- 3 Temmuz 2025
- 88
- 28
- 3
- 28
Evet silik bir çizgi var days doctor yalancı pozitif veriyor ama bunu biliyorumYa acaba yalancı pozitif mi diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet silik bir çizgi var days doctor yalancı pozitif veriyor ama bunu biliyorumYa acaba yalancı pozitif mi diye
Ya evet acaba yalancı pozitif mi heveslenemiyorumdaEvet silik bir çizgi var days doctor yalancı pozitif veriyor ama bunu biliyorum
Bence bir test daha al eğer o da böyle olursa kan testi verYa evet acaba yalancı pozitif mi heveslenemiyorumda
Yok duymadımKızlar test aldım Pregnant duydunuz mu hiç
Kuruma çizgisi diyorlar o da olabilirYa evet acaba yalancı pozitif mi heveslenemiyorumda
Hemen çıktı çizgiKuruma çizgisi diyorlar o da olabilir
Nereden hep saçma testler bana denk gelir kiYok duymadım
Bende awox aldım
Bu aldığımı çok tavsiye edenler olmuş trendyoldan sipariş ver istersen geldiğinde tekrar denersin canımNereden hep saçma testler bana denk gelir ki
Ayy güzel haberlerini bekliyorum
Adet gününde yap sende canımAyy güzel haberlerini bekliyorum
Valla testlere güvenim sıfır artık awox bende duydum ondan aldım trendyoldan dasy doctor yaptım 2 kere silik çizgi verdi ama belirtim sadece bel ağrısı onun dışında bir belirtimde yok inandırıcı gelmediği için bekliyorum adetime 6-5 gün kala bir daha yapacagımAdet gününde yap sende canım
Naptın canım sonuç nedir hayırlı haberler olsun inşAllah
Yaptın mı heyecanla bekliyorum seni
Yaaa hangisi acabaBu aldığımı çok tavsiye edenler olmuş trendyoldan sipariş ver istersen geldiğinde tekrar denersin canım
İkili 80 küsür bişey zaten
Bende bekliyorum bakalım ChatGbt ayın 27 sinde yap diyor![]()
Şuan adete kaç gün varValla testlere güvenim sıfır artık awox bende duydum ondan aldım trendyoldan dasy doctor yaptım 2 kere silik çizgi verdi ama belirtim sadece bel ağrısı onun dışında bir belirtimde yok inandırıcı gelmediği için bekliyorum adetime 6-5 gün kala bir daha yapacagım
AwoxYaaa hangisi acaba
Çok duydum artık ben de sipariş verdim
İnşallah güzel sonuçlar alırızÇok duydum artık ben de sipariş verdim
Naptın canım sonuç nedir hayırlı haberler olsun inşAllah
Yaptın mı heyecanla bekliyorum seni