- 6 Mart 2016
- 71
- 58
- 88
- 36
Amin canim cok sevindim senin adına Allah im tez vakitte kucagina almayi nasip etsin insallahKızlar dün test yaptırdım ve hamileyiiimmm ilk aşılamada tuttu darısı hepinizin başına inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canim cok sevindim senin adına Allah im tez vakitte kucagina almayi nasip etsin insallahKızlar dün test yaptırdım ve hamileyiiimmm ilk aşılamada tuttu darısı hepinizin başına inşallah![]()
Ayyy cnm allah bizleri de göstersin inşallah yaaa benim de ilk aşılama 3yıldr evliyim hiç hamle kalmadım ama bnde hiç belirti yok hemde hiç ne gögüs agrısı ne karın agrısı dün gece sadece karnımda şişkinlik vardı şimdi yok bilmiyorum tutmadı mı acaba1 sene oldu evleneli hiç korunmadık biz. Benim yumurtalık rezervimde azalma var o yüzden vakit kaybetmeyelim dedik. İlk önce Kkomenle denedik 1tane gelişti ama tutmadı. Sonra işte aşılama gonal f kullandım ilk seferde tuttu çok şükür. Belirti vardı bütün belirtileri yaşadım. Ama ben 1 senedir her ay yaşıyorum aynı şeyleri. Kasık ağrısı bel ağrısı batmalar baş dönmesi. Ama bu ay ağzımda değişik bi tat oldu son 1 haftadır bide sürekli uykum var. Tek fark bu yani. İstediğin soruyu sorabilirsin. Yardım olacaksa nr güzel.
Canim senin betahcg degerin kac ciktiKızlar dün test yaptırdım ve hamileyiiimmm ilk aşılamada tuttu darısı hepinizin başına inşallah![]()
Canim allah tamamına erdirsin insallah belirtilerini anlatımışın ilk günden itibarenKızlar dün test yaptırdım ve hamileyiiimmm ilk aşılamada tuttu darısı hepinizin başına inşallah![]()
Canim senin betahcg degerin kac cikti
Teşekürler cnm benim çok saol rabbim sağa salim kucağına almayi nasip etsin inşallah bu arada ağrım var diye sıcak su torbası sakin kullanma ayaklarını sıcak tut ve en önemlisi çok sıcak suyla duşa girme ılık olsun su bunlara citten dikkat et ben tanıdığım arkadaşım sıcak su torbası koydu beline karnına düşük yaptıŞimdi en baştan anlatirim ben size. Adetimin ilk günü gittim doktora 2. Gün gonal f başladık günde 100 mg. İlk hafta gelişmediler yoktu yumurta sonra sağda 3 solda 1 yumurtayla çatlatma iğnesi oldum. 28 saat sonra falan aşılamam yapıldı. İlk gün ağrım olmadı. 2. Gün kasıklarım ağrımaya başladı. Normal dönemden hiçbir farkı yok. Sonra kesildi taki 10. Güne kadar. Sonra uyku başladı sürekli. Belindeki ağrı sırtıma çıktı azcık yürüsem bile ağrıyo. Birazda akıntı başladı dünden beri böle su gibi bazende sarı renkte. Ben bu yaşadıklarımın hepsini ilaçlara bağladım. Ama değilmiş. Yani en belirgin aslında uyku ve eklem yerlerim ağrıyo çok çabuk yoruluyorum.
