Aşılama Haziran 2016 asilama olanlar beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
[QUOEriri, post: 46764956, member: 763194"]ya banada 10 gunde erken gebelık testı yaparız dedı ama 10 gun de yanlıs cıkabılıyor dedı negatıf cıkıpta 15 guın pozıtıf olan oluyormus o yuzden beklemek te fayda var zaten baktımda adet gunum de 16.gun falan benım
Ben 10.gun yaptırdım pozitif çıktı 13 . Gün negatif oldu[/QUOTE]
Yaa bnm bugün şimdi 6günü m ama adet agrısı na benzer agrım oldu belim agırıyor diz kapağıma sancı vurdu

kızlar şimdi kan sonucumu aldım, pozitif çıktı. 312,99 değer. 2 gün sonra tekrar test yaptırıp pzt doktora gidicem kontrole. Hayırlısı, şoktayım.
Aaaa ayyy canım cok sevindim yemin ederim hayırlısı olsun inşallah darısı bizim başımıza belirtilerin nelerdi canım kac yılldr istiyordun kaçıncı aşılamandı cok soru sordum dimi kusura bakma nolur

kızlar şimdi kan sonucumu aldım, pozitif çıktı. 312,99 değer. 2 gün sonra tekrar test yaptırıp pzt doktora gidicem kontrole. Hayırlısı, şoktayım.
Cnm degerin 13gn biraz fazla çıkmış sanki ikiz olmasın kızz normalde 100 altında olur yaa bşka topik te gördüm öyle cıkmıştı birinin ikizdi gebelik

Hepinize cevap vermeye çalışayım, çünkü bizi en iyi yine biz anlarız.
Biz 2014eylülden beri istiyoruz, ilk 1-1,5 sene korumadık, kendi halimize bıraktık ama.olmadı. 2015 aralıkta vitale ali fuat beye gitmeye başladım. Eşimde sperm sayısı gayet iyi ama hızlıların sayısı düşüktü . Ama onu da ilaçla baya baya düzene soktuk. Bendeki sorun yumurta rezervinde azalma var . Önce bana serophene verdi, çatlama iğnesi verdi, 2 ay böyle denedik olmadı. Biz daha fazla vakit kaybetmek istemiyoruz deyince aşılama işine giriştik. Bu sefer şansı artirmak icin hap yerine igne verdi, yumurta için. İlk asilamamdi ve tuttu. 22 mayıs son adet tarihim, su anda 3 hafta 4 günlük hamileyim yanlış hesaplamiyosam. 313 değer - çoklu gebelik anlamına mi geliyor, bakalım hayırlısı. Pzt gün doktor baksın da. Ama hakkaten öyle bi durum varsa çifte sevinç demek. İnsallah sağ salim allahım...

Biz 2014eylülden beri istiyoruz, ilk 1-1,5 sene korumadık, kendi halimize bıraktık ama.olmadı. 2015 aralıkta vitale ali fuat beye gitmeye başladım. Eşimde sperm sayısı gayet iyi ama hızlıların sayısı düşüktü . Ama onu da ilaçla baya baya düzene soktuk. Bendeki sorun yumurta rezervinde azalma var . Önce bana serophene verdi, çatlama iğnesi verdi, 2 ay böyle denedik olmadı. Biz daha fazla vakit kaybetmek istemiyoruz deyince aşılama işine giriştik. Bu sefer şansı artirmak icin hap yerine igne verdi, yumurta için. İlk asilamamdi ve tuttu. 22 mayıs son adet tarihim, su anda 3 hafta 4 günlük hamileyim yanlış hesaplamiyosam. 313 değer - çoklu gebelik anlamına mi geliyor, bakalım hayırlısı. Pzt gün doktor baksın da. Ama hakkaten öyle bi durum varsa çifte sevinç demek. İnsallah sağ salim allahım...
İnşallah cok sagol canım anlattığın için cok sevindim bana umut oldun vallahi bildigim kadarıyla cogu oluyor peki belirtiler neydi

Tebrik ederim canim cok sevindim senin adina maşallah degerin cok yuksek ikiz oldu galiba canim darisini bekleyenlerin basina inşaallah hayirlisiyla tutar bizlerin de

Çok güzel değer maaşallah dün demiştim ve hiçte şüphem yoktu çok şükür Allah tamamına erdirip kucağına almak nasip etsin artık ikiz yada tek sağlıkla hayırla gelsinlerde gönlüne göre inşallah bizler içinde dua et lütfen bu defa bende umutlanıyorum ama sonra bi korku düşüyor içime tüm hevesim kırılıyor ya olmamışsa yine boşa umutlanıyorum diye

2 ya da 3 gün var adetime şuan da karnım da ağrıyor zaten ins tutunmustur
Cnm adet gününüzü hesaplamayın artık çatlatma iğnesinden 14 gün sonra adet günü oluyo eski bat ı önemsemeyin artık senin bugün 14.günün değilmi bi idrar testi al bari imkanın varsa biz çatladık burda öykününde idrarda çıktı inşallah seninde öyle olacak güzel haberlerini bekliyoruz

Back
X