Aşılama Haziran 2016 asilama olanlar beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar, bugün doktora gidicem ultrason için, hcg değerim aşağı yukarı 8500ü buldu bugün , daha 4 hafta 2 günlük bir gebelik bu. 48 saatte 3 kat artıyo bu hcg. Bakalım ultrasonda kese mi görecek keseler mi. Bi de adet ağrum bitti demiştim ya, yok arkadaşlar bitmemiş. Hala ara ara yokluyo. yani adet ağrısı olayı yaşayanlar umutsuzluğa düşmeyin hemen. Sivilce yine çıkıyo, asabiyet falan yine oluyo. Ayyyynı adet olacak gibi. sizinle yine gelişmeleri paylaşmaya devam edicem.
Canım maşallah. kaç yumurtan gelişmişti acaba?

Valla geçen cumartesi baktık, aktif 5 tane yumurta gördü. Ama kaçı döllendi, ne oldu ne bitti bilmiyorum. Benim doktor cool baya, pek açıklama yapmıyo :) Bugün akşam iş çıkışı gidcem, bakalım nedir durum..
Canım 3'ten fazla yumurta olursa korunma öneriyorlar genelde. Hadi hayırlısı bakalım :)

Ya eşinı sen motive et bence. Erkekler kadınlar gibi benim eşim sperm testi verirken o kadar sitres yaptıki eğer onda bi sorun çıksaydı bu süreçte hep hırçın olacaktı ama allaha şükür ikimizde sorun çıkmayınca bide hsg de falan da çok canım acıyın ca aylardır çektiğimi daha iyi anladı bence eşine senin destek olmam lazım. Bunun bir sorun değil hastalık olduğunu ve bunun erkeklikle alakalı olmadığını tatlı dille anlatmaya çalış. Emin ol oda sana destek olacaktır. Maddı durumun nasıl iyiyse sana dediğim bahceci tüp bebek merkeziyle bi görüş yada bekle beni benim de tutmazsa gorusmeye gitcem istersen birlikte gideriz.uzman dr ile görüşme ucretsiz mis. Ama Prof muayene ücreti tek sefere mahsus 470 tlmis tüp bebek 6500 tabi buna dondurma dahil değil. Tabi bide ilaçlar falan herhalde 10000 bulur diye düşünüyorum. Belki iki kişi

Kesinlikle geçmiyor. . Bende 14 haziranda oldum gerçekten zaman geçmiyor. ..
Hayırlı olsun asilaman inşallah tutar peki sen kaçıncı günde yapmayı düşünüyorsun testi canim

Kızlar, bugün doktora gidicem ultrason için, hcg değerim aşağı yukarı 8500ü buldu bugün , daha 4 hafta 2 günlük bir gebelik bu. 48 saatte 3 kat artıyo bu hcg. Bakalım ultrasonda kese mi görecek keseler mi. Bi de adet ağrum bitti demiştim ya, yok arkadaşlar bitmemiş. Hala ara ara yokluyo. yani adet ağrısı olayı yaşayanlar umutsuzluğa düşmeyin hemen. Sivilce yine çıkıyo, asabiyet falan yine oluyo. Ayyyynı adet olacak gibi. sizinle yine gelişmeleri paylaşmaya devam edicem.
Dr gidecektin ne oldu kese göründü mu yada kesecikler

Back
X