Aşılama Haziran 2016 asilama olanlar beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım hastane cok mu uzak canım yaaa allah yardımcın olsun bide bnde progestan kullandım 14 gün oruc tutmadım canım degseydi keske yaa boşuna oruçta gitti hamile olsam neyse olmazsam cok üzülcemm degil hamilelik oruc tutmadım diye bilmiyorum canım inş hamileyzdr dertten büyük Allah var
Canım Sinop'ta tedavi yok, Samsun'a gidiyorum maalesef.Eşim de haftaya İstanbul'da olacak. Tek başıma gideceğim mecburen. İnşallah değmiştir canım. Benim umutlarım azaldı ama Allah büyük. Bu gece öğreneceğim inşallah

Kızlar asilamami oldum çok rahat geçti korktuğum gibi değilmiş idrara sıkışıkken yapıldı Dr 1saat tuvalate gtmë dedi :anneadayı:Hamiş olmak için katlancass

İnşallah
[buraya koskocaman hamileyim yazarsın

"nisandeniz, post: 47078688, member: 678648"]Canım Sinop'ta tedavi yok, Samsun'a gidiyorum maalesef.Eşim de haftaya İstanbul'da olacak. Tek başıma gideceğim mecburen. İnşallah değmiştir canım. Benim umutlarım azaldı ama Allah büyük. Bu gece öğreneceğim inşallah[/QUOTE]

arkadaşlar bende ptesi yada salı aşılama yaptırcam ama bir yandanda tüp bebek konusunu araştırıyorum. mini tüp bebek hakkında bilgisi olan varmı.bazı sitelerde normal tüp bebek uygulamasına göre daha etkili oldugu yazıyo vede ücte bir fiyatınaymış.

Kızlar dr umu aradım ilaçlara devam pazartesi kan testi dedi hamilelik olabilirmiş te olmayabilirmiş te ama kasıklarım çok ağrıyo kafam karıştı :KK51:

Canım ben yarın mutlaka ypcm adet gelmezse yapıp haber veririm söz sizi bırakmam kolay kolay

Back
X