Teşekürler cnm benim çok saol rabbim sağa salim kucağına almayi nasip etsin inşallah bu arada ağrım var diye sıcak su torbası sakin kullanma ayaklarını sıcak tut ve en önemlisi çok sıcak suyla duşa girme ılık olsun su bunlara citten dikkat et ben tanıdığım arkadaşım sıcak su torbası koydu beline karnına düşük yaptı
Ayyy cnm allah bizleri de göstersin inşallah yaaa benim de ilk aşılama 3yıldr evliyim hiç hamle kalmadım ama bnde hiç belirti yok hemde hiç ne gögüs agrısı ne karın agrısı dün gece sadece karnımda şişkinlik vardı şimdi yok bilmiyorum tutmadı mı acaba
Ne demek cnm soyluycem tabi ama dikkat et kendine gerçekten muanelerini aksatma sakin rabbim inşallah sağa salim kucağına almayi nasip etsin bizlere dua etmeyi unutmaAyy allah korusun canım ben dışardan hiçbişiy almıyorum koymam kesinlikle sağol söylediğin için
Ne demek cnm soyluycem tabi ama dikkat et kendine gerçekten muanelerini aksatma sakin rabbim inşallah sağa salim kucağına almayi nasip etsin bizlere dua etmeyi unutma![]()
Amin insDua etmezmiyim hep ediyorum. Allah burdaki herkese ve isteyen herkese nasip etsin aratmasın inşallah
Ya çabuk yorulma, uyku isteği bende de var, hatta 10. günden itibaren kasıkta batmalar oluyo. ama akıntı olayı kafamı karıştırdı. Ben progestan kullanıyorum, vajinal yolla. O ilaç bir süre sonra çözününce akıntı yapıyo diye düşünüyorum. Sen kullandın mı böyle bir ilaç? aşılamamnın ertesi günü başlamıştım, sabah akşam. o günden beri var akıntı.Şimdi en baştan anlatirim ben size. Adetimin ilk günü gittim doktora 2. Gün gonal f başladık günde 100 mg. İlk hafta gelişmediler yoktu yumurta sonra sağda 3 solda 1 yumurtayla çatlatma iğnesi oldum. 28 saat sonra falan aşılamam yapıldı. İlk gün ağrım olmadı. 2. Gün kasıklarım ağrımaya başladı. Normal dönemden hiçbir farkı yok. Sonra kesildi taki 10. Güne kadar. Sonra uyku başladı sürekli. Belindeki ağrı sırtıma çıktı azcık yürüsem bile ağrıyo. Birazda akıntı başladı dünden beri böle su gibi bazende sarı renkte. Ben bu yaşadıklarımın hepsini ilaçlara bağladım. Ama değilmiş. Yani en belirgin aslında uyku ve eklem yerlerim ağrıyo çok çabuk yoruluyorum.
Ya çabuk yorulma, uyku isteği bende de var, hatta 10. günden itibaren kasıkta batmalar oluyo. ama akıntı olayı kafamı karıştırdı. Ben progestan kullanıyorum, vajinal yolla. O ilaç bir süre sonra çözününce akıntı yapıyo diye düşünüyorum. Sen kullandın mı böyle bir ilaç? aşılamamnın ertesi günü başlamıştım, sabah akşam. o günden beri var akıntı.
bi de bişey daha sorucam, dün adet ağrısı gibi ağrın oldu mu? yani tutmadı hissine kapıldın mı?
Çok soru oldu![]()
Ya çabuk yorulma, uyku isteği bende de var, hatta 10. günden itibaren kasıkta batmalar oluyo. ama akıntı olayı kafamı karıştırdı. Ben progestan kullanıyorum, vajinal yolla. O ilaç bir süre sonra çözününce akıntı yapıyo diye düşünüyorum. Sen kullandın mı böyle bir ilaç? aşılamamnın ertesi günü başlamıştım, sabah akşam. o günden beri var akıntı.
bi de bişey daha sorucam, dün adet ağrısı gibi ağrın oldu mu? yani tutmadı hissine kapıldın mı?
Çok soru oldu![]()
Çok soru oldu![]()
2 haziranda oldum, ama akşam 6.30 da olduğum için o günü saymiyorum :) bugün 13. Gün diyorum. Yarın sabah sağlık ocagina gidip kan vericem, bakalım.. senin değer kaç çıktı bu arada?Senin kaçıncı günün
Kızlar ya benim bel ağrım çok fazla açık renkte akıntım da var normalde bugün test yapmam gerekiyordu adet olacak gibi hissettiğim için yarın yaparım dedim.ins benim de ilk seferde tutar