Aşılama Haziran 2016 asilama olanlar beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ya ben çok yazmıyorum ama burdan takip ediyorum her gebelik haberinde sizinle seviniyorum ama yesyekser kısmet değilmiş inşallah hayirlisiyla en kisa zamanda gebe kalirsin

Adet olacak gibi ağrılarım var 2 haziranda oldum ilk asilamamı ama hani adet dongusu degisiyor du iğneden dolayı artık hiçbir şey e umudum yok

Adet olacak gibi ağrılarım var 2 haziranda oldum ilk asilamamı ama hani adet dongusu degisiyor du iğneden dolayı artık hiçbir şey e umudum yok
Canım bkle allahtan umudunu kesme adet olmazsan tekrar gt doktora gec döllenme falan da olabilir yani

Kismet ne diyelim hayal kırıklığı tabiki ama halen hasta olmadım sözün bittiği yer
Çok üzüldüm ama hayırlısı böyle deyip tevekkül etmek gerekiyor evet ben demiştim 14 gün sonra kanama oluyor çatlamadan sonra ama istisnayi bi durum varsa bilemem çünkü doktorumda böyle söyledi 3 senedir uygulanan sayısız tedavimde de bunu yaşadım geç çatlama olmuştur belki inşallah bu son olur ve kendiliğinden gelir evladın

Çok üzüldüm ama hayırlısı böyle deyip tevekkül etmek gerekiyor evet ben demiştim 14 gün sonra kanama oluyor çatlamadan sonra ama istisnayi bi durum varsa bilemem çünkü doktorumda böyle söyledi 3 senedir uygulanan sayısız tedavimde de bunu yaşadım geç çatlama olmuştur belki inşallah bu son olur ve kendiliğinden gelir evladın
Bende hep catlatma ignesinin 17. Gunu adet oldum. Igne gununude sayiyorum.

Herkese hayirli ramazanlar Rabbim tum isteyenlere hayirli evlat nasip etsin insallah bende asilama oldum bugun 5. Gunum ve cok heyecanlıyım insallah tutarrrrr

Bende hep catlatma ignesinin 17. Gunu adet oldum. Igne gununude sayiyorum.
Demekki olabiliyor ama dediğim gibi dr un hep söylediği buydu bana ve çatlatma iğnesi olmadığım günletde ovulasyon testi kullandım onlarda bile pozitiften tam 14 gün sonra adetim başladı bünyeyle alakalı demekki yada geç çatlama oluyor bilemiyorum

Back
X