neden ameliyat oldun canım. bizim sorunumuz yok. bu asılamayı yaparken morfolojı sorunu oldugunu ogrendık.
benım test gunum 30 haziran. ama benım hıc umıdım yok

sıvılcem cıktı sımdıden.
Aaa sen deyince aklıma geldi şimdi. Benim bat pazar ve hâlâ sivilcem çıkmadı. Mutlaka iki tane çıkardı. O kadar çok tedavi gördüm ki. Daha önce yazmıştım. Dur ordan kopyalayayım:
şubat2014'te dört yıllık evliyken artık bebek istediğime karar verdim.
6 ay olmayınca doktora gittim. En büyüğü 5cm olmak üzere beş tane miyomum olduğunu öğrendim.
ekim2014'te açık miyom ameliyatı oldum. Çok acı vericiydi ve sezaryen gibi ameliyat yerim hâlâ acıyor.
Üç ay korunduk, yine altı ay bebek olmadı. Eşime test yapıldı ve sperm değerleri çok kötü çıktı.
Ağustos2015'te eşim varikosel ameliyatı oldu. İki ay içinde sperm değerleri normal hâle geldi çok şükür.
Yine altı ay hamile kalamadım ve bu sefer en hafif dercede PKOS rahatsızlığım olduğunu söylediler.
Klomen ve çatlatma iğnesiyle tedaviye başladık, iki ay çok fazla yumurtam oluştu ama hamile kalmadım.
Sonra aşılama için doktora gittim. Doktor önce rahim filmi çekelim,dedi ama film çekecek kişi canımı çok acıttı yine de filmi çekemedi ve rahim ağzı dar olduğu için içeri ilaç gitmediğini söyledi.
Özel hastanede miyom ameliyatımı yapan profesör doktoruma gittim. Rahim ağzı dar olunca spermler içeri gitmediği için bu da bir kısırlık sebebiymiş. 15 dakika anestezi aldım, hem rahim ağzı genişletme operasyonu geçirdim hem de rahim filmi çekildi. On beş dakikalık operasyon 1.500TL tuttu. Allah'a şükür tüplerim açık çıktı.
Yani artık önümüzde bir engel kalmadı sandık. Aşılama tedavisine başlamak için reglimin ikinci günü hastaneye gittik ama kistim olduğu için tedaviye başlayamadık. Doktor belki kendin hamile kalırsın dedi, olmadı. Dokuz gün önce sonunda aşılama yapıldı. İnşallah artık dualarımız kabul olur