Canım ben de regl oldum. Canım ilaçla yumurtası gelişmeyen insanlar var ya. En yüksek doz alıyorlar yine de olmuyor. Sen tedaviye cevap veriyorsun ki aşılama yapıldı. Umutsuz olma lütfenİnşallah ama bn kendimi sanmıyorum sen alırsın inş bnm için gebelik mümkün değil okadar kş ümitsizlik var bnde dünyanın en zor şeyi hamile kalmak
Ben de Prof mustafa bahceci yi çok duydum diğer bahceci de Anadolu yakasında ama birde Kıbrıs'a varCanım evet üç bahçeci merkez var bitane Diyarbakır da bitane fulya öbürünü bilmiyorum ama iyi bir hastane ama hep zeki diye bir doktordan bahsediliyor herkessin onun yanına gidiyor ondan Diyarbakır a gidicem
Canım ben de regl oldum. Canım ilaçla yumurtası gelişmeyen insanlar var ya. En yüksek doz alıyorlar yine de olmuyor. Sen tedaviye cevap veriyorsun ki aşılama yapıldı. Umutsuz olma lütfen
Ya sen fiyat araştırdın mi ben sordum 6500 dediler tabi başka ne testler var bilmiyorum bide dr ücreti var tek sefer Prof ise 470Canım evet üç bahçeci merkez var bitane Diyarbakır da bitane fulya öbürünü bilmiyorum ama iyi bir hastane ama hep zeki diye bir doktordan bahsediliyor herkessin onun yanına gidiyor ondan Diyarbakır a gidicem
Ben de Prof mustafa bahceci yi çok duydum diğer bahceci de Anadolu yakasında ama birde Kıbrıs'a var
Ya sen fiyat araştırdın mi ben sordum 6500 dediler tabi başka ne testler var bilmiyorum bide dr ücreti var tek sefer Prof ise 470
Esin tüp bebek yaptırmayı kabul etti miCanım bilmiyorum fiyatı arastrmadım ama esimin kuzeni Diyarbakır bahceci de yaptrd toplam 8 bin galiba
Kist olmadıysa ben devam edeceğim canım. Salı günü ilaç kullanmaya başlasam bayramın hafta sonuna geliyor aşılama tarihiEeee kızlar napcaz bu ay bayramda geldi tedaviye devam mıı
Konuşmadım doktor konuşsun isteyecemEsin tüp bebek yaptırmayı kabul etti mi
Kist olmadıysa ben devam edeceğim canım. Salı günü ilaç kullanmaya başlasam bayramın hafta sonuna geliyor aşılama tarihiTüh ya ne olacak şimdi. Yarın sabah arayacağım, bilgi verirler inşallah
Tekrar aşılama mı yaptircan. Hadi hayırlısı işallah bu sefer olurKist olmadıysa ben devam edeceğim canım. Salı günü ilaç kullanmaya başlasam bayramın hafta sonuna geliyor aşılama tarihiTüh ya ne olacak şimdi. Yarın sabah arayacağım, bilgi verirler inşallah
Acaba doktor izin verir mi tüp bebek içinTekrar aşılama mı yaptircan. Hadi hayırlısı işallah bu sefer olur
Ben erken oldum aslında salı günü olmam lazım di sanırım tahlil sonuçlarını görünce sokuldu benim ki şu an az gelmiş ama gece tam olurum.Hepimiz aynı anda adet olduk aynı anda tedavi olcaz inş aynı anda hamile kalırız
Bn tam günümde oldım ama sökülmüyor bi türlüBen erken oldum aslında salı günü olmam lazım di sanırım tahlil sonuçlarını görünce sokuldu benim ki şu an az gelmiş ama gece tam olurum.
İzin vermez se vermesin tek dr o sanki sonuçta devlete gitmiyorum ya özele gidiyoruz biri hayır der diğeri okey derAcaba doktor izin verir mi tüp bebek için
Zaten merkez yapıyor heralde özel yapmıyorİzin vermez se vermesin tek dr o sanki sonuçta devlete gitmiyorum ya özele gidiyoruz biri hayır der diğeri okey der
Dbakir mi dedin cnm nerden duydun burayı benim memleketim şuanda dbakirdayimCanım bn adet oldum ama sökülmüyor kii yaa kahverengi olarak içimde kalmış pembe gibi bn adet tam olayım doktorla konuşurum nn bursada otryom ama Diyarbakır da tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum bahçeci tüp bebek merkezi 20 yıllık tecrübe var vee doktoru iyi ilk denemede 10 kişiden 8i tutuyor arastrdm
bnde diyarbakırlı ym ztn arstrdm orayı cok iyi bir yerDbakir mi dedin cnm nerden duydun burayı benim memleketim şuanda dbakirdayim
Hadi cnm aaa memleketli mi buldum çok sevindim ben zeki akkum mu duydum çok eskilerden iyiymişCanım bnde
bnde diyarbakırlı ym ztn arstrdm orayı cok iyi bir yer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?