Aşılama Haziran 2016 asilama olanlar beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Özel hastanede bizzat yaptırdığım için biliyorum durumu bu ilk aşılamamdı ama geçen yıl 3 kez tüp bebek yapıldı
Canim ya sen tüp bebek için nekadar harcadın hangi testleri istediler bende bu ay veya önümüzde ki tüp bebek düşünüyorum bide kaç yumurta toplandı kaçını transfer ettiler dondurulmuş varmiydi bide genetikletine bakildimi

Evet canım bende cok merak ettim bizi neler bekliyor bu süreçte döllnmiş yumurta konuluyor rahime tutarsa gebelik oluyor dimi

kızlar bugun test günüm ve korkuyorum test yapmaya c.tesiden beridir gögüs ve bel ağrısı dün itibariyle gittikçe artan sarı akıntım mevcut ara ara kasık ağrılarım devam ediyor ama öle çok şiddetli değil ne yapacam bilmiyorum :(çok umutsuzum

Kızlar bişi sorcam yaa benim dün adet olmuştum yaa hala kanama yok ped koymuştum pembe akıntı gelmiş karnım ağırıyor skülemiyorm her tuvalete gittiğimde sadece bir damla akıyor bşka yok nasıl söktürebilirim kist falan olmuş olabilr mi

Kızlar bişi sorcam yaa benim dün adet olmuştum yaa hala kanama yok ped koymuştum pembe akıntı gelmiş karnım ağırıyor skülemiyorm her tuvalete gittiğimde sadece bir damla akıyor bşka yok nasıl söktürebilirim kist falan olmuş olabilr mi
belki yerleşme kanamasıdır olamazmı

Canım en hafif derecede PKOS, dedi doktor ama adet düzensizliğim yok. En düşük derecede ilaç kullandırdı, iki tane yumurta gelişti , olmadı maalesef

Bende de pko var aynı şekilde adet düzensizliği yok kilo fazlam var..
Fostimon75 kullandım ilk aşılama da 3 yumurta şimdiki aşılama da 2 yumurta gelişti..

Bende de pko var aynı şekilde adet düzensizliği yok kilo fazlam var..
Fostimon75 kullandım ilk aşılama da 3 yumurta şimdiki aşılama da 2 yumurta gelişti..
Canım benim de kilo fazlam var ve birden kilo alınca insülin direnci oluştu. Zayıflasak anında bu dertten kurtulacağız aslında biliyor musun? Benim işim çok yorucu. Evde hiç yemek pişmiyor, hep dışarılardayız. Vaktim olsa da dikkat edebilsem keşke. Üç ay önce klomen kullandım ve on tane yumurtam gelişti biliyor musun. Ama hiç karbonhidrat yemedim. Reglden iki gün önce Dukan diyetine başladım ve tamamen uydum, hiç karbonhidrat yemedim ve on tane yumurta gelişti. Şimdi normal yedim, sadece iki tane gelişti

Kizlar butün bi gece araştırma yaptım tüp bebek konusunda esimin isteği üzerine tekrar aşılamaya karar verdik. Yarın tekrar dr gitcem ve ikinci aşilama için start vereceğiz. Ama dünden beri ağlamaktan helak oldum. Esimde çok üzüldü hatta yıkıldı diyebilirim.

Canım benim de kilo fazlam var ve birden kilo alınca insülin direnci oluştu. Zayıflasak anında bu dertten kurtulacağız aslında biliyor musun? Benim işim çok yorucu. Evde hiç yemek pişmiyor, hep dışarılardayız. Vaktim olsa da dikkat edebilsem keşke. Üç ay önce klomen kullandım ve on tane yumurtam gelişti biliyor musun. Ama hiç karbonhidrat yemedim. Reglden iki gün önce Dukan diyetine başladım ve tamamen uydum, hiç karbonhidrat yemedim ve on tane yumurta gelişti. Şimdi normal yedim, sadece iki tane gelişti
Dukan diyetiyle 10 tane yumurta ay süpermiş bende günde 2 yumurta ve 1 bardak süt içiyorum tsh değerim düşsün diye belki etkisi olabilir. Yumurta geliştirmek için protein mi lazım yoksa karbonhidrattan uzak olmak mı

Back
X