Bn şimdi adet oldım üzgünüm
Benim hayatım bomboş eşim asla düzelmez napsam düzelmez napcamı onu da bilmiyorum dedim keşke hamile olsaydım esim belki by haberi duyunca mutlu olurdu bana iyi davranırdı oda olmadı hiç bir şeyim rast gitmiyor gercekten ve bn adet oldum da akmıyor hiç içinde sadece sarı olarak peceteye silince cıkıyor ped koydum tertemiz hala sökülemedim miÜzülme lütfen.... gerçekten de daha yolun çok başındasin... ben ebeyim... 19 yıl boyunca tedavi olan hastam vardı... evlendiği gece hamile kalan hastam da...
O yüzden moralini bozma..
Eşinin destekçi olmasi çok önemli... bence ilk önce esinle arayı düzelt... sonra da iyi bir merkezde tedavinin yaptır...
Canim o da olabilir tutunma kanaması da olabilir... bunu test yapmadan öğrenemezsin...Benim hayatım bomboş eşim asla düzelmez napsam düzelmez napcamı onu da bilmiyorum dedim keşke hamile olsaydım esim belki by haberi duyunca mutlu olurdu bana iyi davranırdı oda olmadı hiç bir şeyim rast gitmiyor gercekten ve bn adet oldum da akmıyor hiç içinde sadece sarı olarak peceteye silince cıkıyor ped koydum tertemiz hala sökülemedim mi
Ama karnım agryor cok degil ama ağırıyor yerlesme kanamasi 16 günde olur muCanim o da olabilir tutunma kanaması da olabilir... bunu test yapmadan öğrenemezsin...
Olabilir.... Çünkü aldığımız hormonlar bizdeki herşeyi değiştiriyorAma karnım agryor cok degil ama ağırıyor yerlesme kanamasi 16 günde olur mu
Neyse inş öyledir sanmıyorum ama yarına kadar sökülmesem doktora giderim ozmnOlabilir.... Çünkü aldığımız hormonlar bizdeki herşeyi değiştiriyor
Canım esler cok anlyssz yaa hiç destek yok bugün geldi barıştık adet oldım dedi adet degildir dedi üzüldü sanırım ama barıştık düzelmiş neyse bidahaki ne yapalım dediKimseyede aşılama önermiyorum ona uğraşıp umutlanmaktansa direkt tüp bebek daha mantıklı
Parasıyla degil mi
Kizlar test sonucunu aldim 2.0 eşimde bende çok yıkıldık. Gelsin artık benim bebisim.
biz oluyo zVallahi canın Dr um benim ebe olduğumu biliyor.. geç kalmak istemediğimi eşimin ileri yaş olduğunu ve tek çocuk istemediğimi bildiği halde aşılama dedi
Esim dışarı çıktı arabayı kontrol etme bahanesiyle eve sigamadi adam. Gelsin bi bakalım tüp bebek falan konuşacağız artık. Ben de wc ye girdim ve reglı olmuşum... Ya varya ne yapacağımı bilmiyorum sendii sen ne zaman gitceksin dra. Ya ben kime gidecegimi bile bilmiyorum aklım karıştı.
Esim dışarı çıktı arabayı kontrol etme bahanesiyle eve sigamadi adam. Gelsin bi bakalım tüp bebek falan konuşacağız artık. Ben de wc ye girdim ve reglı olmuşum... Ya varya ne yapacağımı bilmiyorum sendii sen ne zaman gitceksin dra. Ya ben kime gidecegimi bile bilmiyorum aklım karıştı.
Ben de bahceci yi düşünüyorum fulya da varmış biraz araştırmam lazım ama çok ani regli oldum sanırım bu ay sadece test falan yaparlar bilemedim ben deCanım bn adet oldum ama sökülmüyor kii yaa kahverengi olarak içimde kalmış pembe gibi bn adet tam olayım doktorla konuşurum nn bursada otryom ama Diyarbakır da tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum bahçeci tüp bebek merkezi 20 yıllık tecrübe var vee doktoru iyi ilk denemede 10 kişiden 8i tutuyor arastrdm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?