• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Tamam canım denerimm;))yalnızz kızlar bir düşünsenize akraba falan çıkıyormuşuz hobaaa:1::1::1:

hahaha oldu ben şimdi idenin sana mail adresini yollıycam ordan ekleyebilrisin :)
hahaha o zaman aa yanlışlık oldu deriz:)))

O ihtimali düşünemiyorum:):)

hahaha:)

Yaw kızlar herkese açık bir grup kuralım herkes oraya gelsin sonra gizleriz grubu ;))Daha kolay olur pcden kim giriyorsa grup açsın face de herkese açık olarak..

Gurubun adınıda tüp bebek mi yapalım :)))))))))))))şaka bir yanada olabilir ama bi isim bulmamız lazım

hahaha oldu ben şimdi idenin sana mail adresini yollıycam ordan ekleyebilrisin :)
hahaha o zaman aa yanlışlık oldu deriz:)))

hahaha:)

Gurubun adınıda tüp bebek mi yapalım :)))))))))))))şaka bir yanada olabilir ama bi isim bulmamız lazım

Hahaha evettt tup bebek yapalım tüm sülale haberdar olsun:1::1:
Evet isim bulalım sonra grubu gizli yapınca değiştiririz ismi zaten;)

heee vallahi zaten görümcem sordu tüpmü diye boğasım geldi gıcık şey.
ben akşam evden gurubu açarım

pşşt boşverin grubu :D güldüşümden son eklenen benim ordan bulun ekleyin benide :)

güldüşüm ben75 kg yum :D söle bana şişkomu duruyorum :D

pşşt boşverin grubu :D güldüşümden son eklenen benim ordan bulun ekleyin benide :)

Bulamadım seni yaww guldusum de arkadaş listesi gözükmüyorkii ama söyle bana prof.resminde eşinle kafa kafaya masa başinda oturan sen misinn??:1::1:

Güldüşümmmmm görümceki boşver yaaa uyuz oluyorlar bende yok ama benimde kaynım 10 görümceke beter;)

tombul manken haha :) profil fotom 72 flndır ama ona aldanma :)

hahahah alemsin kız 3 kilo farkedermi sendE:))))

Bulamadım seni yaww guldusum de arkadaş listesi gözükmüyorkii ama söyle bana prof.resminde eşinle kafa kafaya masa başinda oturan sen misinn??:1::1:

Güldüşümmmmm görümceki boşver yaaa uyuz oluyorlar bende yok ama benimde kaynım 10 görümceke beter;)

Kızlar telden zor oluyor ben eve gidince hepinizi bulucam :)))
hadi ya ıyyy kayın daha beter olur

Ben telefondan özel mesaja giremiyorum kızlar aksam Bakicam bence gruba gerek yok yaff bizbizeyiz zaten ;))birbirimizi ekleyelim yeter cevrede cok meraklı var çatlarlar keşfederler valla;))

sbl ve stranger bana mail adreslerinizi atarmısınız özeldennnn

oratalık karıştı ozikacım sende bana at mailini sonra :D

güldüşüm mail adresiyle bulunabiliyor :D

Ben telefondan özel mesaja giremiyorum kızlar aksam Bakicam bence gruba gerek yok yaff bizbizeyiz zaten ;))birbirimizi ekleyelim yeter cevrede cok meraklı var çatlarlar keşfederler valla;))

haha haklısın valahi arar bulurlar zaten ben görümcekten şüpheleniyorum :)

:1::1:sen emailini atsana canım bana özelden birde seni bulmayı deneyeyim bari;))ideni bulamadım;)

hahahah süper ya sayfa hareketlendi birden

Back
X