Aşılama Haziran 2016 asilama olanlar beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım evet üç bahçeci merkez var bitane Diyarbakır da bitane fulya öbürünü bilmiyorum ama iyi bir hastane ama hep zeki diye bir doktordan bahsediliyor herkessin onun yanına gidiyor ondan Diyarbakır a gidicem

İnşallah ama bn kendimi sanmıyorum sen alırsın inş bnm için gebelik mümkün değil okadar kş ümitsizlik var bnde dünyanın en zor şeyi hamile kalmak
Canım ben de regl oldum. Canım ilaçla yumurtası gelişmeyen insanlar var ya. En yüksek doz alıyorlar yine de olmuyor. Sen tedaviye cevap veriyorsun ki aşılama yapıldı. Umutsuz olma lütfen

Canım evet üç bahçeci merkez var bitane Diyarbakır da bitane fulya öbürünü bilmiyorum ama iyi bir hastane ama hep zeki diye bir doktordan bahsediliyor herkessin onun yanına gidiyor ondan Diyarbakır a gidicem
Ben de Prof mustafa bahceci yi çok duydum diğer bahceci de Anadolu yakasında ama birde Kıbrıs'a var

Eeee kızlar napcaz bu ay bayramda geldi tedaviye devam mıı
Canım ben de regl oldum. Canım ilaçla yumurtası gelişmeyen insanlar var ya. En yüksek doz alıyorlar yine de olmuyor. Sen tedaviye cevap veriyorsun ki aşılama yapıldı. Umutsuz olma lütfen

Ya sen fiyat araştırdın mi ben sordum 6500 dediler tabi başka ne testler var bilmiyorum bide dr ücreti var tek sefer Prof ise 470

Eeee kızlar napcaz bu ay bayramda geldi tedaviye devam mıı
Kist olmadıysa ben devam edeceğim canım. Salı günü ilaç kullanmaya başlasam bayramın hafta sonuna geliyor aşılama tarihi Tüh ya ne olacak şimdi. Yarın sabah arayacağım, bilgi verirler inşallah

Hepimiz aynı anda adet olduk aynı anda tedavi olcaz inş aynı anda hamile kalırız
Kist olmadıysa ben devam edeceğim canım. Salı günü ilaç kullanmaya başlasam bayramın hafta sonuna geliyor aşılama tarihi Tüh ya ne olacak şimdi. Yarın sabah arayacağım, bilgi verirler inşallah

Dbakir mi dedin cnm nerden duydun burayı benim memleketim şuanda dbakirdayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…