Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar ilk randevumu aldim eylulun sonunda nur hanimla gorusecem Memorialda dusunuyorum tupbebek tedavimi. Sibel ve diger arkada ismini unuttum bugun op si olacak olan sen kimdesin. Buarada insaallah guzel haberler getirirsin bize Allah yardimcin olsun.
Sibel bidahaki aya yapmak istemelerin sebebi neydi rahim dinlensib diyemi yani donduracaklarmi
Guldusun dondurulmamisti herhalde dimi
Op oldugu zaman estende sperm aliyorlarmi ayni gun kacinci gunu op oldu cok sotdum kusura bakmayin

Kizlar ilk randevumu aldim eylulun sonunda nur hanimla gorusecem Memorialda dusunuyorum tupbebek tedavimi. Sibel ve diger arkada ismini unuttum bugun op si olacak olan sen kimdesin. Buarada insaallah guzel haberler getirirsin bize Allah yardimcin olsun.
Sibel bidahaki aya yapmak istemelerin sebebi neydi rahim dinlensib diyemi yani donduracaklarmi
Op oldugu zaman estende sperm aliyorlarmi ayni gun kacinci gunu op oldu cok sotdum kusura bakmayin

canım onlar hangi merkezde hatırlamıyorum walla demişlerdi ama unuttum..

troidi yüksek çıktığı için bir dahaki aya kaldı transferi güldüşümünki dondurulmamıştı. Op olduğu gün eşinden de sperm alıyolar yumurta ile spermi birleştirip döllüyolar.. onlar ayarlıyolar eşinin sperm biriktirme süresini fln

slm kızlar topikte sessizlik hakim.sbl ne yaptı acaba.yumurtaları dölleniyormu? guldusumun bebeği ne alemde? veee diğer gelişmeler...

Idencim adetin kacinci gunu topluyorlar yumisleri. Toplandiktan 5 gun sonra transfer oluyor herhalde hersey yolunda giderse. Benimde troit dusuk cikmaz insaallah troit hapi kullaniyom ama bakalim doktor hanim nedicek adetin 25. Gunu ilk randevum gerci almanyada asilamam olcak sonkez tr gittimde adetin 25. Gunu bide hamilesiniz diyormus doktor hanim hahaha ne komik olur varya

slm kızlar topikte sessizlik hakim.sbl ne yaptı acaba.yumurtaları dölleniyormu? guldusumun bebeği ne alemde? veee diğer gelişmeler...

gelmeleri lazım gelip anlatmaları lazım ama yaaaa :10:

:9: :9: :9: :9: :9:

Yettim gariii:9::9:
Vallahi bugün anca gelebildim idencimmm kızmaaa bak ben geliyorum hiç değilse :9:
Bugün kontrolüm vardı çok şükür ohss olmamışım şişliklerim ağrılarım fazla yumurta toplanmasından ve ilaçlardan ötürüymüş...
Versagee canım 22 yumurtam döllenmişti dün ama onemli olan devam etmeleri yarın bilgi alabilicem anca bugün 2.günleri bilgi vermiyorlar dilerim 5.güne gider kuzucuklarımm:9:

Eveeett soruları alayımmm:52:

Kizlar selam yarin sabah erkenden opu icin gideceğim dualarinizi bekliyorum
Canım nasıl geçti opun??Gerçi bugün anca dinlenirsin dilerim ağrın falan olmamıştır...Bol bol kaliteli yumoşlar olmuştur inş:9:
Canımm nur hanıma bayılıyorum inş hayırlısı ile başlarsın tedavine benim doktorum mustecep beydi ama onlar zaten ekipler o yoksa nur hanıma giriyordum;)
Canım benim hipotroidim var zaten sürekli ilaç kullanıyorum ama tüp bebek tedavisinin ilk günü ths ım 24 çıktı gonal f ten olabilir dediler troid ilacımın dozu arttı falan ama opu günü tekrar bakıldı 10.25 çıktı yani yine yüksek olduğu için iptal oldu çünkü riske atmak istemedi doktorum tutunmayı olumsuz etkiler ayrıca gebelik başlangıcı olsa bile bebeğin ilk gelişimi için zararlıymış oyüzden iptal eğer sende de troid problemi varsa benden sana tavsiye tedavin süresince tsh değerine baktır başladığın gün ve opu dan 1 gün önce kontrol ettir riske girmesin zira okadar uğraş bir troid yüzünden yazık olmasın...Buarada bugün dondurulmuşla taze embriyo arasında kalite farkı oluyormu diye sordum bizim merkezimizde olmuyor laboratuvar ımız bo konuda çok başarılı dedi ve gebelik oranınında değişmediğini söyledi...
Gelelim opuya benimki adetin 15.günü oldu canım ama pko olduğu için benin ilaç dizum düşük tutuldu ve yumoşları yavaş büyüttüler ohss riskinden ötürü..
Opu günü hastaneye gittiginde seni odana yatırıyorlar eşinide direk sperm vermek için alıyorlar sonra eşin geliyor op saatin geldiğinde odandan alınıyorsun...

