Günaydın kızlarridoşum nasılsın??
![]()
iyiyim kuzum sen nasılsın ? dün amh testimi yaptırdım .. haftaya çıkcakmış sonuç bakalım ne olcak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlarridoşum nasılsın??
![]()
iyiyim kuzum sen nasılsın ? dün amh testimi yaptırdım .. haftaya çıkcakmış sonuç bakalım ne olcak
selam kızlar, buraya gelmeyeli bayağı zaman geçmiş :) idencim senin yerinde olsam kulaklarımızı çekerdim
aaa evet iyi oldu hatırlattığın, yarın ben de kan tahlili yaptıracam, amh'a da baktıraym merak ettim![]()
walla çekicem bi ara alıcam hizaya .... şimdi burayı okuyan herkes pazartesi saat 11:00 de burda olun ..... kafanızı koparıcam
yaptır canım artık herkesde bakılıyo...önemli bi tahlil ben medilifeda yaptırdım 70 tl ama bugün gördüm Bahçelievler medical parkta 40 tl miş![]()
Ayy canımmm en zor aşamadasın ama hiiç kötü düşünme bebişin seninle allahın izni ileNezaman test günün??
inşallah canım inşallah... Test günüm 25 i carşamba tabii ypmaya cesaretim olursa...
yapmalısın sonuç ne olursa olsun benimde test günüm 27 si. Ayın 13ünde oldum aşılama 27si sabahı hastanedeyim olumlu yada olumsuz öğrenmeliyim beklemek sinir bozucu :18:
EVET BEN DE ÇOK MERAK EDİYORUM AMA İŞTE OLUMSUZLUK YAŞA YAŞA BÖYLE KORKUYORSUN... bu sırada bir kaç gündür karnımın alt bölgesine kramp girip girip çıkıyor hayırdır inşallah ne ola ki bu tecrübeli arkadaşlar.....
Sorunyok artık olumsuzluk yok hayatında bundan sonra hep güzel düşünüyorsun mesela karnına kramp girmesi güzel bebişinin yerleşme ağrısı ve yer ediniyor.İnşallah güzelce yerleşir ve 9 ay sonra bize süpriz yapar :)
selam kızlar, buraya gelmeyeli bayağı zaman geçmiş :) idencim senin yerinde olsam kulaklarımızı çekerdim
aaa evet iyi oldu hatırlattığın, yarın ben de kan tahlili yaptıracam, amh'a da baktıraym merak ettim![]()
Unutmuyorum canım arada bakıp çıkıyorum ama artik gebe olmak için tedavi görmediğm icin merak ettiğim hiç birşey yok birazda radyasyona maruz kalmak istemiyorum o yüzden tv bile nadir açılıyo bende napim cinsiyetimiz de belli oldu artik çalışmalara başladık oda nın rengi eşyaları elbiseleri felan ins herkez bu duyguyu telaşı yaşar amin amin amin amin amin aminteşekkür ederim canım. benim yaştan dolayı 1 tane transferim dün oldu bugün evimde dinleniyorum. geriye kalan yumurtalardan en iyilerini dondurduk. dondurulmuş embriyo transferinde maddi manevi çok daha kolay olduğunu söyledi embriyolog bana... sen ne durumlardasın bebişin oldu unuttun gittin forumu![]()
günaydın kızlar ya ben bugun yarın adet olurum tekrar aşılamamı yapsam yoksa direk tüple dalış mı yapsam bilemedim sizin fikirlerinize ihtiyacım var doktorum bi aşılama daha yapalım dedi ya sizce?![]()
walla aşılama boşa uğraş gibi geliyor bana ama sen bilirsin tabi maddi manevi yorulma isterim ben
selam kızlar bende geldim :)
nasılsınız