- 24 Mayıs 2014
- 1.930
- 144
- 88
senin son durum ne?
valla sonu başı yok

ben daha bu ay sonu başlıcm dr.gitmeye

başındayım yani bissürü tahlil vs. şeyler yeni başlıcak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin son durum ne?
valla sonu başı yok
ben daha bu ay sonu başlıcm dr.gitmeye
başındayım yani bissürü tahlil vs. şeyler yeni başlıcak
hayırlısı, inşallah zahmetsizce başlar ve biter tedavin
sorun ne onu biliyormusun peki, yoksa onadamı yeni bakılacak
uvv, kaç yıllık evlisin? neden bu kadar ihmal ettin tatlım ya, 7 ay çok uzunkadın doğuma gittim 7 ay adet olmadım pko lusun dedi![]()
uvv, kaç yıllık evlisin? neden bu kadar ihmal ettin tatlım ya, 7 ay çok uzun
bebek için ne zamandır uğraşıyorsun?gittim 2 ilaç verip yolladılar 1.5 ay öncede özele gittim ınofolıc ve glucophage verdi oda bnları 6 ay içcn tmm dedi işin
hiç memnn kalmadım anlıcan dr.lardan![]()
bebek için ne zamandır uğraşıyorsun?
1.5 yıllık ewliyim zaten 2aydır falan
shib ve chinnnyarıniçin şimdiden bol şans inşallah spoşlar yerini çok sever ve bir tanesi yada ikide olabilir
sevdiği yumurtaya dadanır hiç ayrılmazzzz
bu gece dualarımda sizlerde varsınız kızlar hadi siz güzel haberlerle gelinki bizide motive edin
bayram demişken bende bayramdan önce yaptırcam ya aşılama hep birlikte bayrama minik sıpalarla girelimmmm :87: :87: :87:
tamam sıkıntı yoksen ilk adetinde üreme merkezine git bakalım
![]()
evet adetin 2. yada 3.günü git ki bir ay kaybetmiş olma, çünkü testler adetliyken yapılıyoradetliyken mi gidiyim ki şimdi olmuyom diye kendim tarlusal aldım içiyom
shib ve chinnnyarıniçin şimdiden bol şans inşallah spoşlar yerini çok sever ve bir tanesi yada ikide olabilir
sevdiği yumurtaya dadanır hiç ayrılmazzzz
bu gece dualarımda sizlerde varsınız kızlar hadi siz güzel haberlerle gelinki bizide motive edin
bayram demişken bende bayramdan önce yaptırcam ya aşılama hep birlikte bayrama minik sıpalarla girelimmmm :87: :87: :87:
evet adetin 2. yada 3.günü git ki bir ay kaybetmiş olma, çünkü testler adetliyken yapılıyor![]()
kızlar ben adet oldumruhum daralıyor...dilerim siz olmazsınız...herkese hayırlı bekleyişler...
mümkünse 3.gün git, ama haftasonuna falan gelirse 2.gün de gidebilirsinanladım cnm o zamn adet oluym gidiyim
mümkünse 3.gün git, ama haftasonuna falan gelirse 2.gün de gidebilirsin![]()
adetin 3. günü en doğru gitmen hormon testleri için birde muayene
biraz iğrenç oluyo vajinal muayeneama yapcak bişey yok
arkadaşımmm üzülme ne olur hayırlısı böyleymiş pes etmek yokkkk
valla bende heyecanlıyımmmm şimdidennn![]()
kızlar ben adet oldumruhum daralıyor...dilerim siz olmazsınız...herkese hayırlı bekleyişler...