Buarada kızlaar birşey daha benim transfer 2.adetimde olacak yani Ekim reglimde 2.günü gidicem ilk reglide de yaparız ama 2. Daha iyi olur ilaçların etkileri ilk reglide geçmemiş olur 2.de rahimi daha rahat ve az ilaçla hazırlarız daha garanti olur dedi...Transfer olayı kolaymış ya adetin 2.günü bir hapla başlıyoruz adet bitince jel kullanıyormuşuz 5 gün sonra transfeerr hihihiii:9:Yawruşlarıma ekimde kavuşucamm inş cifte bayram olur bizee;))

Kim ne sormak istiyorsa çekinmeden sorabilirrr...

Sibelim sagol canim benimde yavas calisiyor troit ama anlamadigim birsey var yavas calisiyorsa neden benimki erken catliyor 11.-13. Gun catliyor ve gelisimi hem yavas hemde kucukken catliyorlar hemen ya

Sibelim sagol canim benimde yavas calisiyor troit ama anlamadigim birsey var yavas calisiyorsa neden benimki erken catliyor 11.-13. Gun catliyor ve gelisimi hem yavas hemde kucukken catliyorlar hemen ya

Ay canım ya benimde aynı iki kere aşilama yaptırdım her ikisinde de kontrole gidiyordum 13mm oluyordu sonraki kontrolümde çatlamış oluyordu ve apar topar aşılama sinir oluyordun sanırım sende de pko durumu var bende varmış mesela tüp tedavisine başlamadan ön görüşmeye gittiğimde ultrasonda bakıp direk söylemişti ve erken çatlar demişti yumurtaların şok olmuştum aynı hikayemiz.sen şimdiden troid kontrollerini yaptır yuksekse falan ayarlansın ilaçların hipotroid hastalarında pko oluyormuş zaten canım Semra hoca söyledi onu da memorialdaki...

Allah yardımcın olsun canım güzel güzel yumurtişlerin olur inşallah

Canım nasıl geçti opun??Gerçi bugün anca dinlenirsin dilerim ağrın falan olmamıştır...Bol bol kaliteli yumoşlar olmuştur inş:9:

selam kızlar ben de anca yettim... opu oldu 25 tane yumos toplandı:nazar::nazar:... ağrım var ama dayanılmayacak gibi değil az da kanamam oldu ama daha iyiyim şehir dışında idim 1 haftadır pek giremiyordum bugün akşam eve döndüm transfer için aramalarını ede bekleyeceğim... hepiniz aklımdasınız duamdasınız. istediğiniz soruyu sorun:1: misal opu günü ile ilgili sanırım nartanesi spermleri sormuş evet opuda sperm de veriliyor. benim 30 ağustosta iğne başladı bugünde opu oldu. transferde cumadan sonra herhangi bir gün olurmuş ... dualarınızı bekliyorum...

Kizlar bisey sormak istiyorum. Memoriale kac kere gittiniz? Yani ilk gorusme sonra adetin 2.-5. Gunu daha sonra nezaman yani transfere kadar toplam kac kere gittiniz ilk gunden itibaren. Benim zamanim kisitli bide mesafe uzak ona gore hesap etmeliyim
Birde iki tane transfer ediyorlarmi memorialde yoksa yasami bakiyorlar herhangi bir sarti varmi ikiz icin?

günaydıııınnnn..

kızlar bigün gidip şu amh testini yaptırmam lazım ama daha zaman var diye atıp duruyorum sonuçtanmı korkuyorum nedir anlamadım ki :)

Guldusum senin tedavinde Memorialda miydi toplam kac kere gittin
Buarada hosgeldin bebis nasil nekadar oldu

Guldusum senin tedavinde Memorialda miydi toplam kac kere gittin
Buarada hosgeldin bebis nasil nekadar oldu

Hoşbulduk canım
yok yeditepe üniversitesinde oldu benim.
Bebiş sanırım 6 haftasında :) Bana göre 8 hafta ama dr geçen hafta 5 demişti.
Yarın ikizlerimden diğerinin kalp sesini duyacağım inşallah.

Back
X