Aşılama Haziran 2016 asilama olanlar beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım bn idrara cıkınca cömelince afedersin bnde de batma oluyor cıktıktan sonra bi süre daha batyor

evet sürekli idrara çıkıyorum çok su içmeme bağlıyorum ama idrarımı yaparken normal yapamıyorum sanki bişey engel oluyor gibi baskı var ve koku var idrarımda özellikle sabahları çok kokuyor benim sulu ve kremsi akıntım var ama bende progestan kullanıyorum ona bağlıyorum
Evet aynen brnim şikayetlerimde böyle sanki bi baskı varmışta rahat yapamıyormuşum hissi batma ve ağrı oluyor

selam kızlar benım de asılamam negatıf sonuclandı daha dogrusu regl oldum ama test yapmadım ısyerınden eve gecınce kendımde asırı yorgunluk bıtkınlık uyku halı yasıyorum ılacların etkısı devam mı edıyordur yoksa ustune gorme olasılıgı varmıdır kararsız kaldım test yaptırsam mı dıye ınternette arastırdım pıltılı kan gelısı ve adet gorme normal sekılde hamılelık baslangıcında da olabılıyormus sızce beklesem mı test yaptırsam mı bılemedım
Cnm sen kaçıncı gününde adet oldun

O sıkıntılar bende de var canım çatlatma iğnesinin etkisi dediğin gibi sonuçta hamileyiz şuan o hormona bakılırsa :))
Anladım canım saolsın ya ovitrelle den dolayi gouslerim şişti uçları acıyor hala geçme çok cnm yani ne zaman biticek arılar diye bekliyorum geçmedi bi türlü

O sıkıntılar bende de var canım çatlatma iğnesinin etkisi dediğin gibi sonuçta hamileyiz şuan o hormona bakılırsa :))
Hahahah aynen cnm demekki hamile kalınca ilk hissedecegimiz şeyler bunlar iğneye yaptırdım aradan 3 gün gecti acayip kokular geliyor burnuma sevdiğim kokular midemi bulandirdi yasemin kokuları geliyor burnuna sürekli hahahaha eğer bu belirtileri yaşarsak yandık biz valla :dondurma::hamarat::kk77::olamaz::olamaz:

bıde benım doktorum bana sonrasında o fıtılden neden vermedı acaba :KK70: gıdınce ılk onu sorucam
Valla cnm doktordan doktora deisiyor bu soruları sormamin sebebi seninle bazı seylerimiz uyusuyor iğne kullanırken bende sindirim sorunu yaşadım senin gbi monagon herlde o iğneye vurundum düzeldi derken gene bozuldu ve hala ayni durumdayım arada bir

Hahahah aynen cnm demekki hamile kalınca ilk hissedecegimiz şeyler bunlar iğneye yaptırdım aradan 3 gün gecti acayip kokular geliyor burnuma sevdiğim kokular midemi bulandirdi yasemin kokuları geliyor burnuna sürekli hahahaha eğer bu belirtileri yaşarsak yandık biz valla :dondurma::hamarat::kk77::olamaz::olamaz:
Evet bende yemek yiyince bulanıyorum çok iştahlıyımdır ama istiyorum yiyemiyorum gece 3 te de patates kızartması koktu burnuma :)) kayınvalidemede öyle diyorum şimdiden ilaçların etkisi böyle yapıyosa hamile kalınca yandık diyorum :skandal::KK48: gerçi benim iki hamileliğimde de bu tarz şeyler yaşamamıştım uzun sürmedi ama yinede böyle olmamıştım

Back
X