Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnş tutar hayırlı haberler alırsınHayirlisiyla bugün oldu asilamam 14 gün sonra kanda gebelige baktircam hayirlisiyla inşaallah tutar Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Bende pko ileri derece olduğunu için yeterli yanıt veremedi ilaçlar o yüzden ikinci kutuyu aldım yarın muaneye gitcem aşılama günü belirliycek eğer bi sıkıntı çıkmazsaYa bana bir kutu verdi. Çarşamba günü kontrole gitcem acaba bana yine mi vercek iğne.
Aa erken de olmuşKızlar adet oldum ....asılamanın11.gunuydu yarın maraton baslıyo tekrar dr a gitcem cok mutsuzum tüp yapacz artık napalim buda bizim sınavimiz .... Herkese bol şans
![]()
Cok üzgünüm valla üzülmem demiştim kendimi hazırlamştm ama nafile dik durmak zorundayım mücadelem bitmeyecek evet cnm butun umudum tüp bebekte zaten nasip ne diyeyimAa erken de olmuşolsun canım hiç bozmak yok moralleri. Tüp bebekte oran çok çok daha fazla, sen olumlu düşün inşallah tutacak bu sefer
![]()
Aa erken de olmuşolsun canım hiç bozmak yok moralleri. Tüp bebekte oran çok çok daha fazla, sen olumlu düşün inşallah tutacak bu sefer
![]()
Kızlar adet oldum ....asılamanın11.gunuydu yarın maraton baslıyo tekrar dr a gitcem cok mutsuzum tüp yapacz artık napalim buda bizim sınavimiz .... Herkese bol şans
![]()
Üzüldüm cnm ama bizler bi yola girdik ve yılmak yokCok üzgünüm valla üzülmem demiştim kendimi hazırlamştm ama nafile dik durmak zorundayım mücadelem bitmeyecek evet cnm butun umudum tüp bebekte zaten nasip ne diyeyim
Aynen oyle canım bakalim yarın dr ne diyecekÜzüldüm cnm ama bizler bi yola girdik ve yılmak yok
Rabbim sanır versin canım umudunu yitirme sakin bu mübarek günlerde bol bol dua edelim Rabbim en kisa zamanda nasip eder hepimize inşallahCok uzgunum canım senın hayırlı haberlerını beklicem
İnsallah canım ya valla tukendimRabbim sanır versin canım umudunu yitirme sakin bu mübarek günlerde bol bol dua edelim Rabbim en kisa zamanda nasip eder hepimize inşallah
Valla canım daha önce buna benzer şeyler yaşadığım için ne hissettiğini çok iyi anlıyorum ümidini kesme sakın nolur üzülme Tamam'ı bi sıkıntın sorunun olursa özelden paylaşabilirsin herzaman elimden gelen desteği vermeye çalışırım ama sakın strese girme hep mutlu olcağın şeylerle UGrasİnsallah canım ya valla tukendim
İlk soku atlattım iyiyim canim cunku bişey degişmiyo onumuzdeki maclara bakicaz artıkValla canım daha önce buna benzer şeyler yaşadığım için ne hissettiğini çok iyi anlıyorum ümidini kesme sakın nolur üzülme Tamam'ı bi sıkıntın sorunun olursa özelden paylaşabilirsin herzaman elimden gelen desteği vermeye çalışırım ama sakın strese girme hep mutlu olcağın şeylerle UGras
Aynen canım önümüze bakmak lazım bende bugün gittim gene büyümemiş gene iğneye devamİlk soku atlattım iyiyim canim cunku bişey degişmiyo onumuzdeki maclara bakicaz artık![]()