Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım tabiki üzülmemek elde değil seni anlıyorum sen yasadın sen bilirsin tabiki inş olur bı sefer senle olur bebegin ya inş canım inşAmin inş canım üzülüyor insan haliyle ama bulup kaybetmek daha zor yaşadığım için şuan ki durum çokta yıpratmıyor inşallah senin ve tüm bekleyenlerin güzel haberlerini okuruz :)
Canım ya sadece kahverengi lekelenme oldu devamı gelmedi suan agrımda yok yerlesme kanaması gibi birsey olabilir miCanım tabiki üzülmemek elde değil seni anlıyorum sen yasadın sen bilirsin tabiki inş olur bı sefer senle olur bebegin ya inş canım inş
Teşekkür ederim canım ilgilendiğin için. İdrar testi mi yaptı kan mı?Canım 11 gün çok erken test için zaten benm ablam da asilamasinin 12. Günü yaptı negatif çıktı 14. Gününde tekrarladi pozitif çıktı bu sana umut olsun inşallah bebeğin gelir
Amin cnm birlikte insGorusurz canim hayirli haberlerle insallah.. iftar gezmelerindeyim bende3 gun doluyum. Arada girer takip ederim tabiii.
İnş yerleşme kanamasidir cnmCanım ya sadece kahverengi lekelenme oldu devamı gelmedi suan agrımda yok yerlesme kanaması gibi birsey olabilir mi
Canım heyecan yapma sakin ol rahat ol güzel gececekİnşallah yerleşme kanamasıdır canım. Bizde suan hastanedeyiz eşim örnek veriyor.ben heyecandan ölcem sanırım titriom korkudan![]()
Canım bugün 12 gün geçti ama göğüslerimin acısı gitti. Benim hep böyle olur. Göğüslerim çok acır, sonra o acı geçer ve regl olurumKızlar ne durumdasınz test yapan var mı
Canım bnmde göğüs ağrım gitti bnde öyle olunca adet oluyorum hakkımızda hyrlısı bnde olursam pazartesi tedavi yineCanım bugün 12 gün geçti ama göğüslerimin acısı gitti. Benim hep böyle olur. Göğüslerim çok acır, sonra o acı geçer ve regl olurumBu gece kan testi yaptıracağım. Pazartesi falan regl olursam salı tedaviye başlamam lazım, ona göre plan yaparım
![]()
Benim doktor reglin 2. günü gel diyor. Bu sıcakta 300km araba kullanacağım. 14 gündür progestan kullandığım için oruç da tutmuyorum. Gögüs acısından psikolojim bozuldu. Yıllardır olmadığından zaten bozuktu. İyice bunaldımCanım bnmde göğüs ağrım gitti bnde öyle olunca adet oluyorum hakkımızda hyrlısı bnde olursam pazartesi tedavi yine
Canım hastane cok mu uzak canım yaaa allah yardımcın olsun bide bnde progestan kullandım 14 gün oruc tutmadım canım degseydi keske yaa boşuna oruçta gitti hamile olsam neyse olmazsam cok üzülcemm degil hamilelik oruc tutmadım diye bilmiyorum canım inş hamileyzdr dertten büyük Allah varBenim doktor reglin 2. günü gel diyor. Bu sıcakta 300km araba kullanacağım. 14 gündür progestan kullandığım için oruç da tutmuyorum. Gögüs acısından psikolojim bozuldu. Yıllardır olmadığından zaten bozuktu. İyice bunaldım![]()
![]()
Olabilir ki zate n erken oldun adet olması mümkün değil bnce yerleşme hadi inş
Korkma canım rahat ol inşallah olumlu olur hadi hayırlısıİnşallah yerleşme kanamasıdır canım. Bizde suan hastanedeyiz eşim örnek veriyor.ben heyecandan ölcem sanırım titriom korkudan![]()
İnşallah kızlar ya hala yok gelen giden çok kafam karıştıİnş yerleşme kanamasidir cnm
Korkma canım rahat ol inşallah olumlu olur hadi hayırlısı
İnşallah kızlar ya hala yok gelen giden çok kafam karıştı
Korkma canım rahat ol inşallah olumlu olur hadi hayırlısıİnşallah yerleşme kanamasıdır canım. Bizde suan hastanedeyiz eşim örnek veriyor.ben heyecandan ölcem sanırım titriom korkudan![]()
İnşallah kızlar ya hala yok gelen giden çok kafam karıştıİnş yerleşme kanamasidir cnm
Ayy ne desin canım bugün temizlik yapacaktım 2 haftadır yatıyorum kanama başlamayınca sakın kızım dur bakalım bişey yapma olabilir diyor şimdi dr u arayacağımKaynanan ne diyor cnm bnce git kan testi yaptr en kesin sonuc
Ara canım bklm ne diyor hayırlı haberler ver inş canımAyy ne desin canım bugün temizlik yapacaktım 2 haftadır yatıyorum kanama başlamayınca sakın kızım dur bakalım bişey yapma olabilir diyor şimdi dr u arayacağım