- 29 Mayıs 2014
- 563
- 58
- 43
- 44
en uzun 1 hafta içindehafta sonuna gelmz sanırım
1 gün daha içicem çünki kaç gün içinde olunuyor acaba?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en uzun 1 hafta içindehafta sonuna gelmz sanırım
1 gün daha içicem çünki kaç gün içinde olunuyor acaba?
en uzun 1 hafta içinde![]()
yok tatlım zaten normal zamnada gitsende,adetliyken gel diyecekhım tmm cnm ben ilk gidiceğim için bilmiyodm yardımn için saol :)
snra demesin adetli neden geldin diye![]()
yok tatlım zaten normal zamnada gitsende,adetliyken gel diyecek
üreme merkezine gideceksen eşinle birlikte ve aç karnına git, kan teside yapacaklar çünkü![]()
üreme merkezi yokmu sizin oralarda? tıp fakültesi falan? direk oraya gitsenyok cnm ben kadın doğuma gidicem ilk olarak
üreme merkezi yokmu sizin oralarda? tıp fakültesi falan? direk oraya gitsen
tamam canım bi git bakalım,neler diyecek,ona göre bir yol belirlenir elbet.bilmiyorum cnm varmı yokmu üreme merkezi
acıbadem var burda özel oraya gidicem inş.
tamam canım bi git bakalım,neler diyecek,ona göre bir yol belirlenir elbet.![]()
tamam canım sen bilirsin, bak berat kandili ile ilgili bir arkadaş diğer konuda yazmış bende araştırdım, şöyle diyor;adetliyken gitme diyor arkadaşlar ilk olduğu için bnde ay sonnda gidicem inş.
tamam canım sen bilirsin, bak berat kandili ile ilgili bir arkadaş diğer konuda yazmış bende araştırdım, şöyle diyor;
Bu seneden gelecek seneye kadar meydana gelecek olayların hepsi ayrı ayrı melekler tarafından defterlere yazılır. Rızıklar, eceller, zenginlik, fakirlik, ölümler, doğumlar hep bu esnada kaydedilir. O yılki hacıların sayısı bile bu devrede takdir olunur. Herkesin ve her-şeyin o sene içindeki mukadderatı kaydedilir.
yani bir yıl içinde doğacak bebekler bile bu gece kaydediliyormuş![]()
inşallah canım, dualarımız kabul olurne güzel bişey bol bol dua edelim ozamn
shib ve chinnnyarıniçin şimdiden bol şans inşallah spoşlar yerini çok sever ve bir tanesi yada ikide olabilir
sevdiği yumurtaya dadanır hiç ayrılmazzzz
bu gece dualarımda sizlerde varsınız kızlar hadi siz güzel haberlerle gelinki bizide motive edin
bayram demişken bende bayramdan önce yaptırcam ya aşılama hep birlikte bayrama minik sıpalarla girelimmmm :87: :87: :87:
kızlar ben adet oldumruhum daralıyor...dilerim siz olmazsınız...herkese hayırlı bekleyişler...
kızlar ben adet oldumruhum daralıyor...dilerim siz olmazsınız...herkese hayırlı bekleyişler...
Merhaba kızlar. Ignelı aşılama raporu alabilmek için gerekli evraklar neler bilgisi olan var mı?
kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar .Rabbim gönlünüzee göre versinn inşallah![]()
iğneli aşılama için alınıyor canım eğer ilaçları uygun almak istiyorsan.1000 tl tutan ilaç 300 e iniyor rapor sayesinde onun için belgeler gerekli hepsini bilmiyorumadet olduğundan eminsen, hakkında hayırlısı olsun cnm
aşılama için rapor alınmıyor ki :44:
aminn cnm senin de inşallah![]()