbım bos cevırmesın kımseyı Allah düşmanımı cocuksuzlukla sınav yapmasın cok zor

canım ben ist devlet hastanesinde oldum 3 haziranda oldum 12 haziranda test istediler.. progesteron fitil verdiler ama bende yan etki yaptı bende bıraktım... bide c ile başlayan büyük bi marketten :D genital bölge temizleyicisi aldım kendi markasını çok iyi geldi bayıldım...

ins kuzummmm her gun bi hamis haberi alsak ne kaa güzel olur:46::46:
Yaaa evet vallahi harika olurr;)))
kızlar benim sol kasigimda aksamdan beri agri var hafif hafif belirti olarak yormuyorum ama yinede heyecanlaniyorum:18:

Canım sana verdimi doktor progesteron içeren ilaç falan çünkü onun yan etkisi olabiliyor ama ufacık ağrıda bende heycan yapıyorum yaw;)inş geliyordur bebişlerimizz;)

Back
X