Aşılama Haziran 2016 asilama olanlar beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar adet oldum .... :KK43: asılamanın11.gunuydu yarın maraton baslıyo tekrar dr a gitcem cok mutsuzum tüp yapacz artık napalim buda bizim sınavimiz .... Herkese bol şans :KK200:

Kızlar adet oldum .... :KK43: asılamanın11.gunuydu yarın maraton baslıyo tekrar dr a gitcem cok mutsuzum tüp yapacz artık napalim buda bizim sınavimiz .... Herkese bol şans :KK200:
Aa erken de olmuş :( olsun canım hiç bozmak yok moralleri. Tüp bebekte oran çok çok daha fazla, sen olumlu düşün inşallah tutacak bu sefer :dua::anneadayı:

Aa erken de olmuş :KK43: olsun canım hiç bozmak yok moralleri. Tüp bebekte oran çok çok daha fazla, sen olumlu düşün inşallah tutacak bu sefer :dua::anneadayı:
Cok üzgünüm valla üzülmem demiştim kendimi hazırlamştm ama nafile dik durmak zorundayım mücadelem bitmeyecek evet cnm butun umudum tüp bebekte zaten nasip ne diyeyim

:( bende bugun 2. Asilama icin gittim fakat kist olusturmus klomen. Buyuk dedi . korkudan kagidimi almadan cikmisim. Santimini unuttum:( birdahaki aya kaldi:(

İnsallah canım ya valla tukendim
Valla canım daha önce buna benzer şeyler yaşadığım için ne hissettiğini çok iyi anlıyorum ümidini kesme sakın nolur üzülme Tamam'ı bi sıkıntın sorunun olursa özelden paylaşabilirsin herzaman elimden gelen desteği vermeye çalışırım ama sakın strese girme hep mutlu olcağın şeylerle UGras

Merhabal ben yeniyim forumda :KK54: . Dün 2.aşılamamı yaptırdım. Gonal-f kullandım 19 mm olmuştu bir yumurta.Umarım tutar sağlıkla :dua:

Valla canım daha önce buna benzer şeyler yaşadığım için ne hissettiğini çok iyi anlıyorum ümidini kesme sakın nolur üzülme Tamam'ı bi sıkıntın sorunun olursa özelden paylaşabilirsin herzaman elimden gelen desteği vermeye çalışırım ama sakın strese girme hep mutlu olcağın şeylerle UGras
İlk soku atlattım iyiyim canim cunku bişey degişmiyo onumuzdeki maclara bakicaz artık ;)

Back
X