Aşılama Haziran 2016 asilama olanlar beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnanmıyorum çok mutlu oldummmmm kesin çoğul gebelik eminim hatta ikiz yada üçüz

aşılamanın 14. günü, sence değer yüksek mi dersin.. çoğul gebelik işareti mi diyosun...ay heyecanlandım.

bu arada Sendiiii de belirtilerimi sormuştu sanırım. Benim aşılamam çok ağrılı oldu. Daha doğrusu spekulumu yerleştirirken kastım çok. o akşam ve ertesi 2 gün boyunca ağrım ve az az kanamam olmuştu. Ama sonra geçti tamamen.
geçtiğimiz haftasonu sağ kasığımda batmaları hissetöeye başladım. Göğsüm çok hafif şişti benim. Ama uçları belirginleşti. Bi de dün sabah adet ağrısı gibi ağrı oldu. hatta bugün de hafif hafif devam ediyo. Ve tabi uyku.. gündüzleri yarım saat kestirsim geliyo , ki normalde ben gündüz hiç uyumam.

aklıma gelenler bunlar dostlar.bol bol dua edin, allahtan isteyin.

aşılamanın 14. günü, sence değer yüksek mi dersin.. çoğul gebelik işareti mi diyosun...ay heyecanlandım.

bu arada Sendiiii de belirtilerimi sormuştu sanırım. Benim aşılamam çok ağrılı oldu. Daha doğrusu spekulumu yerleştirirken kastım çok. o akşam ve ertesi 2 gün boyunca ağrım ve az az kanamam olmuştu. Ama sonra geçti tamamen.
geçtiğimiz haftasonu sağ kasığımda batmaları hissetöeye başladım. Göğsüm çok hafif şişti benim. Ama uçları belirginleşti. Bi de dün sabah adet ağrısı gibi ağrı oldu. hatta bugün de hafif hafif devam ediyo. Ve tabi uyku.. gündüzleri yarım saat kestirsim geliyo , ki normalde ben gündüz hiç uyumam.

Kesinlikle eminim cnm kesin ikiz de 3.cuyu bilemiyorum Ayyy nasıl heycanlandım şuan anlatamam inanki kendim olmuşum gbi valla bak rabbim sağa salim bi sknti çıkmadan kucağına alırsın insallaaaaaaaaahhhhhhh

Cnm adet gününüzü hesaplamayın artık çatlatma iğnesinden 14 gün sonra adet günü oluyo eski bat ı önemsemeyin artık senin bugün 14.günün değilmi bi idrar testi al bari imkanın varsa biz çatladık burda öykününde idrarda çıktı inşallah seninde öyle olacak güzel haberlerini bekliyoruz
Ewt bugün 14 günüm tm yapacam ins bi de ben progestan kullanıyorum onu bırakmam mi gerekiyor artık bi bilginiz var mı bi de şimdi catlatma ignesi ne göre mi adet hesaplanıyor

Ewt bugün 14 günüm tm yapacam ins bi de ben progestan kullanıyorum onu bırakmam mi gerekiyor artık bi bilginiz var mı bi de şimdi catlatma ignesi ne göre mi adet hesaplanıyor
Cnm bütün ilaçlarına doktoruna danışman lazım bizim yorum yapmamız yanlış olur isnisnayi durum vardır mutlaka ama çatlatma iğnesinin 14.günü bebek yoksa kanama başlar bunu bana doktorum söyledi ve nitekim diğer tüm tedavilerimde bunu yaşadım ben inşallah bebeğin tutunmuştur ve hiç bunları düşünmene gerek olmaz güzel haberlerini bekliyoruz

Banada ikiz gibi geliyor benim ilk hamileliğim de 12.gün değerim 320 idi ve ikizdi ama bellide olmuyor tabi Allah gönlüne göre versin

Ayyy inş bizde bu sevince ortak oluruz yaaa 4 yıl evlilik yıl dönümüm gelmeden hamile kalırım sizde tabi inşallah bende şimdiden adet olacakmış gibi karın ağrısı başladı çok korkuyorum

Cnm bütün ilaçlarına doktoruna danışman lazım bizim yorum yapmamız yanlış olur isnisnayi durum vardır mutlaka ama çatlatma iğnesinin 14.günü bebek yoksa kanama başlar bunu bana doktorum söyledi ve nitekim diğer tüm tedavilerimde bunu yaşadım ben inşallah bebeğin tutunmuştur ve hiç bunları düşünmene gerek olmaz güzel haberlerini bekliyoruz
Asilama yapılan günü sayıyor muyuz eğer öyle olursa benim 15. Günüm bugün

Kizlar ben salı günü asilama oldum çarşamba gecesi de çalışmaya devam ettik fakat inanılmaz bir ağrım oldu. Zaten normalde de ağrım oluyordu ama bu seferki çok fazla oldu. Sizede aynısı oldumu asilamadan sonra ilişkide ağrı oldumu.

Kardeşim doğum yapmış onun yanına geldim memlekete tek bırakamıyorum onu yoksa içim içimi yiyor
Canım sende haklısın olsun zaten adet olmazsan bilki hamilesindr kendini üzme işin bitince yaparsın artık test Allah gönlüne göre versin inşallah

Bende ilk aşılama mi p.tesi oldum doktorum progestan verdi vajinal yoldan kullan dedi benim dünden beridi sancım ve gazım var sizde de böyle bişey oldu mu

Back
X