Aşılama Haziran 2016 asilama olanlar beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Amin inş canım üzülüyor insan haliyle ama bulup kaybetmek daha zor yaşadığım için şuan ki durum çokta yıpratmıyor inşallah senin ve tüm bekleyenlerin güzel haberlerini okuruz :)

Amin inş canım üzülüyor insan haliyle ama bulup kaybetmek daha zor yaşadığım için şuan ki durum çokta yıpratmıyor inşallah senin ve tüm bekleyenlerin güzel haberlerini okuruz :)
Canım tabiki üzülmemek elde değil seni anlıyorum sen yasadın sen bilirsin tabiki inş olur bı sefer senle olur bebegin ya inş canım inş

Olabilir ki zate n erken oldun adet olması mümkün değil bnce yerleşme hadi inş

İnşallah yerleşme kanamasıdır canım. Bizde suan hastanedeyiz eşim örnek veriyor.ben heyecandan ölcem sanırım titriom korkudan:KK16:

Canım 11 gün çok erken test için zaten benm ablam da asilamasinin 12. Günü yaptı negatif çıktı 14. Gününde tekrarladi pozitif çıktı bu sana umut olsun inşallah bebeğin gelir
Teşekkür ederim canım ilgilendiğin için. İdrar testi mi yaptı kan mı?

Kızlar ne durumdasınz test yapan var mı
Canım bugün 12 gün geçti ama göğüslerimin acısı gitti. Benim hep böyle olur. Göğüslerim çok acır, sonra o acı geçer ve regl olurum :( Bu gece kan testi yaptıracağım. Pazartesi falan regl olursam salı tedaviye başlamam lazım, ona göre plan yaparım :(

Canım bugün 12 gün geçti ama göğüslerimin acısı gitti. Benim hep böyle olur. Göğüslerim çok acır, sonra o acı geçer ve regl olurum :KK43: Bu gece kan testi yaptıracağım. Pazartesi falan regl olursam salı tedaviye başlamam lazım, ona göre plan yaparım :KK43:
Canım bnmde göğüs ağrım gitti bnde öyle olunca adet oluyorum hakkımızda hyrlısı bnde olursam pazartesi tedavi yine

Canım bnmde göğüs ağrım gitti bnde öyle olunca adet oluyorum hakkımızda hyrlısı bnde olursam pazartesi tedavi yine
Benim doktor reglin 2. günü gel diyor. Bu sıcakta 300km araba kullanacağım. 14 gündür progestan kullandığım için oruç da tutmuyorum. Gögüs acısından psikolojim bozuldu. Yıllardır olmadığından zaten bozuktu. İyice bunaldım :KK43: :KK43:

Benim doktor reglin 2. günü gel diyor. Bu sıcakta 300km araba kullanacağım. 14 gündür progestan kullandığım için oruç da tutmuyorum. Gögüs acısından psikolojim bozuldu. Yıllardır olmadığından zaten bozuktu. İyice bunaldım :KK43: :KK43:
Canım hastane cok mu uzak canım yaaa allah yardımcın olsun bide bnde progestan kullandım 14 gün oruc tutmadım canım degseydi keske yaa boşuna oruçta gitti hamile olsam neyse olmazsam cok üzülcemm degil hamilelik oruc tutmadım diye bilmiyorum canım inş hamileyzdr dertten büyük Allah var

İnşallah yerleşme kanamasıdır canım. Bizde suan hastanedeyiz eşim örnek veriyor.ben heyecandan ölcem sanırım titriom korkudan:KK16:
Korkma canım rahat ol inşallah olumlu olur hadi hayırlısı

İnş yerleşme kanamasidir cnm
İnşallah kızlar ya hala yok gelen giden çok kafam karıştı

Back
X