- 14 Ocak 2016
- 1.008
- 219
- 43
- 30
Benim karnım agrimiyor ama oturup kalkeeken yan dönüp yatarken kasığimda batma oluşuyor[/QUOTEilaclardan oluyor sanırım cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim karnım agrimiyor ama oturup kalkeeken yan dönüp yatarken kasığimda batma oluşuyor[/QUOTEilaclardan oluyor sanırım cnm
inşallah gebe likte ilgilidir ama aşılama için kullanılan ilaçlar hamilelik belirtileri yapıyor. Benim de sık idrar açılma kaşık ağrısı mide bulantısı vardı zaten 10. Gün pozitif çıktı ama 6-7 di beta hcg bir kaç gün sonra 0 oldu[/QUOTE]Yaa bnm bugün şimdi 6günü m ama adet agrısı na benzer agrım oldu belim agırıyor diz kapağıma sancı vurdu
Ben artık eskisi kadar üzülmuyorum bizimde 2 yıl oldu , en büyük korkumdu başıma geldi. Ama isimden dolayi hep sagliksiz bebekleri görüyorum acı çekiyorlar, ölüyorlar. Allah hayırlısi ni versin diyorum artık. Hepimiz için öyle tabii. morali yüksek tutmak önemli öyle yapalim kötü düşünceleri çıkaralım aklimizdan[/QUOTE]Cpk üzüldüm cnm zaten fazla takmıyorum istiyorum inş olur ama 3yıldr olmuyor 3yıl daha mı bekleyemiycz allah nasip ederse oluyor ztn
cnm hayırlı olsun bizlerede dua etkızlar şimdi kan sonucumu aldım, pozitif çıktı. 312,99 değer. 2 gün sonra tekrar test yaptırıp pzt doktora gidicem kontrole. Hayırlısı, şoktayım.
cnm hayırlı olsun bizlerede dua et[/QUOTE öykü senin göğüs sızlaması da varmıydı belirti arasında
Benim gogsum hafif şişti, uçları belirginleşti bi de.Öykü senin göğüs sızlaması da var mıydı belirtiler arasında
Bnmde şişmiş ve sıkınca agryor ama elimi sürmeden sızlıyorBenim gogsum hafif şişti, uçları belirginleşti bi de.
Cnm senin kaçıncı günün bende femera kullandim senin gibiBnmde şişmiş ve sıkınca agryor ama elimi sürmeden sızlıyor
Bugün 7günüm cnmCnm senin kaçıncı günün bende femera kullandim senin gibi
Bugün 7günüm cnm
Belirtilerim 9-10 günden sonra hissetmeye başlaadım. Geçen hafta milli maç günü batmalar oldu, ayağa kalkınca kasıkta hafif kramplar oldu gibi gibi..son 3 gündür de adet ağrısı gibi ağrı devam ediyo ara ara. Ama çok ağır bişey değil. yarın sabah 2. kan testini vericem. doktorun asistanı aradı söyledi. Artış oranına bakacak sanırım. rutin bişeymiş. Sonra ultrason..Ve belirtilerin hemen mi başladı benim ilk defa oluyor ilaçlardan dyceksnz ama bn iğne gonalf kullanmadım femara hap kullandım catlatma vuruldum oda gecen hafta Persembe gunu vurmuştum etkisi gitmiş bile hiç bir ağrı yoktu taki bu güne kadar
Ewt bugün 14 günüm tm yapacam ins bi de ben progestan kullanıyorum onu bırakmam mi gerekiyor artık
Cnm tedaviye devam ediceksen eğer doktor her ihtimale karşı beta hcg istiycek bende ole oldu genede emin olmak için kan ver bence genede kendin bilirsinselam kızlar benım de asılamam negatıf sonuclandı daha dogrusu regl oldum ama test yapmadım ısyerınden eve gecınce kendımde asırı yorgunluk bıtkınlık uyku halı yasıyorum ılacların etkısı devam mı edıyordur yoksa ustune gorme olasılıgı varmıdır kararsız kaldım test yaptırsam mı dıye ınternette arastırdım pıltılı kan gelısı ve adet gorme normal sekılde hamılelık baslangıcında da olabılıyormus sızce beklesem mı test yaptırsam mı bılemedım
canım suan ılıskı tarıhı onerdı devam edıcem ama aklımda karıstı yada bı umıt bekleyeyım :) kararsız kaldımCnm tedaviye devam ediceksen eğer doktor her ihtimale karşı beta hcg istiycek bende ole oldu genede emin olmak için kan ver bence genede kendin bilirsin