- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.874
- 298
Aşılama yaptıracağım canım. Allah'a şükür yumurtam gelişiyor, olur inşallahTekrar aşılama mı yaptircan. Hadi hayırlısı işallah bu sefer olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşılama yaptıracağım canım. Allah'a şükür yumurtam gelişiyor, olur inşallahTekrar aşılama mı yaptircan. Hadi hayırlısı işallah bu sefer olur
Özel hastanede bizzat yaptırdığım için biliyorum durumu bu ilk aşılamamdı ama geçen yıl 3 kez tüp bebek yapıldıHiç bir hekim aşılama denemeden tüpbebek yapmaz malesef....
Aşılama yaptıracağım canım. Allah'a şükür yumurtam gelişiyor, olur inşallah
3 tüp bebek te tutmadı mı? ?Özel hastanede bizzat yaptırdığım için biliyorum durumu bu ilk aşılamamdı ama geçen yıl 3 kez tüp bebek yapıldı
Canim ya sen tüp bebek için nekadar harcadın hangi testleri istediler bende bu ay veya önümüzde ki tüp bebek düşünüyorum bide kaç yumurta toplandı kaçını transfer ettiler dondurulmuş varmiydi bide genetikletine bakildimiÖzel hastanede bizzat yaptırdığım için biliyorum durumu bu ilk aşılamamdı ama geçen yıl 3 kez tüp bebek yapıldı
2016 mayiş tüp bebek diye bi topik var oraya bi baksana ben kızlara bir iki sorü sordum ordan takip edecem.Evet canım bende cok merak ettim bizi neler bekliyor bu süreçte döllnmiş yumurta konuluyor rahime tutarsa gebelik oluyor dimi
belki yerleşme kanamasıdır olamazmıKızlar bişi sorcam yaa benim dün adet olmuştum yaa hala kanama yok ped koymuştum pembe akıntı gelmiş karnım ağırıyor skülemiyorm her tuvalete gittiğimde sadece bir damla akıyor bşka yok nasıl söktürebilirim kist falan olmuş olabilr mi
belki yerleşme kanamasıdır olamazmı[/QUOTE
o zaman bugun sökülür belki biraz daha bekle benim durumum ne olacak ya çok korkuyorum test yaptırmaya negatif görcem diyeCanım yerlesme kanamasi ağrılı olmazki bnm karnım agryor
Canım en hafif derecede PKOS, dedi doktor ama adet düzensizliğim yok. En düşük derecede ilaç kullandırdı, iki tane yumurta gelişti , olmadı maalesefSizde ki problem nedir?? Bende şu anda 2. Aşılamayi yaptırdım bekliyorum....
Bende aynı korkuyu yasadim işallah sen pozitifı görürsün.o zaman bugun sökülür belki biraz daha bekle benim durumum ne olacak ya çok korkuyorum test yaptırmaya negatif görcem diye
Canım en hafif derecede PKOS, dedi doktor ama adet düzensizliğim yok. En düşük derecede ilaç kullandırdı, iki tane yumurta gelişti , olmadı maalesef
Canım benim de kilo fazlam var ve birden kilo alınca insülin direnci oluştu. Zayıflasak anında bu dertten kurtulacağız aslında biliyor musun? Benim işim çok yorucu. Evde hiç yemek pişmiyor, hep dışarılardayız. Vaktim olsa da dikkat edebilsem keşke. Üç ay önce klomen kullandım ve on tane yumurtam gelişti biliyor musun. Ama hiç karbonhidrat yemedim. Reglden iki gün önce Dukan diyetine başladım ve tamamen uydum, hiç karbonhidrat yemedim ve on tane yumurta gelişti. Şimdi normal yedim, sadece iki tane geliştiBende de pko var aynı şekilde adet düzensizliği yok kilo fazlam var..
Fostimon75 kullandım ilk aşılama da 3 yumurta şimdiki aşılama da 2 yumurta gelişti..
Dukan diyetiyle 10 tane yumurta ay süpermiş bende günde 2 yumurta ve 1 bardak süt içiyorum tsh değerim düşsün diye belki etkisi olabilir. Yumurta geliştirmek için protein mi lazım yoksa karbonhidrattan uzak olmak mıCanım benim de kilo fazlam var ve birden kilo alınca insülin direnci oluştu. Zayıflasak anında bu dertten kurtulacağız aslında biliyor musun? Benim işim çok yorucu. Evde hiç yemek pişmiyor, hep dışarılardayız. Vaktim olsa da dikkat edebilsem keşke. Üç ay önce klomen kullandım ve on tane yumurtam gelişti biliyor musun. Ama hiç karbonhidrat yemedim. Reglden iki gün önce Dukan diyetine başladım ve tamamen uydum, hiç karbonhidrat yemedim ve on tane yumurta gelişti. Şimdi normal yedim, sadece iki tane gelişti
Canım yerlesme kanamasi ağrılı olmazki bnm karnım agryor